ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Ιουν 2010

Ο Ένας που θα σηκώσει την κρυστάλλινη εκδοχή της ζωής!

«Οι άνθρωποι βλέποντας εμένα, μένουν σ’ αυτό που βλέπουν. Δεν αντιλαμβάνονται αυτό που τους διερευνά μέσα από μένα! Δεν έχουν νοητική πληρότητα. Διότι δεν έχουν κρυστάλλινη εκδοχή ζωής! Αυτό που εγώ θεωρώ ζώσα ζωή και κρυστάλλινη Λάμψη του νου, δεν το έχει κανείς! Δεν δημιουργούν το κανάλι της άμεσης επαφής με αυτό που τόσο τους αγαπά και θέλει να εκφραστεί από όλους, από παντού! Συνομιλία με τον Θεό είναι να νιώθεις την λαμπρότητα του φωτός ως εαυτό! Απόλυτη αθωότητα! Ασχέτως του χαρακτήρα. Τέλεια διαθεσιμότητα προς τον άνθρωπο. Τώρα, αν θέλει ο Θεός να σου μιλήσει και να σου πιάσει το μπα μπλα… Δεν υπήρξε ούτε στην εποχή του Χριστού ένας που να προσέλαβε την Λάμψη! Ο απεσταλμένος έρχεται με την δωρεά, έτοιμος. Είναι εκτός συναγωνισμού.
Εκπέμπεται η ίδια η ΖΩΗ σε κρυστάλλινη μορφή! Αιώνια ζωή σε κρυστάλλινη μορφή! Όλοι όμως αφήνουν δαχτυλιές. Άλλοι μικρότερες και άλλοι μεγαλύτερες. Γιατί μεσολαβεί η ανθρώπινη προσωπικότητα. Ενώ αυτό που εκπέμπεται, είναι πέρα από την ανθρώπινη προσωπικότητα, πέρα από το ανθρώπινο υπομέγεθος! Ο Θεός στέλνει ένα σημείο απόλυτης επαναφοράς γι’ αυτόν που θα το προσλάβει για όλη την ανθρωπότητα! Αν ένας το προσλάβει, θα σωθούν όλοι! Η αλήθεια είναι άκτιστο φως που υπερβαίνει τις τάξεις του νου, της ψυχής και της καρδιάς. Είναι το ίδιο το κρυστάλλινο φως του Θεού! Ο Ζων Θεός! Αυτόν τον Ένα ψάχνω! Μακάρι να έρθει στην δική μας εποχή… Στην δική μας ή σε άλλη, κάποτε θα γεννηθεί. Υπάρχει μια αθωότητα που υπερβαίνει τον κόσμο: δεν την έχω δει. Καθένας θέλει κάτι να πετύχει. Ενώ ο Θεός τα έχει πετύχει όλα για όλους! Δεν χρειάζεται τίποτα! Ο άνθρωπος αυτό δεν το δέχεται! Νομίζει πως πρέπει και εκείνος να μεσολαβήσει, να κάνει κάτι. Αλλά δεν πρέπει να κάνεις κάτι! Ο Θεός όλο αυτό το σύμπαν το έχει φτιάξει γι’ αυτόν που δεν θα κάνει τίποτα! Γιατί γνωρίζει ότι όλα έχουν τελεστεί!
Υπάρχει μόνο μια στιγμιαία απλότητα, η αστραπιαία Λάμψη, η Δύναμη του Θεού στο σημείο όπου κάθεσαι! Αυτός είναι ο απεσταλμένος του Θεού με όλη την δύναμη του εκεί».
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: