ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Δεκ 2015

Αυτό που μένει είναι η Ομολογία! Και το ωραίο Ταξίδι!

Να αναζητήσεις με κάθε τρόπο να απαντήσεις τα ερωτήματα σου! Και όταν ολοκληρώσεις το προσωπικό σου παζλ να το παραδώσεις στην Άγια θάλασσα να το σβήσει το κύμα... Είσαι ελεύθερος!
*
Ας μην κρατάμε κανέναν στο παρελθόν!
Καινούργια λευκή σελίδα! Να γράψουμε καινούργιες, όμορφες, ιστορίες ζωής! Αυτό είναι το Μυστήριο της συγχώρησης το τόσο ακατανόητο στην λογική! 
* 
Όποιος προστίθεται στην στρατιά των φωτισμένων όντων είναι δώρο για τον κόσμο! Το μεγαλύτερο! 
Αντιπαθούν τους απεσταλμένους γιατί δεν είναι διαχειρίσιμοι! Και όμως θα έπρεπε να τους αγαπούν, γιατί είναι οι "ενισχύσεις" υπέρ του ανθρώπου σε έναν πόλεμο αόρατο... 
* 
Αν δεις την ασύλληπτη διαδραστικότητα των πάντων δεν θα αναρωτηθείς ποτέ για το νόημα της ζωής!
Μάταιο να προσπαθείς να ζεις χωριστά από τον Θεό... Ανοίγεις το παράθυρο σου και το φως σε αγκαλιάζει ευφρόσυνα! 

Η ζωή είναι ένα Ταξίδι! Ακολούθησε τα όνειρα σου! 
* 
Αυτή την άγια στιγμή την δίνω σε Σένα!
Μαθήματα θαυμάτων 
Υπάρχει τίποτα αληθινότερο από την αλήθεια; 
Ναι, το παραμύθι!
Αυτό δίνει νόημα αθάνατο στην εφήμερη αλήθεια!
Ν. Καζαντζάκης
*
ΕΡΜΗΣ-ΜΑΡΙΑ
Πίσω από τον συνδυασμό των γραμμάτων Ρ+Μ βρίσκεται το μάντραμ ΡΑΜ του πυρός στο ηλιακό πλέγμα. Το μάντραμ αυτό είναι ενεργό και στην χριστιανική κουλτούρα είναι κρυμμένο πίσω από το ιερό όνομα της (Μαρ)ίας, μητέρας του Χριστού (φόβητρο των δαιμόνων!) Σύμφωνα με τους γνωστικούς προφέρεται Ραμ-ίο. Σχετίζεται επίσης με το λατινικό mare (m) = θάλασσα (πυρός)
Ν. Θυμιανίδης
*
Η Γιορτή συνεχίζεται!
Αυτός που αναζητά τον Θεό είναι σαν ψάρι που αναζητά το νερό!

Ευτυχία και δυστυχία ανήκουν στο σώμα!
Η ευδαιμονία ανήκει στο είναι σου!
Όσσο
*
Εικόνα συμπαντικού χορού το Σέλας! Συγκλονιστικοί σμαραγδένιοι και μωβ κυματισμοί αγκαλιασμένοι…
Κάθε κίνηση καλού που κάνεις, πολλαπλασιάζεται διαδραστικά καθώς απλώνεται στο σύμπαν!
* 
Η αρχαία δοξασία του τέταρτου Μάγου Μελχισεδέκ
«…Έκαναν χώρο και πλησίασε ανυπόδητος, αποσύρας τα σάνδαλά του και την λευκή χλαμύδα του που κάλυπτε όλο το σώμα εκτός από τα πάλλευκα μαλλιά του! Αντί να καταθέσει όπως οι κατώτεροι του ένα πολύτιμο υλικό δώρο στο ΑΓΙΟ ΒΡΕΦΟΣ, καταθέτει λόγια κλαίοντας, τα οποία ακούονται από την Μαρία, το Βρέφος και τους τρεις κατάπληκτους μάγους, τους κατώτερους του Μελχισεδέκ του μεγάλου αρχιερέα  που βγάζει σιγά σιγά από το στόμα του και μοιάζουν σαν μουσική η οποία διαπερνά τα αυτιά των παρόντων και  κλαίνε όλοι από περίεργη χαρά, ενώ τα ζώα κοιτάνε μαγεμένα!

Ακούστηκε για μια στιγμή, τόσο καθαρά και τόσο κρυστάλλινα να λέγει πως καταθέτει το δώρο του Θεού στον εξανθρωπισθέντα Λόγο, την ανεκτίμητη αληθινή Αγάπη, που είχε κρατήσει προ αιώνων μέσα του ο αρχιερέας Μελχισεδέκ και την κατέθετε τώρα στον υψηλό διάδοχό του, τον Ιησού Χριστό, που κατέβηκε για σάρκωση στον κόσμο της μορφής!

Ο Μελχισεδέκ προσέφερε αυτό το θείο δώρο κατ’ εντολή του Ενός Πατέρα πάντων, στον σαρκωθέντα Λόγο, για να το μεταφέρει στον κόσμο των ανθρώπων, των πρώην Πεπτωκότων αγγέλων που συναποτελούν τα όντα της Διάστασής μας…»
Ν. Μαργιωρής
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: