ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Ιουλ 2014

Είσαι το υψηλότερο σου σημείο!

Το υψηλότερό σου σημείο το βλέπουν μόνο όσοι σε αγαπούν! Εκείνοι κρατούν την ταυτότητα σου! Και γίνονται καθρέπτης για να την δεις! Αυτό είναι το δώρο της αγάπης!

Η αχίλλειος πτέρνα είναι το σημείο που εφάπτεται της θνητότητας! Ο Χριστός μόνο μπορεί να σε εμβαπτίσει ολοκληρωτικά στην αθανασία! Μέχρι τότε "κινδυνεύεις"!

Πρόσεχε την μόλυνση από την τοξικότητα ανθρώπων και καταστάσεων! Αν είναι μεγάλη μπορεί να σε καταβάλει επί μακρόν... Χάνεις πολύτιμο χρόνο μέχρι να καθαριστείς! Σε συνθήκες μόλυνσης η όραση σου θολώνει! Και το χειρότερο: δεν το βλέπεις! 
*
Αρχή πρώτη:
Μην υποτιμάς τον εχθρό! Αλλά και μην τον φοβάσαι! Όλη του η δύναμη πάνω σου είναι μέσω του φόβου και της αμφιβολίας σου!

Είναι ο Ζων Θεός, ο Χριστός, παρών, και ψάχνεις τον "δρόμο" σου; Μα Εκείνος είναι ο Δρόμος!

Ή θα σε τρομοκρατεί ή θα σε εκμαυλίζει ο σατανάς!

Πρόσεχε! Οι σειρήνες του κόσμου θα σου τραγουδήσουν όλα τους τα εκμαυλιστικά τραγούδια για να σε κοιμήσουν! Θυμήσου τον Οδυσσέα που δέθηκε στο κατάρτιι! Το κατάρτι είναι η εμπιστοσύνη σου σε Εκείνον που έχει νικήσει! "Έχετε θάρρος, εγώ νίκησα τον κόσμο!" μας είπε..
*
  Το Άγνωστο στο οποίο φοβάσαι να πηδήξεις μέσα, στην πραγματικότητα είναι η πιο όμορφη αγκαλιά! 
Μην επιτρέπεις την αστάθεια! Σε κουράζει και σε αποθαρρύνει! Μείνε ατάραχος, με γενναιότητα στο ιερό σου σημείο! 

Σ' ευχαριστώ για τα φτερά Σου, χρυσαετέ! 

Σε παρακαλώ, αδελφέ μου! Κάν' το ΤΩΡΑ αυτό για το οποίο είσαι προορισμένος! Το θαύμα της Επανασύνδεσης με το Όλον! Κάθε λεπτό που περνά, δισεκατομμύρια ανίσχυρων όντων στενάζουν..

Δεν υπάρχει θλιβερότερο, οδυνηρότερο θέαμα από τον Αετό με κομμένα τα φτερά! Μόνο εσύ μπορείς να το επιτρέψεις αυτό! Αν οι πνευματικοί Αετοί πετούσαν, ποιος θα τολμούσε να εξαθλιώνει την Γη...
*
Γίνε εσύ αυτός που δεν θα τον νικήσει η μιζέρια η ηττοπάθεια και ο εκμαυλισμός! 
Σήκωσε το φραγγέλιο και καθάρισε την είσοδο προς τον Ναό που έχουν καταλάβει οι έμποροι και οι αργυραμοιβοί! Του εαυτού σου...

Δεν ήρθες για να γίνεις υποτελής του κόσμου! Να συμμορφωθείς στο σύστημα των ερπετικών συνειδήσεων! Να γίνεις αποδεκτός και αρεστός από τους νεκροζώντανους! Ήρθες να φέρεις το καθαρό φως της αλήθειας που σου έχει παραδοθεί! 

Στο πιλοτήριο της Γης οι θέσεις είναι συγκεκριμένες! Είναι τα συγκεκριμένα όντα που γεννήθηκαν με την συγκεκριμένη αποστολή! Όσο καθυστερούν την αφύπνισή τους, όσο η λογική του κόσμου παρεμβαίνει στην κρυστάλλινη όραση το σκάφος της Γης δεν σηκώνεται!
*
Ο αόρατος πόλεμος μαίνεται!
Και οι άνθρωποι αυτοπεριορίζονται στον μικρόκοσμο τους! Άλλοι για να καταστρέφουν τον εαυτό τους και άλλοι για να καταστρέφουν ό,τι μπορούν γύρω τους! 

"Ει δυνατόν πλανήσαι και τους εκλεκτούς!" Τέτοιες ψυχές δεν θα γίνουν "κακοί"! Θα μείνουν όμως παροπλισμένοι στην μάχη! Ανενεργοί! Ή περιορισμένης αποτελεσματικότητας! 

Κανείς δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλον!
*
Ανάμεσα μας κάποιος άγγελος περπατά στα αμπάρια της Γης φροντίζοντας και θεραπεύοντας κάθε μορφή πόνου... 
Κάθε μέρα, επαναλαμβάνω, κάθε μέρα, κάποιος φροντίζει την "κάτω Αθήνα"... Εκεί που δεν φτάνουν οι λέξεις μας...

Από την αρχή ώς το τέλος και πέρα από αυτό: Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Το σύμπαν λειτουργεί αντισταθμιστικά! Κάθε σταγόνα αλήθειας μας μεταφέρει ελπίδα, ίαση, φως στον κόσμο! 

Ένα βλέμμα, μια κίνηση, μια σιωπή δηλώνουν την πνευματική σου παρουσία!

Οι ιδέες σου δεν είναι πάνω από σένα! Εσύ είσαι η αξία του εαυτού σου! 
*
Ο Ονειρευτής αλλάζει την πραγματικότητα με την δύναμη του πνεύματος του!
Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι ιδεαλιστής, ιδεολόγος, αλλά Θεουργός του Φωτός! Να μεταμορφώνεις τον κόσμο με Φως! 

Εσύ είσαι ο φορέας του νοήματος! Εσύ είσαι το φως του κόσμου! Ο κεχρισμένος από την αγάπη Του... 

Υπάρχουν λέξεις που γεφυρώνουν γκρεμούς! Και άλλες που τους ανοίγουν! Να διαλέγεις προσεκτικά, με αγάπη τις λέξεις! Γιατί αντιστοιχούν σε αόρατες πραγματικότητες! 
*
Να αποτάσσεις την οπτική που σου δείχνει τον κόσμο θολό, μουντό, άχαρο! Αυτόν τον κόσμο θα τον ξαναγράψουμε με φως!
Είσαι συνδημιουργός πραγματικοτήτων φωτός! Αυτή είναι η δύναμή σου! Αμιγώς πνευματική! Στο πάνω πάτωμα του κόσμου! Εκεί που γεννιούνται τ' Άστρα! Εκεί που θεραπεύεται η αόρατη πληγή του κόσμου! 

Εσύ αποφασίζεις τι υπογράφεις από τα δρώμενα του κόσμου! Τι σε αφορά! Τι κρατάς από τα "εισερχόμενα"! Ποιος ασχολείται με αυτά που έχεις πετάξει! Πολλώ δε μάλλον ποιος μπορεί να σου τα χρεώσει!

Ο μετά Χριστόν άνθρωπος αποφασίζει, επιλέγει ποιος θέλει να είναι! Και μπορεί να γίνει αυτό που επιλέγει! Γιος της ΖΩΗΣ! 
*
Κάνε πνευματικό μοντάζ στην ζωή σου και στην ζωή του κόσμου! Και κράτα τα αληθινά τα όμορφα τα φωτεινά! Αυτό είναι το φιλμ της ζωής σου!
Γίνε ιεροποιός! Να ευλογείς με άγιο νόημα το καθετί! Να ξαναγράφεις τον κόσμο στην αγιότητά του! 

Μου κάνει εντύπωση πώς τσαλακώνουν οι άνθρωποι μέσα τους ό,τι έζησαν! Μα ό,τι ζήσαμε μάς έφτασε ως εδώ! Αγάπες, όνειρα, έρωτες, ιδέες! Ας τα αφήσουμε σαν πολύχρωμα μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό! Ας ευλογήσουμε την ζωή μας! Ας την αναστήσουμε στο φωτεινό παρόν! Που είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή... 

*
Ευλογημένα τα χεράκια που συνεχίζουν και ασβεστώνουν τις αυλές, που ομορφαίνουν τον κόσμο!
 Μου έκανε εντύπωση στην Σίφνο η καθαριότητα, η καλλιέπεια, το μεράκι, η ελληνική αίσθηση της ομορφιάς που διατηρούν σε κάθε γωνιά! Όλοι! Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα! Των νησιών μας! Και όχι μόνον!
*
Φωνή με πνευματική χροιά!
Σ.Ν. «Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την πορεία σου, Ισίδωρε, που μόλις τώρα αρχίζει και τραβά την δική της χρυσή γραμμή! Είσαι από τους καλλιτέχνες που γράφουν ιστορία, χαράζουν χρυσή γραμμή, και δρόμο ανοίγουν προς τις ξεχασμένες πηγές της μουσικής ξανά! Ευτυχώς! Άξιος σεβασμού και αγάπης, γιατί πάνω από όλα είσαι το πιο καλό παιδί! Άρχοντας στα χαρίσματα! Είναι μαγευτικό αλήθεια να σε ακούει κάποιος να παίζεις τα έγχορδα και να τραγουδάς! Εμένα όμως γνωρίζεις πόσο πολύ με μαγεύει ο ήχος της φωνής σου! Η χροιά σου, αλλά και το κρυστάλλινο και μοναδικό παίξιμο σου στο μπουζούκι! Μακάρι να σε ακούν κατά χιλιάδες!»
*
Παραπαίει ο άνθρωπος μέσα στην καταιγίδα της ερήμου που είναι ο νους του! Ενώ το θαύμα των άπειρων δυνατοτήτων χορεύει μπρος στα μάτια του! 
Το σκάφος πηγαίνει εκεί που το οδηγεί ο καπετάνιος! Η Γη θα οδηγηθεί εκεί που θέλει ο Χριστός! 

Μαρία η Μαγδαληνή, η συνοδός του Χριστού! Η φέρουσα Μύρα ιάσεως! Το ον στο οποίο αποκαλύφθηκε ο αναστάς Χριστός! Και ανήγγειλε την ανάσταση στον κόσμο! 
«Δι’ εσού η Ανάσταση…»

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: