ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Ιουλ 2015

Κάθε ένας παίρνει το μήνυμα που τον αφορά από τα τεκταινόμενα!

Βλέπει ό,τι θέλει να δει, ό,τι αντέχει να δει! Εξώφθαλμη πάντως η υποκρισία και η τρομοκρατία που ασκούν οι "ισχυροί" του κόσμου τούτου! Όσο πιο γρήγορα το δούμε, τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγεί η συλλογική συνείδηση από δαύτους! Το άδικο εντούτοις κινητοποιεί βολίδες κάρμα προς εξισορρόπιση! Καθένας τιμωρείται από τις πράξεις του! 
*
Είναι νίκη μεγάλη που ακούστηκαν αλήθειες! Που εκτέθηκαν ψεύδη!
Τώρα δουλειά! Προσωπική κατ' εξοχήν! Να αντιστοιχίσει η συνείδηση των Ελλήνων προς το αίτημα τους για ελευθερία και ανεξαρτησία! 
*
Κάθε μάχη για το δίκαιο είναι πολύτιμη!
Κερδίζοντας τις προσωπικές μάχες κερδίζονται και οι συλλογές! Το αισιόδοξο της ημέρας: ο πόλεμος έχει κερδηθεί! Νίκησε ο Χριστός για όλους! Απλώς την υπογραφή μας βάζουμε μέσα στον χωροχρόνο! 
*
Κάθε πράξη ελευθερίας σπέρνει φωτολούλουδα που θα ανθίσουν! 
Το ελπιδοφόρο είναι ότι η ζωή παράγει ζωή!

Είμαι ο άγιος Υιός του Θεού του Ίδιου!
Μαθήματα θαυμάτων 
*
Η Ελλάδα επιζεί ακόμα!
Επιζεί νομίζω από διαδοχικά θαύματα!
Ν. Καζαντζάκης 
Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους κατατρεγμένους λαούς να αλλάξουν την παγκόσμια οικονομική τάξη των πραγμάτων, και κατηγόρησε τους οργανισμούς που επιβάλλουν προγράμματα λιτότητας ότι εισάγουν «μια νέα αποικιοκρατία», ενώ επίσης προέτρεψε τους φτωχούς να αποκτήσουν τα «ιερά δικαιώματα» της εργασίας, κατοικίας και γης
*
Η ομορφιά θα σου φωνάζει πάντα ΖΗΣΕ! 
Ο Βούδας χρησιμοποίησε την έκφραση «ορθή μνήμη» για το διαλογισμό! Ο Πατάντζαλι λέει ότι η μνήμη είναι σωστή, όταν είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου! Αν γνωρίσεις πραγματικά το παρελθόν σου όπως είναι, δεν θα θέλεις να το επαναλλάβεις στο μέλλον!
ΟΣΣΟ

Τα πουλιά παραμένουν ανέμελοι συγκάτοικοι στον πλανήτη Γη!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: