ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Απρ 2024

Τα τέρατα τα τα τα τα βγήκαν παγανιά…

 Το woke και το politically correct μόνο προκειμένου για το θείον δεν ισχύουν! Αυτό μπορούμε να το χλευάζουμε ανενόχλητοι!

 Γυμνή σταυρωμένη Παναγία ως έργο τέχνης! Το υπουργείο πολιτισμού που το χρηματοδότησε και οι συν αυτώ “καλλιτέχνες” προκαλούν αναίσχυντα το θρησκευτικό αίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων που είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και κάθε πνευματικού ανθρώπου που σέβεται τα ιερά αρχέτυπα της συλλογικής μας ψυχής!

 Συνεχίζεται ακάθεκτη η αποϊεροποίηση του ανθρώπου! Δικαίωμα στον χλευασμό, στο αφύσικο, στο άσχημο, στο διεστραμμένο, στο ανώμαλο, στο δαιμονικό! Η Ελλάδα του 2024 παραπαίει από κάθε άποψη σε επικίνδυνα νερά! Γιατί πρέπει να πέσει η Ελλάδα, η μάνα του κόσμου, για να πέσει ο κόσμος!

 Πόσοι εχέφρονες μπορούν σε κάθε περίπτωση να υπερασπιστούν το εκάστοτε αυτονόητο; Και οι άγιες φωνές σε ώτα μη ακουόντων!

 Όλη η ευαισθησία των κρατούντων είναι να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους και το θρησκευτικό τους αίσθημα όπως και την όλο και διευρούμενη κοινότητα των Λοάτκι! (Κανείς εξάλλου σοβαρός άνθρωπος με ομοφυλόφιλη επιλογή δεν θα ενέτασσε τον εαυτό του σε μία οργάνωση κ.λπ. κ.λπ.!)

 Σίγουρα εμείς ανήκουμε σε άλλη Ελλάδα! Την Ελλάδα «στο πάνω πάτωμα του κόσμου!» όπως λέει ο Ελύτης. Αυτή η Ελλάδα είναι Ιδέα, είναι μια πνευματική Οντότητα ανέγγιχτη… Φώτισε την Γη! Οι απανταχού Ελληνόψυχοι θα είναι πάντα το αλάτι της Γης και το φως του κόσμου! Και η μόνη του ελπίδα!

 Η εποχή που ζούμε είναι η εποχή που «το μέσα τους βγήκε έξω!» όπως είπε εξαρχής ο Κανένας. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

 ΥΓ

Το δωδεκάχρονο κορίτσι ποιος θα το υπερασπιστεί από την ομερτά;

 Ο παπάς, ο μάγειρας, ο παλαιοχριστιανός μας τέλειωσαν! Πάμε για άλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: