ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Ιουν 2022

από Stelios Nikolaides: Ο αγώνας είναι πρωτίστως πνευματικός!

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει οι βρισκόμενοι μακριά από τον Χριστό μας και τους αγίους μας είναι ότι ο αγώνας που θα δώσουμε θα είναι πρωτίστως πνευματικός! Και αν δεν πιαστούμε από το "ποδάρι" του Χριστούλη και της Παναγίας μας ουδεμία ελπίδα έχουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα!

Ευελπιστούμε, ότι ο ΄Ελληνας μέσα από τις Συμπληγάδες θα οδηγηθεί στην μετάνοια και εν συνεχεία στην πνευματική ανάσταση!

Γένοιτο…

*

Παγιδευμένοι σε μοτίβα σκέψης και θεωρίες χάνουν την ΖΩΣΑ ΖΩΗ!

Το Μυστήριο του Θεού! Ο Κανένας

 Όσο έχουμε ακόμη χρόνο ας προσευχόμαστε για την χάρη της θεϊκής Δύναμης! Γιατί υπό νόμον ο κόσμος πάει στην αυτοκαταστροφή του!

 Η μεγαλύτερη νίκη του σατανά είναι να σε πείσει ότι δεν υπάρχει! Ο Κανένας

Είναι μείον αυτό που ζουν!

Δεν βάζουν δύναμη σε αυτό που είναι, δεν εκφράζονται, να ζήσουν την στιγμή τους! Μια μεγάλη παράσταση της στιγμής που θα βοηθήσει και τους ίδιους και τους άλλους! Είναι ανίκανοι να εκφραστούν και να ζήσουν! Αυτό δεν τους βοηθάει να έρθουν σε δεύτερη γέννηση! Αν δεν μπορείς να χαρείς με ζώσα ζωή και δεν συνομιλείς με τον Θεό, δεν έχεις δύναμη! Μια μέρα να ζήσεις κι ας φύγεις! Όλη σου η ζωή είναι για μια μέρα με τον Θεό!  Ο Κανένας

*

Αν ήμουν πουλί, θα κελαηδούσα! Είμαι άνθρωπος και προσεύχομαι! Επίκτητος

 Από έρευνα του Stanford: τα κύτταρα της καρδιάς ανταποκρίνονται σχηματίζοντας συμμετρικά μοτίβα στην μουσική και σε άλλους ήχους!

 Ελευθερία είναι να αφήνεις τον άλλον μαλακά μες στις επιλογές του! Είναι το ωραιότερο πράγμα! Ο Κανένας

Η εικόνα η σεπτή είναι εντός! Αναζητείστε την! "Κατ' εικόνα και ομοίωση Θεού..."

*

Χειροκροτείστε!

Είδαμε το τσιμέντωμα της Ακρόπολης και την διεθνή κατακραυγή, την καταστροφή της Πανεπιστημίου, του ωραιότερου δρόμου της Αθήνας, το πετσόκομα των δέντρων, την οικολογική καταστροφή χωρίς όφελος από τις ανεμογεννήτριες που φυτρώνουν παντού αλλά και στην καμένη Εύβοια, την αδιαφάνεια για το τι ακριβώς γίνεται με τα ασυνόδευτα παιδιά, όπως και με τους παράνομους μετανάστες, την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία ενώ είμαστε διαρκώς απειλούμενοι από την Τουρκία, τις διαρκείς παραχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα, την υποβάθμιση της ελευθερίας του τύπου στην 108η θέση το 2022 (πίσω από χώρες όπως η Μποτσουάνα και η Αγκόλα) την φτώχεια και την διαρκή υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων, την αδιαφάνεια, τον αυταρχισμό και την παραπληροφόρηση στα περί του ιού και των εμβολίων, την υποταγή της Εκκλησίας στην κοσμική εξουσία κ.ο.κ…

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: