ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Ιαν 2020

Ευχές από μια άγια ψυχούλα... Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Άμμα για το 2020

Ζώντας μια καλή ζωή μπορούμε να ξαναγράψουμε το πεπρωμένο μας! Αυτή είναι η ευοίωνη στιγμή που καλωσορίζουμε το νέο έτος 2020. Είθε o ερχομός της νέας χρονιάς να συνοδεύεται από καλή θέληση, ευημερία, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αφθονία για όλους, σε κάθε νέο εγχείρημα. Είθε η Μητέρα Φύση να συγχωρέσει τα λάθη μας και να μας ευλογήσει με μια χρονιά χωρίς φυσικές καταστροφές. Είθε όλοι να έχουν εξασφαλισμένη τροφή και στέγη. Είθε να υπάρχει ειρήνη σε κάθε γωνιά της γης.

Μπορεί τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι τέτοιες προσευχές δεν είναι ρεαλιστικές, αλλά όνειρα σαν κι αυτά μας δείχνουν προς τα που πρέπει να κατευθύνουμε τη ζωή και τις προσπάθειές μας. Κάθε ταξίδι ξεκινά με ένα μικρό βήμα. Καθένας από εμάς μπορεί να δημιουργήσει μικρές θετικές αλλαγές στη ζωή του. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι, αυτό θα αποτελούσε την απαρχή μιας νέας εποχής.

Είθε όλοι εσείς να γίνετε αγγελιοφόροι της αγάπης και της ειρήνης σ’ αυτόν τον κόσμο! Για να πετύχουμε θετικές αλλαγές, πρέπει να κάνουμε την κατάλληλη, εστιασμένη προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση. Ας σπείρουμε καλές σκέψεις για να θερίσουμε καλές πράξεις. Ας σπείρουμε καλές πράξεις για να θερίσουμε καλές συνήθειες. Με καλές συνήθειες και καλή συμπεριφορά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη ζωή. Ζώντας μια καλή ζωή, μπορούμε να ξαναγράψουμε το πεπρωμένο μας.

Αν έχουμε μια καρδιά που δεν χάνει την ελπίδα και ένα νου που είναι πάντα χαρούμενος, θα είμαστε σε θέση να βλέπουμε τη ζωντάνια και την ευτυχία παντού. Αν ταυτόχρονα διαθέτουμε τις ποιότητες της αγάπης, της ανεξικακίας και της ικανοποίησης, τότε η ζωή μας θα είναι μια μεγάλη γιορτή.
Είθε όλοι εσείς να διαδώσετε το μήνυμα της αγάπης και της ειρήνης στον κόσμο! Είθε η Θεία Χάρη να ευλογεί τα παιδιά μου, ώστε οι ζωές τους να γεμίσουν με ειρήνη και ευτυχία!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: