ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Νοε 2015

Φώτισε τον κόσμο!

Χριστούγεννα χωρίς εσωτερικό φως δεν είναι παρά μια ανούσια γιορτή του τίποτα! Ας υποδεχτούμε το φως! Να φωτίσει τον κόσμο μας!

Ηττημένος είναι μόνο όποιος τα παρατάει!
Πάολο Κοέλο 

Ελεύθερε άνθρωπε, πάντα θα λατρεύεις την θάλασσα!
Charles Baudelaire 
*
Η ζωή σου δίνει όλα όσα μπορείς να αναλαμβάνεις την ευθύνη τους! 
Το κάρμα λειτουργεί και ανταποδίδεται στο σύμπαν του νου! Στο πνεύμα λειτουργεί μόνον ο Χριστός, ο Ζων Θεός: η ευλογία και η χάρις! Γι' αυτό μόνον εκεί είναι ασφαλής ο άνθρωπος! 

Το σύμπαν επανέρχεται να σου δώσει μια ευκαιρία επανόρθωσης πριν την αντισταθμιστική του κίνηση που εσύ θεωρείς τιμωρία! 
*
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον μας! 
Ας αφήσουμε τα λόγια αγαπημένοι και ας αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας ενάντια στον άρχοντα του κόσμου τούτου, όπως αποκάλεσε ο Χριστός τον σατανά! Μια προσευχή, το άγιο σημείο του σταυρού μέσα στην καθημερινότητα, ένα "ύπαγε οπίσω μου"... Ας κλείνουμε την πόρτα στην ασχήμια! Walk the beαutiful side! Λειτουργημένοι στο φως, Υιοί και Θυγατέρες του φωτός! Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ την βεβαιότητα του άγιου Εαυτού! Χαρά σε αυτούς που επιλέγουν την βασιλική οδό της υπακοής σε ό,τι η συνείδησή τους ομολογεί... 
*
Το Φως η μόνη απάντηση στην αγριότητα! 
Η Παναγία μας δεν μίλησε δεν δίδαξε δεν άφησε πίσω της τίποτα από αυτά που θαυμάζουν οι άνθρωποι! Απλά στον Ευαγγελισμό δέχτηκε το θεϊκό θέλημα! Και χάρισε τον Γιο της στον κόσμο! Για να Τον σταυρώσουν... Μα η Αγάπη είχε ήδη προλάβει να κάνει τα δικά της θαύματα... Από τα οποία ζουν ακόμα και οι θύτες... Ώσπου να δεχτούν να μπουν στον Ναό της Αγάπης αυτών των δυο Παράξενων όντων...

Η Παναγία μας μάς δείχνει την είσοδο στον Ναό εντός! Την Πύλη του Ελέους! Η ψυχή που θα ελεήσει θα ελεηθεί! 
*
Και όμως! Στο τέλος η Παναγία αγάπη θα νικήσει! 
"Όταν φωτιστείς θα αναμετρηθείς με τις εικόνες σου! Και θα πρέπει να τις δικαιολογήσεις! Ό, τι δεν θα μπορείς θα αφαιρεί από το φως σου!" 

"Όταν δεν έχουν προβλήματα γίνονται σκληροί! Όταν έχουν φοβούνται..." 
*
Μόνο στον Χριστό αντιτίθεται το εγώ! Στην Χριστότητα! 
Και όμως! Η αγάπη του Χριστού έχει νικήσει! Είναι το αδιανόητο για τον νου θαύμα! Να σ' αγαπά αυτός που αντιπαθείς αυτός που δεν τον θέλεις αυτός που μισείς: ο Χριστός-Εαυτός! 
*
Κρατήσου από ό,τι αγαπάς! Είσαι η αγάπη σου! 
Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να κυριαρχούν και να επιβάλλονται! Κυρίως οι χαρισματικοί! Όταν έρθεις σε επαφή με τον θεϊκό σου εαυτό είσαι ελεύθερος, και γι' αυτό δεν χρειάζεται το λουλούδι σου βεβαίωση ή εξουσία άλλη από το άρωμα και την ομορφιά του! 

Όλη η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου είναι δανεική! Την δανείστηκες από αυτούς που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι ίδιοι! 
Όσσο 

Η φύση διδάσκει την προσαρμοστικότητα! Να ευδοκιμούμε όπου είμαστε!  
*
Από τον άγγελο
Η αληθινή αγάπη σας για κάποιο άτομο, η βαθιά και αληθινή αγάπη καθώς και η προσευχή σας για αυτό,  στέλνει αυτομάτως δίπλα του τον άγγελο της αγάπης για να το προσέχει όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει, ανεξαρτήτως από τον φύλακα-άγγελό του! Να αγαπάτε! Να προσεύχεσαι και να ευλογείς αυτούς που αγαπάς! Και τότε συμβαίνει το θαύμα του αγγέλου της αγάπης! Εμείς δεν μπορούμε να τα προφτάσουμε όλα! Εκείνος όμως μπορεί! Πείτε: «Άγγελε της αγάπης, να είσαι μαζί του…» Και νά, ο άγγελος αμέσως είναι εκεί! Έτσι απλά!
Ο Θεός και οι άγγελοι του είναι πάντα μαζί μας!
 *
Μακριά είναι εκεί που δεν θέλεις να πας! 
Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν ειρηνικά! Οι τρομοκράτες είναι κοντόφθαλμοι και αυτή είναι μία αιτία που προκαλεί τις επιθέσεις αυτοκτονίας! Αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί μόνο με προσευχές! Είμαι βουδιστής και πιστεύω στην προσευχή! Όμως εδώ έχουμε ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι άνθρωποι και τώρα ζητάμε από τον Θεό να το λύσει! Είναι παράλογο! Ο Θεός θα μας απαντούσε: Λύστε το μόνοι σας, αφού εσείς το δημιουργήσατε!»
Δαλάι Λάμα
* 
Δεν μπορείς να αλλάξεις συνειδητότητα ενόσω το νεκρό παρελθόν έχει εξουσία μέσα σου! 
Δεν με διαλέξατε εσείς αλλά εγώ σας διάλεξα και σας όρισα να πάτε και να φέρετε καρπό και ο καρπός σας να μένει! (Ιω. ΙΕ.16)  
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: