ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Απρ 2016

Σταυρός: το αρχαίο Ελληνικό σύμβολο του Θεού Ήλιου!

Όσο βαθύτερα πηγαίνεις μέσα στην ζωή, τόσο περισσότερο κατανοείς την αθανασία μέσα σου! Απομακρύνεσαι από τον θάνατο! Έρχεται μια στιγμή που μπορείς να δεις ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτε άλλο από αλλαγή ρούχων, αλλαγή σπιτιών, αλλαγή μορφών! Τίποτα δεν πεθαίνει! Τίποτα δεν μπορεί να πεθάνει! Ο θάνατος είναι η μεγαλύτερη αυταπάτη που υπάρχει!
Osho

Δεν μπορείς να βαδίσεις στο μονοπάτι, αν δεν γίνεις το μονοπάτι!
Βούδας 
*
"Υπάρχει ένας παράγοντας στον ανθρώπινο οργανισμό ικανός για το χειρότερο και το καλλίτερο
Του δώσαμε διάφορα ονόματα όπως ασυνείδητο, υποσυνείδητο, πίστη, θέληση, θεό κ.α. Οι γιατροί μας το ονόμασαν ανοσοποιητικό σύστημα! Ο παράγοντας αυτός, ασχέτου ονόματος, είναι υπεύθυνος και για το φαινόμενο της αυτο-θεραπείας, αυτο-ίασης, αυθυποβολής, placebo effect κ.α.! Ο παράγοντας αυτός δεν είναι άλλος από την διπλή βιο-νανο-έλικα (ασυνείδητο) που κατοικοεδρεύει στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού!" 
Οι Έλληνες είναι τα κριάρια που οδηγούν το κοπάδι... Το ελληνικό DNA... 
*
 Οι άγγελοι σου θυμίζουν ότι αγαπιέσαι!
Κάθε στιγμή κρίνεσαι από τον θεϊκό σου εαυτό που δεν βολεύεται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ευδαιμονία της ροής με το Όλο! 


Κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλει τι να σκέφτεσαι! Εσύ επιλέγεις! Ας είναι σκέψεις φωτεινές, απαλές, δυναμικά ελπιδοφόρες!
*
Η ζωή δεν είναι πρόβα! Κάθε μέρα είναι πρεμιέρα!
"Κάθε μέρα είναι η επέτειος της ζωής μου
Ας την γιορτάσω όπως της αξίζει!"
Jacques Prévert
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: