ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Δεκ 2015

Ας υποδεχτούμε τον Αθώο! Για μια φορά ας Του ζητήσουμε συγγνώμη! Ας Του προσφέρουμε την αγάπη μας… Γιατί αν δεν αγαπήσεις τον Αθώο ποιον και τι μπορείς να αγαπήσεις!

Είμαστε νικητές! Γιατί ο Χριστός μας εξαγόρασε! Ας μην μας τρομοκρατεί ο σατανάς! Έχουμε υπερασπιστή! Μέσα μας υπάρχει το μέρος που θυμάται, το μέρος που γνωρίζει! Γιατί, κουτσομπόλικο το σύμπαν! Ο άνθρωπος έχει την δύναμη, αν συνταχθεί με την Χριστότητα, να καταστήσει ανενεργό την ενάντια δύναμη! Καθίσταται τότε πανίσχυρο ον άπειρης δυνατότητας!

Ο Χριστός θα είναι εδώ έως συντελείας, όπως μας υποσχέθηκε! Μέσα στην παιδική κούνια του χωροχρόνου όπου ενέκλεισε τα πεδία της διττότητας, ο Χριστός περιμένει την Συνάντηση με κάθε ψυχή! Εδώ, αλλού, άλλοτε!

Ελεύθερα όλα τα όντα να αυτοπροσδιορίζονται! Μεγάλο το Μυστήριο της Ελευθερίας! Μεγάλη και η αγάπη του Θεού! Κρίμα να επιλέγει ο άνθρωπος την κόλαση: να μην νιώθει δηλαδή την θεϊκή αγάπη! Εξόριστος στα παραμαγνητικά πεδία του Εωσφόρου! Αγνοώντας τον εχθρό του! Αυτοεξόριστος σε τόπους πόνου, φθοράς και θανάτου!

Όλοι όσοι βρέθηκαν γύρω από το θεϊκό σημείο εδώ στην Ελλάδα όπου βρίσκεται το πνευματικό πιλοτήριο της Γης, δεν είναι τυχαίο! Ο άγγελος είναι απάντηση στην προσευχή της ψυχής! Και όσο κι αν το αίτημα της ψυχής το σαμποτάρει ο νους, δεν μπορεί να το ακυρώσει!

Όσο και αν ενοχλούμαστε από το εξωτερικό περιτύλιγμα και καθένας να το ήθελε ή να το φανταζόταν αλλιώς -σε άλλους φαίνεται απλοϊκό, σε άλλους λίγο για την αλαζονεία του, σε άλλους παράλογο, ακατανόητο ή και σκανδαλώδες- η αλήθεια εντούτοις παραμένει ίδια! Όπως και αν ήταν το εξωτερικό περιτύλιγμα, δεν αλλάζει το ζητούμενο: να σταθούμε αντάξιοι αυτής της Συνάντησης! Θα συντομεύσει τον χρόνο και τον πόνο! Αυτή είναι η υψηλότερη φιλανθρωπία που μπορεί να προσφέρει στους συνανθρώπους του!

Κάθε μέρα Χριστούγεννα! Κάθε μέρα σε περιμένει η στιγμή σου! Μέχρι το τέλος του χρόνου! Αμήν!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: