ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2020

Με θεϊκή λειτουργία του νου, ζωτικότητα, πειθαρχία στο καλό, αγάπη, χαρά και τρυφερότητα προς όλους και μια αβίαστη συγγνώμη στον εαυτό μας και στον κόσμο μας, ας γυρίσουμε στην ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ!

Αυτοί που έστησαν όλο αυτό, πραγματικό ή όχι, θα πέσουν! Συνέχισε να δημιουργείς, μην τα παρατάς παρά τις δυσκολίες, κάνε ότι χρειάζεται, γέλα, τραγούδα, φτιάξε όση χαρά μπορείς, αν πιστεύεις προσευχήσου, αν δεν πιστεύεις τραγούδα, χόρεψε

Τίποτα κακό δεν μπορεί να μείνει και να παραμείνει σε μια γιορτή της ψυχής! Θέλει δύναμη, κάνε ό,τι χρειάζεται για να προστατευτείς και να προστατέψεις, όμως κράτα την ματιά σου σαν ήλιο για όλους!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και πάντα το φως της ψυχής αυτών που ζούσαν εδώ και ζουν και τώρα εύρισκε δρόμο -και αν δεν υπήρχε, έφτιαχνε έναν, για όλη την ανθρωπότητα. Εδώ και όταν φοβόντουσαν, έμεναν ατρόμητοι!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ που χάρισε σε όλους το ΦΩΣ ό,τι κι αν λένε... Από αυτήν την χώρα που τώρα έχει εμάς επάνω, θα έρθει η λύση -τόσο σε επιστημονικό όσο και σε ψυχολογικό και θεολογικό επίπεδο! Και θα φανεί... Ήδη φαίνεται ότι αυτός ο τόπος προστατεύεται... Απλά κάνουν ότι δεν το βλέπουν! Αυτό εδώ δεν είναι ένα κείμενο ιαχών, είναι μια απλή προσέγγιση γεμάτη αγάπη και ελπίδα για την επαναφορά σε έναν κανονικό κόσμο που αγαπάμε! Ατελή ναι, σε διαδρομή ανάπτυξης ναι, αλλά σε καμία περίπτωση σκοτεινό!

από Stelios Nikolaides

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: