ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

22 Φεβ 2016

Ας είναι η ζωή σου ένα τραγούδι θριάμβου πάνω στον φόβο και τον θάνατο!

Kάθε σου επιλογή, ξαναρυθμίζει το ρολόι του σύμπαντος!
Κάνε την ζωή σου ηλιόλουστη! Κοιτάζοντας κατάματα τον ήλιο! 
*
Θα πρέπει να μετατραπούμε από Homo Sapiens σε Homo Universalis
Μέσω της ανάπτυξης μιας άλλης αίσθησης την οποία σήμερα ονομάζουμε Νόηση. Τέρμα η ύλη! Τα πάντα είναι ενέργεια, κι όταν λέω ενέργεια δεν μιλάω για ηλεκτρισμό, μαγνητισμό κ.λπ., αυτά είναι εκφάνσεις της ενέργειας. Δεν είναι ενέργεια ο ηλεκτρισμός, είναι μια εκδήλωση ενός ευρύτερου γεγονότος που δεν γνωρίζουμε ούτε την έκταση ούτε τη φύση, και το λέμε Ενέργεια!
Η ενέργεια είναι το υλικό του σύμπαντος που δεν είναι ούτε Ευκλείδειο, ούτε τρισδιάστατο! Είναι έξω από τις αισθήσεις μας, είναι το λεγόμενο χάος, το Έρεβος… Το υλικό από το οποίο πηγάζουν όλα τα δευτερογενή γεγονότα που μας δημιουργούν αυτό το Matrix είναι έξω από την δυνατότητα των αισθήσεων μας. Κάποτε το ονόμαζαν χάος, σήμερα η Νέα Φυσική το ονομάζει Ψευδοκενό!
Ο χώρος είναι γεμάτος από αυτό το Ψευδοκενό που αν κουνηθεί λίγο, αν υπάρξει μια μικροδιακύμανση του, τότε γεννιέται ένας κόσμος και όχι ένα Σύμπαν! Σύμπαν είναι όλοι οι κόσμοι μαζί και υπάρχουν άπειροι… Όμως οι κόσμοι είναι μια αφαίρεση, διότι το Σύμπαν είναι Ένα και ούτε σε κόσμους (μικροσύμπαντα) μπορούμε να το χωρίσουμε! Όλα αυτά φαίνονται μαγικά! Για ανθρώπους που δεν ξέρουν σύγχρονη Φυσική είναι μεταφυσικά!
Δρ. Μάνος Δανέζης
*
Η Εκκλησία φτιάχνει αγίους!
Η Εκκλησία δεν φτιάχνει οπαδούς! Διαφέρει πολύ το ένα από το άλλο! Και άγιος σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος!
Νικόλαος Μεσογαίας

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: