ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Ιουλ 2024

Να συγχωρήσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο και να ενδυθούν την αγάπη!

 Αυτό που θέλεις υπερβολικά το απωθείς!

 Μη φοβάσαι ό,τι δεν θέλεις να γίνει, γιατί το έλκεις! Ο Κανένας

 Και ο διάολος δίνει αίσθηση ισχύος και αυτάρκειας! Μα ποτέ χαρά...

Όσο ακόμα υπάρχει καιρός τόλμησε στο όνομα του Χριστού να υπερασπιστείς την ψυχή σου από ό,τι αλλότριο μπορεί να φιλοξενείς!

 Θεραπεύοντας τον εαυτό σου θεραπεύεις την αόρατη πληγή του κόσμου!

 Μια κίνηση συμπόνιας μετακινεί βουνά στο πλέγμα!

 «Κακή ενέργεια» αλλά αν το πεις με το όνομα της σοκάρονται! Το είπε όμως ο Χριστός!

 Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής; Μα να ΖΕΙΣ!

Η αμαρτία σβήνεται όταν την διαγράψεις από την πρόθεση σου! Ο Κανένας

 Ένα τοπίο δεν είναι απλώς, σύνολο γης, φυτών και υδάτων.

Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού επάνω στην ύλη... Οδ. Ελύτης

 Είναι αδύνατον να θεραπευτεί η Ανθρωπότητα με πολιτικά μέτρα, γιατί η ρίζα της αρρώστιας βρίσκεται στο επίπεδο του πνεύματος! Σωφρόνιος Σαχάρωφ

 Ένα ευχαριστώ για την ακρόαση της εκπομπής μου στον NGradio "Eλλάδα, το πάνω πάτωμα του κόσμου"

Και για τα μηνύματα σας! Συναντηθήκαμε για μια ακόμη φορά στον καθαρό αέρα της αγάπης! Σε όλα τα όμορφα που μας ενώνουν! Μια κατάθεση μου από το Ταξίδι στο Φως! Mουσική του Λόγου! Ανθισμένες λέξεις! Ελεγεία στο Ιερό! Για τους Ταξιδευτές των Άστρων!

 Ανελέητος ο πόλεμος των σκοτεινών και ο άνθρωπος κοιμάται!

Μόνο στο άχρονο σημείο της αγάπης είσαι ασφαλής!

 Είμαστε η προσευχή του Θεού για τον κόσμο!

 -Τι κάνεις;

-Θεραπεύω τον κόσμο! Ο Κανένας

 Εις μνήμην

Πατερούλη μου η αθώα σου ψυχή βάλσαμο! 

Σ´αγαπώ! Σ´ευχαριστώ!

 Μας λείπεις Μάνο...

Το πανηγύρι τούτο θα τελειώσει! Μαγεμένη μένει ωστόσο η καρδιά και ο νους! Μ’ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει δρόμος για τους ουρανούς… Μάνος Χατζιδάκις

 Η σημερινή Τεχνητή Νοημοσύνη είναι μια χύμα εξυπνάδα. Έχεις ένα βοηθό που είναι πολύ γρήγορος, πάρα πολύ έξυπνος αλλά όχι αξιόπιστος!

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι στατιστική επιστήμη. Τα αρχεία ενός αλγορίθμου μηχανικής μάθησης βασίζονται σε κάποια μη γραμμικά μοντέλα που έχουν εκατομμύρια παραμέτρους. Όμως, ο αλγόριθμος μπορεί να δημιουργήσει μια αληθοφανή και όχι αληθή πληροφορία και χρειάζεται φιλτράρισμα της πληροφορίας. Δεν μπορείς να αφήνεις την ευθύνη στον αλγόριθμο!

 Όταν προέκυψαν οι πρώτοι αλγόριθμοι κατανόησης μιας εικόνας, διαπιστώθηκε ότι όταν κλήθηκε ο αλγόριθμος να πει αν μια εικόνα περιέχει σκύλο ή λύκο, το πιο σημαντικό σημείο διάκρισης ήταν αν υπήρχε πολύ πράσινο στον περίγυρο του σκύλου, ή πολύ άσπρο στον περίγυρο του λύκου. Επειδή οι περισσότερες εικόνες στις οποίες είχε εκπαιδευτεί ο αλγόριθμος, είχαν σκύλους που έτρεχαν σε λιβάδια και λύκους σε χιονισμένα τοπία. Αν επομένως του δείχναμε ένα λύκο σε γρασίδι, θα έλεγε ότι είναι σκύλος και αν είχαμε ένα σκύλο σε χιόνι, θα τον έλεγε λύκο. Αυτό είναι το πρόβλημα: αν έχεις πολυδιάστατα μοντέλα και δεδομένα, δεν θα φτάσεις στο επίπεδο της κατανόησης που έχουμε συνηθίσει.

 Η Τεχνητή Νοημοσύνη εξυπηρετεί σε μια εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αρχειακό υλικό του παρελθόντος, ενώ μέσα από την πλοήγηση του κάθε χρήστη αποκτάται μια προσωπική αφήγηση πάνω σε μια πληροφορία. Η Τεχνητή Νοημοσύνη επίσης, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του ανθρώπου σε κάποιες δεξιότητες – πχ στο σκάκι, καθώς ο αλγόριθμος μιμούμενος το παιχνίδι μεγάλων σκακιστών θα βρίσκει μεθόδους που η μηχανή θα νικάει τον άνθρωπο κι έτσι ο άνθρωπος θα μπορεί να ανατροφοδοτεί την ικανότητά του να παίζει σκάκι.

 Τα εργαλεία της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν είναι πάντα αξιόπιστα, αν τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του ο αλγόριθμος είναι αποσπασματικά ή περιέχουν στερεότυπα. Στην αφετηρία δηλαδή ο άνθρωπος πρέπει διαμορφώσει ένα αρχειακό υλικό σύνθετο που να αντιπροσωπεύει και τις αξίες που προτάσσει.

Κ. Δασκαλάκης, καθηγητής του ΜΙΤ, κάτοχος διεθνούς βραβείου μαθηματικών, επικεφαλής της συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: