ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

12 Νοε 2017

Οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι είναι ψυχές που έχουν έρθει στην Γη με μία συγκεκριμένη αποστολή, την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο

Η πιο σημαντική, όμως, αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τον πλανήτη να μεταβεί σε μία ανώτερη δόνηση μέσα από την προσωπική τους εργασία, την καλοπροαίρετη προσφορά και τη μεγάλη Δύναμη της Αγάπης!
Οι ψυχές αυτές μπορεί να προέρχονται από τα Αγγελικά Βασίλεια, τις Εξωγήινες δυνάμεις, να είναι γηραιές σοφές ψυχές ή Συμπαντικές Οντότητες. Αυτές συγκαταλέγονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τον τύπο της αποστολής τους, από προσωπική επιλογή. Οι κατηγορίες αυτές είναι: Ηγέτες-στρατηγοί, Εργάτες φωτός, Συμπαντικοί στρατιώτες, Συμπαντικοί βοηθοί
Οι Ηγέτες-στρατηγοί είναι πολύ λίγοι, γύρω στις 8 χιλιάδες σ’ όλη την Γη. Η κύρια διαμονή τους είναι στο Θιβέτ και την Ινδία (1500). Οι υπόλοιποι είναι διασκορπισμένοι σε όλες τις χώρες της Γης. Στη Ρωσία είναι 450, στην Ευρώπη- 150, στην Ελλάδα-12, οι περισσότεροι είναι στην Αθήνα και οι υπόλοιποι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας είναι 21 άτομα και στην πρωτεύουσα την Μόσχα των 11 εκατομμυρίων, ούτε ένας! Αυτές οι ανώτατες ψυχές ανέλαβαν τον ρόλο τους οικειοθελώς, ξέροντας πολύ καλά τις δυσκολίες και το διωγμό, που θα τις περιμένουν.
Τα κύρια γνωρίσματα των ανώτατων ψυχών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, που βρίσκονται εδώ σε αποστολή:
 Εξωτερικά σε τίποτε άλλο δεν ξεχωρίζουν από τους κοινούς ανθρώπους, παρά μόνο από την έντονη και επεκτατική πνευματικότητα τους! Δεν αναζητούν την γήινη δόξα ή τις υλικές απολαύσεις! Δεν συμμετέχουν σε κόμματα, τάγματα και λοιπές οργανώσεις! Οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι έχουν κατέβει στην Γη για έναν και μοναδικό σκοπό: την σωτηρία της ανθρωπότητας!
BORIS GALIEV

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: