ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Ιαν 2024

Έχουν τραβήξει την πρίζα τους από τον Θεό!

 Το 2024 να δοθεί ένα ακόμα δώρο παράτασης χρόνου... Ο Κανένας. Αμήν

 Περιμένω την μέρα που θα δεις ποιος είσαι! Ο Κανένας

 Καινούργιο ταξίδι της Γης γύρω από τον Ήλιο ξεκινά! Ευχή: Με χαρά και χάρη!

 Θέλει γενναιότητα και ψυχή η μουσική! Ένα ταξίδι στο φως είναι!

 Αφού τα ελέγχει όλα ο Θεός! Γιατί στενοχωριέσαι;

Γιατί παλεύεις να προσθέσεις κάτι που δεν προστίθεται παρά μόνο με χάρη; Δεν ήρθαμε εδώ να διδάξουμε τίποτα άλλο εκτός από την χαρά! Ο Κανένας

 Πλούσιος είναι ο άνθρωπος που το εγώ του είναι φορτωμένο με οτιδήποτε άλλο εκτός από Θεό! Μπορεί να είναι γεμάτο ιδέες, απόψεις, ταλέντα ή δαιμόνια -οτιδήποτε άλλο εκτός από Θεό! Ο Κανένας

 Τι σε σπρώχνει έξω από το τώρα; Στο τώρα είσαι Θεός! Αθάνατος! Ο Κανένας

 Ιδέες χωρίς καρδιά δεν έχουν καμία αξία! Από ιδέες έχει χορτάσει η ανθρωπότητα!

Ο άνθρωπος του 21ου αιώνα παραμένει νήπιο στην πνευματική του κατάσταση, αγέννητος εν πνεύματι, ένα υπό συνθήκη ον το οποίο ζει για όσο φέρει την ζωή, με παντελώς αβέβαιη πνευματική τύχη. Ουσιαστικά, είναι ζωντανός νεκρός!

«Αυτός ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ, Κεμάλ…» Αιώνες τώρα δεν αλλάζει! Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει, είναι να τον κοιτάξουμε μέσα από τα μάτια του Χριστού!

 «Έλα να τα αλλάξουμε όλα!» μας λέει ο Χριστός «Ιδού εγώ τα κάνω όλα νέα!» Και εμείς του λέμε όχι. «Θέλω να ζω όπως ζω, με τους εθισμούς μου, στο ημίφως…» Δειλοί, μοιραίοι, κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα!

 Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε για το τι θα συμβεί αν τα αφήσουμε όλα και τον ακολουθήσουμε! Εδώ δεν φοβόμαστε να ζούμε έτσι όπως ζούμε, εν σκιά θανάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: