ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

22 Ιουλ 2011

Κωνσταντίνος Χασάπης: πίσω από τον διάσημο αστρονόμο ένας μεγάλος μύστης

Ο Κ. Χασάπης καθιέρωσε την 21 Ιουλίου ως ημέρα της Νέας Παρακλητικής Εποχής του Αγίου Πνεύματος. Η ημερομηνία αυτή βρίσκεται ανάμεσα στην εορτή του προφήτη Ηλία, στις 20 Ιουλίου, και την εορτή της Μαγδαληνής στις 22 Ιουλίου. Ο προφήτης Ηλίας ήταν εκείνος που τον καθοδηγούσε και του παρέδωσε σε ηλικία 17 ετών το Προοίμιο της Τρίτης Διαθήκης. Ο Κ. Χασάπης ανήγγειλε την εμφάνιση και δράση του Ηλία (Ηλί) και της Μαγδαληνής κατά την Νέα Παρακλητική Εποχή του Αγίου Πνεύματος!
 (21=3, ο αριθμός του Αγίου Πνεύματος. Οι τρεις ημερομηνίες, 20,21,22 δίνουν τον αριθμό 9, ο οποίος στο Δέντρο της Ζωής αντιστοιχεί στην σφαίρα του υποσυνειδήτου, σφαίρα της Μαγδαληνής, έργο της οποίας εξάλλου είναι και η ανάστασή του: το πέρασμα της Αβύσσου…)
Ο Κ. Χασάπης επαναπροσδιόρισε ισχυρά το Έργο στην Ελλάδα, συνεχίζοντας κατά τον 20ο αιώνα την ορθόδοξη γραμμή του αρχαίου Τάγματος… Οι μαθητές του κατέσκαψαν το έργο του και την ίδια την μνήμη του. Ο Ουρανός εντούτοις γνωρίζει το πέρασμα στην γη ενός ευλογημένου όντος!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: