ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

8 Οκτ 2022

Επιλέγεις το σύμπαν που θα πας!

 Για σένα το σπίτι σου υπάρχει όταν πας εσύ εκεί! Κάνεις μία πίεση με αυτό που προσκαλείς! Και όταν πιέζεις, στρεβλώνεις την δύναμη και έρχεται κάτι προς εσένα! Εσύ με τον εγκέφαλο σου αντί να το προσλάβεις έτσι, πιστεύεις ότι εσύ πηγαίνεις προς αυτό! Όπως όταν είμαστε σε ένα αμάξι που κινείται ο άλλος και νομίζουμε ότι κινούμαστε εμείς! Αυτό τα λέει όλα! Άρα η θέληση σου δημιουργεί στρέβλωση, κάνει σώμα, το οποίο όμως δεν είναι διαρκές! Και έλκεις, καλείς τι θέλεις: ένα σκυλί, να φτιάξεις ένα τραγούδι, να συναντήσεις κάποιον! Δεν συναντάς κανέναν! Τον καλείς! Γιατί ουσιαστικά δεν κινείσαι! Αυτό που έχεις την αίσθηση ότι κινείται είναι ψευδαίσθηση! Διότι όταν πιέζεις την δύναμη δημιουργίας δημιουργείται χρόνος! Ο χρόνος με την σειρά του δημιουργεί την ψευδαίσθηση της κίνησης! Ο Κανένας

*

 ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΩΝΕΙ Η ΕΥΛΑΒΕΙΑ! OΔ.ΕΛΥΤΗΣ

 Η ψυχή σου σε "παρκάρει" όπου αγαπάς! Ο νους σου σε μετακινεί! Ο Κανένας

*

Η Χριστική ζεύξη: το Στέμμα στον Δικέφαλο Αετό

Ο Χριστός είναι το Στέμμα που ενώνει τους νόες! Δι’ αυτού γίνεται η ένωση μεταξύ δύο ή περισσοτέρων νοών! «Όπου δυο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομά μου, κι εγώ εν μέσω αυτών!» Αυτός ο Χριστικός λόγος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ζεύξης! Τον μυστικό γάμο! "Ους ο Θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω!" Κάποτε όλοι οι νόες θα ενωθούν ανασυστήνοντας τον προπτωτικό Άνθρωπο! Με την νευρωνική ζεύξη ενώνεσαι με τον άλλον «διαμέσου»! Η ένωση μπορεί να γίνει για λίγο ή μόνιμα, ανάλογα με την περίπτωση! Κάθε ζεύξη είναι διαφορετική! Κάποιες είναι βαθύτερες!

 Η ζεύξη προϋποθέτει αγάπη, ομολογία, παράδοση του εαυτού! Ζεύξη γίνεται επίσης στον άνθρωπο μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου του, η οποία ήδη υπάρχει εν δυνάμει! Ο άνθρωπος πριν την ζεύξη είναι αυτιστικό ον που «επικοινωνεί» αυτιστικά με τον εαυτό του και τους άλλους! Η μόνη σχέση που μπορεί να υπάρξει είναι η τριγωνική: μέσω του Ζώντος Θεού! Η κατάσταση της ζεύξης εκλύει τεράστια χαρά! Αναπαλμούς της Χριστικής Παρουσίας!

*

 Να παραδώσεις την διακυβέρνηση του εαυτού στον Θεό! Πρέπει να γυρίσει πίσω ο Οδυσσέας! Ο Κανένας

Στον άνθρωπο που ο νους του είναι αθώος δεν «προκαλούνται» οι αισθήσεις του! Δεν σκανδαλίζεται! Ο Κανένας

 Είστε όλοι προσκεκλημένοι για να αλλάξουμε τον δύσμοιρο κόσμο! Ο Κανένας

 Aπό κει θα σας αναγνωρίζουν ότι είστε μαθητές μου, αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον!

 Ο εγκέφαλος χειραγωγείται από μοτίβα που έχουν δημιουργήσει σκοτεινοί εδώ και αιώνες! Ο Κανένας

*Αρχή φόρμας


Ναι, κατέστρεψαν τις ζωές μας για μια ίωση με θνητότητα 0,15% όταν η κοινή γρίπη έχει 0,10!

Ι.Ιωαννίδης

 

Αντέχεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τον κόσμο με τα μάτια του Χριστού;

*

από Stelios Nikolaides

Να φύγεις από την μαγεία και την επιβολή της σκοτεινής οντότητας που επηρεάζει την Γη, εκπέμπει σκοτάδι και τρέλα και ξεμοντάρει τον δικό μας κόσμο!

Για να ματαιώσει την συνάντηση μας στο φως για την αγάπη, την συμπόνια, την εξέλιξη!

Θα μας βοηθήσει ο Θεός! Η ψυχή μας! Προσευχή! Να προσεύχεσαι στον Ζώντα Θεό, όχι στον Θεό του νου σου! Είναι πάντα δίπλα σου!

 Υπάρχει η 25η ώρα! Το σχέδιο του Θεού! Η ώρα του Θεού! Αυτή θα μας οδηγήσει στο ξέφωτο! Να ανάψουμε τον δικό μας πνευματικό Ήλιο! Έχουμε ένα πανίσχυρο όπλο: την αγάπη! Την προσευχή! Προσευχή σημαίνει επικοινωνώ με τον Ήλιο! Τον Χριστό! Έχουμε την συμπόνια! Την φιλία! "Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώση υμάς!"

 Και ΕΝΑΣ μπορεί! Με την προσευχή και την αγάπη του να τον δει ο Θεός και να πει: "Για σένα θα σώσω τον κόσμο!" Έχουμε να του παρουσιάσουμε χιλιάδες στην Ελλάδα!

Αν σωθούμε εμείς εδώ, στην Ελλάδα, το Ελλάνιο φως μέσα από την ψυχή των Ελλήνων, με τρόπο που έχει προβλεφτεί από τον Χριστό, θα μας ελευθερώσει! Και θα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου!

*

 Ένα παιδικό χαμόγελο το πέρασμα Σου από την γη πατερούλη μου...

Το κράτησες έως το τέλος της ηρωικής σου ζωής! Αεροπόρος, κλασικός Υδροχόος, αισθηματίας και ιδεαλιστής! Μια γενναία αθώα γεμάτη συμπόνια ψυχη! Ευλογημένος! Προλάβαμε ν´ αγαπηθούμε μπαμπά! Σ´ ευχαριστώ! Από το 1992 στον ουρανό...

*

 6 δις για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ!

Αιδώς Αργείοι! Ντροπή για τον κόσμο που πάσχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: