ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Αυγ 2015

Είσαι το Όλον ως ικανότητα! Αν ο κόσμος γεννιέται, εσύ είσαι!

Βρίσκεσαι ελεύθερα μέσα στα πάντα, από πάντα, για πάντα, όπως πάντα! Είσαι ένας αυτοπαρατηρούμενος ακτινοβόλος κόσμος, ένα σύμπαν μιας υπέρλαμπρης και μοναδικής ικανότητας! Τίποτα δεν είναι έξω από εσένα που να μπορεί να σε πληγώσει, να σε σπρώξει, να σε τραβήξει! Όταν ακούω μια καμπάνα να χτυπά, δεν υπάρχω εγώ, δεν υπάρχει η καμπάνα, υπάρχει μόνο ο ήχος! 

Δεν υπάρχει κάτι έξω από εσένα που να μπορείς να το θέλεις, να το επιθυμείς, να το αναζητάς ή να προσπαθείς να φτάσεις! Το είναι σου απλώνεται μέχρι και την τελευταία γωνία του σύμπαντος και αγκαλιάζει το καθετί μια ατελείωτη ευδαιμονία! Είναι πλήρες, γεμάτο, άπειρο και σε αφήνει να πλέεις μέσα σ’ έναν κατάφωτο ωκεανό άπειρης φροντίδας, χωρίς την αίσθηση του χρόνου, του χώρου, της διάρκειας! 

Δεν υπάρχει ο κόσμος ως αντικείμενο εκεί έξω ώστε να προσκρούει βίαια η συνείδησή μας σε κάτι! 

Η αίσθηση του βάρους χάνεται γιατί δεν βρισκόμαστε εμείς μέσα στον κόσμο, αλλά ο κόσμος βρίσκεται μέσα σ’ εμάς, αφού είμαστε γνήσιο «κενό», ικανότητα, ε ί ν α ι! 

Δεν υπάρχει καμία δυαδικότητα -ποτέ ο κόσμος δεν σου χαρίζεται δυο φορές, αλλά πάντοτε μόνο μία, και εσύ είσαι ο κόσμος σου! Εσύ είσαι η μία και μοναδική ικανότητά σου να είναι για σένα ο κόσμος!  
*
Ψήφισε υπέρ του εαυτού σου! Πες ναι σε κάθε άγια δυνατότητα! 
Όλες οι ψυχές που το θέλουν θα επιστρέψουν στο αρχαίο κάλλος! Στο χώρο και τον χρόνο που θα το επιλέξουν! Μέχρι τότε στρατιές αγγελικών όντων πασχίζουν 
να συντομέψουν τον πόνο και τον χρόνο! 

Κοιμισμένοι και μισοξύπνιοι αγνοούν επιδεικτικά την ζωή της εγρήγορσης!

Οι περιορισμοί μας είναι αποτέλεσμα των πεποιθήσεων μας! Αλλάζοντας πεποιθήσεις αλλάζεις το τοπίο στο οποίο ζεις! Ο άνθρωπος είναι ον άπειρων δυνατοτήτων! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: