ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Σεπ 2019

ΟΙ ΥΠΕΡΓΗΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν τα υπεργήινα μηνύματα. Αδυνατούν να φανταστούν πόσο μόχθο χρειάζονται οι Υπεργήινοι Φίλοι για να ωθήσουν μια σκέψη μέσα από την πυκνή, γήινη ύλη.

Οι Υπεργήινοι Φίλοι ψάχνουν για τις καλύτερες ατμοσφαιρικές συνθήκες ώστε να μεταδώσουν καλύτερα τα μηνύματά τους. Περιμένουν τον καιρό που οι γήινοι κάτοικοι μπορούν να ανοίξουν τα αυτιά της ψυχής τους σε μια ήρεμη διάθεση. Αλλά, ακόμη κι αν παρουσιαστούν οι καλύτερες συνθήκες, μπορεί να εμφανιστεί κάποιος από το παζάρι, οπότε η πιο λεπτοφυής σκέψη αποδιώχνεται.

Οι άνθρωποι διώχνουν τα Υπεργήινα μηνύματα σαν να είναι ενοχλητικές μύγες. Παραπονιούνται πως κάποιο είδος ανοησίας έχει μπει στο κεφάλι τους και δεν καταλαβαίνουν ότι οι Υπεργήινοι Φίλοι προσπαθούν να τους σώσουν από τη δυστυχία. Δεν θα παραδεχτούν ότι κάποιος προσπαθεί να τους βοηθήσει να λύσουν δύσκολα προβλήματα στη ζωή τους. Ο γήινος νους δεν μπορεί να φανταστεί τη συνεργασία που υπάρχει πέρα από τα όρια της Γης. 

Είναι δύσκολο για τους Υπεργήινους Φίλους να στείλουν μηνύματα στη Γη, ακόμη και τα πιο επείγοντα. Μοχθηροί σαρκαστές κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβουν μια καλή σκέψη. Δυστυχώς, ο δέκτης των μηνυμάτων τείνει συχνά να ακούει τις πανούργες φωνές τους. Η συνειδητότητα του δέκτη σπανίως μόνο είναι αρκετά ανεπτυγμένη και εκλεπτυσμένη ώστε να διακρίνει την ποιότητα του μηνύματος.

Οι φροντίδες της καθημερινής ζωής σκεπάζουν τη Φωνή της Σιγής. Έτσι είναι δύσκολο για τους Υπεργήινους Φίλους όταν οι άνθρωποι στρέφουν προς αυτούς ένα κουφό αυτί και προτιμούν το παζάρι. Ο Στοχαστής Πλάτων συμβούλευε τους μαθητές του: «Να είστε σε επιφυλακή μέρα και νύχτα. Δεν γνωρίζετε τη στιγμή που θα σας έρθει ένα υπεργήινο μήνυμα. Είναι δυνατόν να το αποδιώξετε!»
Μορύα 
* 
"Να γίνεστε συν-Κυρηναίοι στον σταυρό του κόσμου!" 
από τον αγαπημένο Γέροντα
Νηστεία είναι "εντατικότερη προσευχή", λέει η Ορθόδοξη μας παράδοση, όχι μαρτύριο! 

Μόνο η καθαρότητα της καρδιάς σου επιτρέπει να βλέπεις τα εξαίσια χρώματα της Ζώσας ζωής! 
* 
"Είμαστε αυτό που μπορούμε να γίνουμε…" 
Τι είναι παράδεισος; Να είσαι κοντά στον Χριστό! Όλα σου αποκαλύπτουν τότε την ομορφιά τους! Ζωή ατραυμάτιστη! 

Μεταμόρφωση στην θεϊκή μας φύση! Εδώ, σ' αυτήν την ζωή! Συμμέτοχοι της Δόξας του Χριστού! Παράδεισο βρήκαν στον φανερωθέντα Χριστό οι μαθητές! Και είπαν: "Είναι τόσο όμορφα εδώ! Να μείνουμε εδώ! Πού αλλού να πάμε!" Πού αλλού να πάμε αγαπημένοι μου... 

"Έχουμε την χάρη της Μεταμορφώσεως! Χάριν αντί χάριτος! Είμαστε ένα κομμάτι αγάπης!"
από τον αγαπημένο Γέροντα... 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: