ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Αυγ 2021

Μη φεύγεις από το σημείο όπου αναβλύζει χάρις! Μείνε ακίνητος!

 H γενναιοδωρία είναι για τις γενναίες ψυχές!

 Προσοχή στα ιερά μας δίκια! Δεν συμβαδίζουν με ίχνος κακίας!

 Σε αυτήν την σκοτεινή παγκόσμια στιγμή της διασποράς φόβου, ανελευθερίας και αντιπνευματικότητας ορθώνουμε Πολιτισμό! «Καθείς με τα όπλα του!»

 Ένας κρίκος μιας αλυσίδας που αγνοεί ο άνθρωπος είναι η παρουσία του στην γη! Μόνο ο Χριστός-Εαυτός γνωρίζει! Και έχει τις απαντήσεις για κάθε ερώτημα!

*

Αυτός που φωτίζεται, γνωρίζει ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος!

Μόνο εσύ ανάμεσα στα δύο, καθώς και η ηλιακή κατεύθυνση και φορά που μπορείς να δώσεις σε όποιον σε συναντά!

 Σε όλη μου την ζωή θυμάμαι αυτό: όταν κάποιος έπεφτε, απλώς τον έπαιρνα αγκαλιά και έπεφτα μαζί του. Όπου πήγαινε! Δεν θυμάμαι να πω σε κανέναν: «Πέφτεις!» Θα το πω μόνον όταν δεν έχουμε χρόνο! Συνήθως τον παίρνω αγκαλιά και πέφτω μαζί του στην κόλασή του, στα προβλήματά του και μετά σιγά σιγά κουνάμε τα φτερά και ανεβαίνουμε.

 Βλέπω όλους να κουβαλάνε στους ώμους τους μια πολυκατοικία σκέψεων! Κάνουν στάση, την ακουμπούν κάτω, αλλάζουν τα διαμερίσματα και την ξαναπαίρνουν στον ώμο! Και φτου κι απ’ την αρχή! Η σκέψη μοιάζει με πολυκατοικία τεράστια σαν σάκο που φοράς στον ώμο! Μετακινείς απλώς τις πέτρες που σε πληγώνουν. Η ανθρώπινη σκέψη είναι διολίσθημα της φύσης! Δεν είναι φυσική είναι παρά φύση! Είναι διολίσθημα του εγκεφάλου!

Ο Κανένας

*

"Υμείς εστέ θεοί κατά χάριν!'' Κατά χάριν!

Η χάρις σε καθιστά, αν συν-ρέεις με την αγάπη, από εν δυνάμει σε ενεργό συνδημιουργό πραγματικοτήτων φωτός! Η ανθρωπότητα που βλέπουμε είναι μακράν της Χριστότητας... Ό,τι ζει καθένας αντιστοιχεί στην επιλογή του, δηλαδή στην συνείδηση του και έχει την ανάλογη μεταχείριση από το σύμπαν...

*

Κύριε, όλες οι δυνάμεις του καλού ας δοθούν! Ας σηκωθούν και να τρέξουν για να μεταμορφώσουν όλο τον κόσμο!

Είθε οι δυνάμεις και οι εξουσίες του καλού με την μορφή της Αγάπης, του Φωτός, της Καθαρότητας να κατέλθουν στην Γη!  Για να έρθει η Βασιλεία του Θεού και η Δικαιοσύνη Του το συντομότερο δυνατόν στην Γη, καθώς και η Χρυσή Εποχή ανάμεσα στους ανθρώπους!

 Πιάσε δουλειά αδελφέ για να περιοριστεί το κακό!

Αμήν. Γένοιτο!

Αΐβανχωφ

*

Εχθροί του ανθρώπου

Τοξική βόμβα! Καμία μέριμνα για τις χρησιμοποιημένες μάσκες και tests που καθημερινά πληθαίνουν!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: