ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Μαΐ 2015

Τι να κουβεντιάσουμε; Αφού όλα λύνονται από το ''βουνό''!

Εκεί, στο συμβολικά υψηλότερο σημείο, ανατρέπεται η λογική και το βασίλειό της! Όλα διορθώνονται εκεί, γιατί εκεί είναι τα αίτια ορατά! Καθώς και ο τρόπος που ο αρχαίος εχθρός του ανθρώπου δρα!

Μην υποκύπτεις στον Ψιθυριστή που σου κλέβει την χαρά σου, που σου κλέβει την αγάπη! Και σε κάνει να θεωρείς δικές σου σκέψεις, επιθυμίες, αισθήματα έξω από την ζώσα ζωή που η αγάπη, η χαρά, είναι!
*
Τώρα που όλα έχουν ειπωθεί πρέπει να ακούσουμε την σιωπή! Τότε θα συναντηθούμε μαζί Του!
Ησυχάζω και λαμβάνω το Λόγο του Θεού σήμερα!
Ό,τι δίνω το δίνω στον εαυτό μου!
Μαθήματα θαυμάτων
*
Κάτω από το βυθό του Αιγαίου, βρίσκεται η κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης.
"Στην Αρχαία Ελλάδα δημιουργήσατε ένα τέτοιο πολύ φωτεινό εγρηγορός, που απλώθηκε και πιο πέρα από την Ελλάδα, σε όλες τις κοντινές Ηπείρους, στην Αφρική, στην Ασία και στην Ευρώπη! Όταν η Ελλάδα παρήκμασε, αυτές οι ενέργειες και με την βοήθεια της 5ης κοσμικής ακτίνας, αποσύρθηκαν στους Αρχαίους Ναούς και στο βυθό του Αιγαίου που βρίσκεται η κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης! Στην κρυστάλλινη βιβλιοθήκη του Αιγαίου, η οποία τώρα άρχισε να αναδύεται, είναι γραμμένη όλη η ιστορία σας!
Κάτω από το βυθό του Αιγαίου, βρίσκεται η κρυστάλλινη βιβλιοθήκη της Γης! Ο κάθε κρύσταλλος  που εμπεριέχει, εμπεριέχει την ιστορία της ζωής σας, εμπεριέχει ολόκληρη την πορεία σας στη Γη και όταν λέμε ότι αναδύεται, εννοούμε ότι αυτές οι πληροφορίες της κρυστάλλινης βιβλιοθήκης θ’ αρχίσουν να έρχονται στην πραγματικότητά σας!"
από Ksoli
*
"Σήμερα θα λείπω! Θα είμαι στον κόσμο μου!" 
Θα μηνύσω στα γυμνά καλοκαίρια την πιο σίγουρη στιγμή της πλώρης που χαρούμενη σχίζει τις υγρές ελπίδες των απλών καλών ανθρώπων...
Οδυσσέας Ελύτης

Στην στιγμή της συνάντησης αναιρείται ο αρχαίος χωρισμός!

Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή! Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα πάλι!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: