ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Οκτ 2011

Συλλέκτες φωτός

Από το Άστρο Σου
"Υπάρχουν τόσοι συλλέκτες φωτός που αναμένουν την συνειδητή χρησιμοποίησή τους! Ο άνθρωπος είναι ένα ον με φορείς  πνευματικών ενεργειών. Ανάψτε τους υποδοχείς αυτούς και θα έρθει η μεταμόρφωση του ανθρώπινου γένους."

Στη φυσιολογία μας έχουμε χιλιάδες λεπτοφυή κέντρα που χρησιμεύουν στην υποδοχή των πνευματικών ενεργειών. Κάθε τέτοιο κέντρο όταν ενεργοποιηθεί, μεταφέρει διάφορες ποιότητες φωτός που τις διαβιβάζει στην συνειδητότητά μας, και σε πρακτικό επίπεδο, έχουμε νέα κατανόηση σε ορισμένες όψεις ζωής.

Η προσπάθεια για να εστιαστούμε στο φως είναι αυτή που ενεργοποιεί τα λεπτοφυή  κέντρα μας. Δηλαδή η προσπάθεια εκλέπτυνσης της αντίληψης.

Σε κάθε προσευχή συνάντησης με το φως,  «ανάβουμε» ένα τέτοιο λεπτοφυές νεύρο. Όσο περνά ο καιρός, μέσα από τον πνευματικό αγώνα, η ψυχική μας φυσιολογία φωτίζεται όλο και περισσότερο. Και ως αποτέλεσμα βιώνουμε ελευθερία, γνώση, ευδαιμονία.

Όταν φωτιστεί ένα μας κέντρο, παύουμε τις προσκολλήσεις στο ανάλογο σημείο της συνειδητότητας, είμαστε πιο δημιουργικοί, θετικοί και αρμονικοί. Άλλωστε οι ανισορροπίες και οι αρνήσεις στη ζωή μας δεν είναι παρά σκοτάδια, δηλαδή, σκοτεινά ή «σβησμένα» λεπτοφυή κέντρα.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: