ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Μαρ 2022

Οι Άγγελοι είναι αθάνατοι και ο άνθρωπος θνητός. Γιατί;

Γιατί οι Άγγελοι κάνουν το θέλημα του Θεού όπως απαιτεί ο Θεός, και ο άνθρωπος κάνει το θέλημα του Θεού όπως το βρίσκει εκείνος καλό, όπως υπαγορεύουν τα συμφέροντα του.

Για να έρθει κανείς στη συνείδηση των Αγγέλων, πρέπει να ξαναγεννηθεί, να εγκαταλείψει το παλιό μέσα του. Η αναγέννηση είναι μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία, καθώς ο Ήλιος ανατέλλει και δύει κάθε μέρα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να επιδιορθώσουμε τη σχέση μας με τον Θεό! Η μόνη σωτηρία είναι η Διδασκαλία του Χριστού!!! Να μπεις στη Θεία Αγάπη και όλοι όσοι αγαπούν τον Θεό θα σε βοηθήσουν!!!

 Ο Θεϊκός νόμος λέει :

Αυτός που πιστεύει ότι θεραπεύει ο ίδιος ανθρώπους, έχει το δικαίωμα να πάρει χρήματα για την θεραπεία. Ωστόσο, αυτός που γνωρίζει ότι ο Θεός θεραπεύει μέσω αυτού δεν έχει δικαίωμα να πάρει χρήματα!!!

 Υπάρχει μεγάλη ευθύνη στη θεραπεία με χρήματα. Θα θεραπεύσετε αυτό το άτομο, θα πάρετε τα λεφτά, αλλά σε ένα χρόνο το άτομο θα πεθάνει. Και τι θα γίνει μετά; Θα είναι ο καθένας μέσα σας και θα κουβαλάτε το κάρμα του; Αν πάρετε χρήματα, θα ξοδέψετε περισσότερα.

 Σας λέω: Ο μαθητής πρέπει να είναι αγνός, ανιδιοτελής!!! Δεν επιτρέπεται να θεραπεύει κανέναν!!! Αν ένας πνευματικός γιατρός ελευθερώσει έναν εγκληματία, θα κουβαλήσει το κάρμα του; Υπάρχουν εγκληματίες, δολοφόνοι, που σε καμία περίπτωση ένας πνευματικός γιατρός δεν μπορεί να θεραπεύσει. Ο Χριστός δεν θεράπευσε ποτέ άπιστους, δολοφόνους και εγκληματίες!!!

 Ό,τι κι αν κάνετε, να θυμάστε ότι είστε υπό το βλέμμα του Θεού!!! Εκτελέστε τον Νόμο του Θεού !!! Είναι καιρός η Θεία Διδασκαλία να εφαρμοστεί στην Γη!!! Όταν μιλάει ο Κύριος πρέπει να ακούμε !!!

 Το πρώτο καθήκον του ανθρώπου είναι να γνωρίσει τον Θεό. Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από αυτό.

 Η Χαρά του Κυρίου Ιησού Χριστού, η Αγάπη και η Συντροφικότητα του Αγίου Πνεύματος να είναι μαζί σας

ΠΕΤΕΡ ΝΤΕΝΟΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια: