ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

12 Μαΐ 2015

Περπατά ανάμεσα μας ακτήμων, ελεύθερος, θεϊκά απλός και θαυματουργικός... Ομορφαίνοντας τον κόσμο!

Πάνω στο τέρας της ταξικότητας -ιδίως της πνευματικής- ανθίζουν όλα τα άνθη του κακού! Ο Χριστός γκρέμισε τα ιερατεία και ελευθέρωσε τον άνθρωπο από κάθε μορφής διαίρεση και κάστα! Αδύνατον να το αποδεχτεί η Γη 2000 τώρα! 

Πόσο ακόμα θα ασχημονεί ο άνθρωπος μέχρι να απεκδυθεί την μάσκα της εξουσίας της εκμετάλλευσης του συμφέροντος... Υπέροχα απλή και όμορφη εντούτοις η ζωή για τις καθαρές ψυχές που ζουν παράδεισο στην κόλαση της Γης... Αιολικές άρπες της θεϊκής πνοής, μεταφέρουν φως και αγάπη! 
*
Στον 21ο αιώνα οι οργανωμένες κινήσεις, οι "σχολές" κ.λπ. δεν έχουν λόγο ύπαρξης! Παρά μόνο ως τα έσχατα νηπιαγωγεία απασχόλησης νηπίων...
Το Πνεύμα όπου θέλει πνέει! Η αλήθεια απλή φωτεινή δημιουργική είναι το έμφυτο δικαίωμα κάθε αγνής ψυχής! Η ζωή είναι όμορφη και όμορφα χαρίζεται σε όλα τα πλάσματα!
*
Ιερή πνευματική κίνηση στις αρχές του 20ου αιώνα ανήγγειλε την Νέα Πνευματική Εποχή που επρόκειτο να αρχίσει!
Έλληνες Ορθόδοξοι, στην πλειοψηφία τους, μίλησαν για την ιερή Χριστική Γραμμή που οδηγεί στην Ελλάδα και στο πνευματικό της πεπρωμένο: να δοξάσει τον Υιό του Ανθρώπου! Και άφησε εσαεί το άρωμα της... Υπέροχο άρωμα Ρόδου και Κρίνου... Στις ψυχές που τις αφορά...
*
Ο Χριστός έδωσε το αιώνιο σημάδι της αναγνώρισης των Αληθινών: "Από κει θα σας αναγνωρίζουν πως είστε μαθητές μου αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον!" 
Είδαμε στις εσωτερικές σχολές (χολές) να τσακώνονται για τον Θεό! Να προδίδουν τους δασκάλους τους, να διαιρούνται μεταξύ τους, να ορθώνουν "ιδεολογικούς" εχθρούς, να συγκρούονται τα εγώ και οι μεγαλομανίες τους! Η μεγαλύτερη αμαρτία: να χρησιμοποιούν αλήθειες που δεν τους αντιστοιχούν για να καλύπτουν το ψεύδος! 
*
Και στην ζωή του Παραμχάνσα Γιογκανάντα η κλασική ιστορία:
επίθεση, συκοφαντία, προδοσία από τον πιο κοντινό του φίλο και συνεργάτη, πλήθη που επευφημούν και ύστερα καταρρίπτουν το είδωλο τους! Εκείνος -όπως όλοι οι απεσταλμένοι- "άδειασε" τα δώρα του στην Γη και επέστρεψε στην Πηγή του! Αυτά τα δώρα θα αφορούν πάντοτε τους αποδέκτες τους... 

Παίζεται στους κινηματογράφους η ταινία για την ζωή του!  Μια σπουδαία πνευματική μορφή του 20ου αιώνα! Ενός αιώνα σφραγισμένου με την κάθοδο πληθώρας πνευματικών όντων που μετέφεραν στον κόσμο γνώση ευλογία και χάρη... Έναν αιώνα μετά, ο άνθρωπος συνεχίζει πεισματικά να αντιστέκεται στην θεϊκή του καταγωγή όντας μειοψηφία στον πλανήτη των ανθρωπόμορφων! Η παρουσία του αρχαγγέλου Ραφαήλ στην Γη εντούτοις δρα απειρότροπα υπέρ του ανθρώπου κρατώντας ανοιχτή την Πύλη της αειζωίας του! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: