ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Οκτ 2014

Οι θαυματουργικές ιδιότητες του Σταυρού

Το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις ιδιότητες του νερού. Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής. Παλιά η συνήθεια του να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα!
Να σταυρώνεις το μαξιλάρι σου! Να σταυρώνεις το νερό που πέφτει πάνω σου!  
*
Να ελαφροπατάς πάνω στην πραγματικότητα! Όπως οι Σαολίν πάνω στο ριζόχαρτο!
Μην σε καθηλώνει, μην σε γειώνει η «πραγματικότητα!»! Απογείωση χρειάζεται ο άνθρωπος! Να πετάξει! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Αυτό είναι το αρχαίο του όνειρο!

Χρησιμοποιήστε την δύναμη του νου για να αλλάξετε την πραγματικότητα της ζωής σας! Όλα αλλάζουν με φως! Λέξεις-φως, προσευχή-φως, σκέψεις φως, αισθήματα -φως! Δηλαδή με αγάπη! Μόνο με την δύναμη της αγάπης! 
*
Το υποσυνείδητο δεν αντιλαμβάνεται την λέξη "προσπαθώ"!
Το υποσυνείδητο αντιλαμβάνεται μόνο καταφατικές δηλώσεις! ΄Οχι δηλώσεις του τύπου "προσπαθώ να θεραπευτώ" κ.λπ., αλλά: "Είμαι υγιής!" Αν δεν θεωρείς πως είσαι, δεν θα γίνεις ποτέ! Έτσι λειτουργεί ο νους! Το σώμα απλώς ακολουθεί ετεροχρονισμένα!

Είναι γνωστή και αποτελεσματική η "εντολή ακύρωσης" προς το υποσυνείδητο πραγμάτων που γνωρίζουμε πως εμποδίζουν την ελευθερία μας! Μπορούμε με προσευχή και αγάπη με φωτεινές δηλώσεις και αμετάκλητη επιλογή της χαράς και της ελευθερίας μας να καθαρίσουμε το υποσυνείδητο από τα σκουπίδια! 
*
Συνειδητές εντολές στο υποσυνείδητο
Από τα προγράμματα των πεποιθήσεων που μας κληροδότησαν και που κι εμείς καθημερινά προσθέτουμε, μπορούμε να ελευθερωθούμε άμεσα! Με συνειδητή εντολή στο υποσυνείδητο! Με σταθερή βεβαίωση-δήλωση, στον εαυτό και το σύμπαν, της αληθινής μας βούλησης 

Το κλειδί της υγείας -σωματικής και ψυχικής- βρίσκεται στις πεποιθήσεις και στα πιστεύω σου! 
*
Εμπιστευτείτε την διαισθητική ανάγνωση του κόσμου την εμποτισμένη με καρδιακή προσευχή!
Ο συνειδητός νους αποτελεί μόνο το 12% του νου μας! Το υποσυνείδητο αποτελεί το 88%! Η γενετική μνήμη ανάγεται επτά γενεές πίσω! 

Μόνο οι καταφατικές δηλώσεις είναι κατανοητές από το υποσυνείδητο! 
*
Η θρησκεία μου είναι πολύ απλή! Η θρησκεία μου είναι η καλοσύνη!
Τι πιθανότητες έχεις να ανακαλύψεις την τελική αλήθεια;
Η απάντηση ενός δασκάλου: «Εδώ, μαζί μου έχεις κάθε ευκαιρία, γιατί δεν σε αποδέχομαι με τον τρόπο που εσύ παρουσιάζεις τον εαυτό σου! Ως φωτισμένο οπαδό, ως προσωποποίηση της ορμόνης, ως σούπερ πνευματικό ον, ως ιδιαίτερη περίπτωση, ως εκλεκτό, ως γιόγκι! Διαφωνώ με αυτό το αυτοπορτρέτο! Είναι κακής ποιότητας έργο τέχνης, κακής ποιότητας έργο της καρδιάς! Λυπάμαι, μην το φέρνεις εδώ! Δεν έχω χώρο για σένα! Προσπάθησε μιαν άλλη φορά! Όταν τελειώσεις με τους τίτλους, έλα ξανά! Αλλά ποιος αναλαμβάνει αυτό το ρίσκο;»
*
Η ιστορία καταγράφεται από το μέλλον! 
Όλα όσα πιστεύεις δημιουργούν πραγματικότητες! 

Είσαι μέσα σε ένα παλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο! 

Είσαι αυτό που ζεις! 

Τίποτα δεν εμφανίζεται αν δεν το πιστεύεις! 
*
Το σύμπαν αναδημιουργείται από σένα κάθε στιγμή!
Στην άρνηση του νου για την Αλήθεια γεννιέται ο μύθος!

"Όλοι μας ως το τέλος της ζωής μας κουβαλάμε τα υπολείμ-ματα από τη γέννησή μας, τις μεμβράνες και το κέλυφος από τ' αυγό ενός αρχέγονου κόσμου. Πολλοί δεν καταφέρνουν ποτέ να γίνουν άνθρωποι. Παραμένουν βάτραχοι, σαύρες, μυρμήγκια. Πολλοί είναι άνθρωποι από την μέση κι απάνω και ψάρια από την μέση και κάτω. Ο καθένας, ωστόσο, αντιπροσωπεύει μια προσπάθεια της φύσης να δημιουργήσει μια ανθρώπινη ύπαρξη. Οι ρίζες μας είναι κοινές. Όλοι προερχόμαστε από την ίδια μήτρα. Το κάθε άτομο ξεπετιέται από την ίδια άβυσσο, αγωνίζεται να πετύχει το σκοπό του. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, μα κάθε άνθρωπος μπορεί να εξηγήσει μόνο τον εαυτό του" Έρμαν Έσσε

Ελεύθερος από τεχνικές, ασκήσεις, μοντέλα σκέψης, αγγί-ζεις το υψηλότερο σου σημείο επαφής σου με το Όλο!
Επανευρίσκεις δηλαδή την φυσική σου κατάσταση! Αυτό που σου δείχνει ένας αληθινός δάσκαλος! Μαθαίνεις για να ξεμάθεις! Τότε είσαι ελεύθερος! Τότε είσαι πρωτότυπος! Τότε εκφράζεις φυσικά την εμπνευσμένη σου μοναδικότητα

Η αληθινή τέχνη ξεκινά από το σημείο της υπέρβασης την τεχνικής! Και για τις καλές τέχνες (κατ' εξοχήν στην μουσική) και για την βασιλική τέχνη της Πνευματικότητας!
*
Στον αγαπημένο
Μου έμαθες τους "ρόλους"! Όχι σαν έλλειψη αυθεντικότητας και εκδήλωσης του αληθινού εαυτού! Αλλά στην πράξη ως ύψιστη πράξη αλήθειας και αγάπης για την κάλυψη της ανάγκης του άλλου!

Να ξυπνήσεις τον δάσκαλο μέσα σου! Αυτό είναι το μήνυμα ενός αληθινού Οδηγού! Δεν πιστεύεις όμως ότι μπορείς! Δεν έχεις αυτοπεποίθηση! Γι' αυτό ζητάς "απέξω" αυτό που είναι μέσα σου: ο Χριστός! 

Ας διατρέξει το Άγιο Φως την ενεργειακή μας κατάσταση να ανθίσουν οι λωτοί, τα λουλούδια της ψυχής!
*
Μίλα στον Θεό! Σε ακούει!
Αν δεν μπορείς να εξομολογηθείς σε έναν ιερέα, σε έναν άνθρωπο, σε έναν άγγελο, εξομολογήσου σε ένα λουλούδι! 
Η Εξομολόγηση ως Μυστήριο δεν είναι ψυχαναγκασμός ούτε ηθικολογικό "καθήκον"! Ούτε εξάλλου κανείς σε ρωτάει όταν κοινωνάς αν έχεις εξομολογηθεί! Είναι ύψιστο δώρο απελευθέρωσης! Και πράξη γενναιότητας! Είναι η πράξη της Άγιας απλότητας του να διαχωρίζεις το "κακό" -αυτό που δεν είσαι και δεν θέλεις να είσαι- από σένα, κοιτώντας στα μάτια έναν άνθρωπο! 
*
Η συμβουλή της ημέρας
Αγαπημένοι μου! Η αποτελεσματικότερη δωρεάν ψυχοθερα-πεία και ίαση είναι να συγχωρήσετε! Τον εαυτό σας και τους άλλους! Να απαλλαγείτε από συναισθήματα και παγιωμένες θέσεις που σαπίζουν μέσα σας και σας δηλητηριάζουν! Με τα χρήματα που δίνετε σε "εναλλακτικούς" σωτήρες, σε ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές κάνετε ένα ωραίο ταξίδι να γνωρίσετε την Γη μας! 

Μόνο ελεύθερος από τον νου μπορείς να πετάξεις! 
*
Η Θεία Λειτουργία του ανθρώπου είναι η συν-ροή του εντός του μυστηρίου της των πάντων Ενότητας! Γίνεται ο ίδιος Σταυρός! Ανοιχτό σχήμα -οριζόντια και κάθετα- προς τα τέσσερα σημεία! Αυτό είναι το ύψιστο Χριστικό Μυστήριο-Πύλη προς τις πραγματικότητες του ακτίστου Φωτός!

Με την Θεία Κοινωνία, την μέθεξη στην σοφία (οίνος) και την αγάπη (άρτος) της Χριστικής φύσης, ολοκληρώνεται και σφραγίζεται από το Άγιο Πνεύμα η ελευθερία σου: έχεις συγχωρήσει, έχεις συγχωρεθεί! "Ιδού εγώ τα κάνω όλα νέα"! 

Η Θεία Λειτουργία είναι ένα ιερό Ταξίδι προς την θεία λειτουργία του εαυτού μας! 

Η σοφία της Ορθόδοξης παράδοσης λέει: νηστεία, κάθαρση του σώματος και μέσα από αυτήν χαλιναγώγηση του νου και των αισθήσεων, εξομολόγηση, δηλαδή ελευθέρωση από το παρελθόν... Καινούργιος με την χάρη προσέρχεσαι στην κοινή Προσευχή και την Κοινωνία με τον Ζώντα Θεό, τον Χριστό-Εαυτό!
*
Μην υποτιμάτε την Ορθόδοξη παράδοση, την παράδοση μας!
Αυτή μας έδωσε εξάλλου ο Θεός! Να αναγνωρίζουμε την ενότητα της αλήθειας αλλά μην προσπερνάμε και αυτό που είναι μπρος μας! Γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι! 

Από τον Όρθρο μέχρι την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ξεκινά και ολοκληρώνεται η φωταγώγηση! Ανάβουν τα ενεργειακά κέντρα φωταγωγώντας την συνείδηση ως την μέθεξη με τον Χριστό εντός!

Η Θεία Λειτουργία έχει διάρκεια για να σου επιτρέψει να μπεις στην κατάσταση της προσευχής που είναι η υψηλότερη ιαματική δύναμη για σένα και τον κόσμο! 

Δεν είσαι ποτέ μόνος! Μαζί σου περπατάει ο αόρατος Εαυτός σου! 
*
219.000.000 αστέρια βλέπουμε την νύχτα στον ουρανό!
Αγαπώ την Γη, το σπίτι μου! 

"Όποιος κοιτάει προς τα έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάει μέσα του, ξυπνάει!".
Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ 

Θεραπεύεις όταν κατευθύνεις την εμπλουτισμένη από την Χάρη ενέργεια σου προς ίαση χωρίς την παρεμβολή άλλου παράγο-ντα!
*
Μίλα στον εαυτό σου θεϊκά! 
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να επιτύχει ο νους ο ενωμένος με τον Θεό! 

Στον Κήπο της προδοσίας ο Χριστός είπε στους διώκτες του: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ! Παρέδωσε έτσι το μυστικό της ζεύξης της ανθρώπινης με την θεϊκή φύση!

Η ενιαία αρχαγγελική Δύναμη ας είναι μαζί μας! 
*
Οι μεγάλοι έρωτες ούτως ή άλλως πάνε στον παράδεισο! 
Μέχρι να μάθεις να βλέπεις τον Θεό σε όλα τα μάτια θα ζητάς αποκλειστικούς έρωτες! 

Η Πρώτη εικόνα μέσα σου για τον έρωτα είναι ο ίδιος ο Θεός! 

Η Αγία Γραφή των ελληνικών τραγουδιών τα έχει πει όλα! Τραγούδια-προσευχές! 
*
Ο ιερός λόγος είναι για τους ιερούς! 
Ο ιερός λόγος σε οπλίζει με λέξεις-φως για να "ταπώνεις" τον κακόβουλο αντίλογο! Μια λέξη-φως μπορεί να σε ελευθερώσει από μια λαβή του! 

Αδάμ πού είσαι;" είπε ο Θεός! Ο Αδάμ κρύφτηκε μετά την παρακοή του! Κάθε στιγμή ο Θεός μας κάνει αυτή την ερώτηση! Ευλογημένοι όσοι απαντούν: ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
*
Ο λόγος κάθε ενσάρκωσης είναι η λύτρωση όλων των συναπαντημάτων μέσα από την αγάπη! 
Το σώμα δεν μπορεί να αντισταθεί στην θεραπεία! Μην εξαναγκάζεις το σώμα να αλλάξει, ο νους πρέπει να αλλάξει! Αυτά που πιστεύεις για το σώμα θέλουν αλλαγή! 

Η θεραπεία είναι μόνο η αρχή! "Μετά" γίνεσαι σημείο δόξης του Θεού! Κάθε στιγμή μαρτυράς την Παρουσία!
*
Κάνε στάση! Ανάπνευσε! Χαμογέλα! Επανάλαβε το αν χρει-άζεται! 
Ο φόβος είναι παθητική μορφή οργής και η οργή είναι ενεργητική μορφή φόβου! 
Osho 

Αν αυτό που έχεις φτιάξει από το εκμαγείο της ψυχής είναι πολύ χαμηλότερο των προσδοκιών του σύμπαντος πηγαίνει σε πλήρη λήθη! Παραμένει η ψυχή, το εκμαγείο-φως η οποία δεν ανακατεύεται! Είναι αυτό που σε ζωοποιεί σε περιβάλλει και σου δίνει χώρο χρόνο αντίληψη! 

Αντιθέτως αν αυτό που έχεις φτιάξει από το εκμαγείο της ψυχής είναι υψηλό, μένει δια παντός και εκπαιδεύεται!
*
Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι! Αυτοί που έχουν περίσσεια λένε: "Θα πληρώσω εγώ για σένα!" 
Το πρόσωπο θα ελεγχθεί για το πώς χρησιμοποίησε τον χώρο που ονομάζεται ''ψυχή''! Αυτό που σε φιλοξενεί είναι ένα εκμαγείο! Δεν είναι δικό σου! Θα το παραδώσεις! Υψώθηκες τόσο όσο το εκμαγείο που σου δόθηκε; 

Η σπηλιά του Μέρλιν είναι μες στον νου! Η Ψυχή δεν έχει σκέψη! 
*
Ζούμε την ευγένεια του Θεού! 
Προς τι η μανία της εξουσίας! Ουσιαστικά δεν έχεις να διοικήσεις τίποτα πέρα από τον εαυτό σου! 

Ουσιαστικά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως το ίδιο το Ον είναι αυτό που βλέπει μέσα από όλα!

Ο κόσμος αυτός είναι ψευδαισθητικός όχι ψεύτικος! Είναι αληθινός στον βαθμό που τον αισθάνεσαι! Είμαστε κλειδωμένοι σ' αυτή την μορφή αντίληψης! Για το κάθε είδος ο κόσμος του είναι πραγματικός!
*
Στον αγαπημένο
"Όλες του κόσμου οι Κυριακές λάμπουν στο πρόσωπό Σου!"

Ένα μωβ-μπλέ σ' αγαπώ!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: