ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

8 Οκτ 2022

από Stelios Nikolaides, εκπομπή "Υπερδυνάμεις"

 Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες! Μέσα μας μια Δύναμη! Ξέρεις! Κλείσε μια στιγμή τα μάτια σου! Είναι εκεί! Την αισθάνεσαι, την καταλαβαίνεις, την νιώθεις! Αυτό που σε αγαπά από πριν μπορέσεις εσύ να το αγαπήσεις! Πες την όπως θες: άσαρκο νου, θεό, αγάπη! Μόνο αυτή μπορεί να μας ελευθερώσει! Εκεί που το τοπίο είναι νεκρό να ανατείλει πάλι ο ήλιος! Έρχεται το φως! Ξεκινάει από μέσα μας! Από μέσα σου! Η ψυχή μας είναι καμωμένη από ήλιο και φως! Η Δύναμη που τόσο σε αγαπά έφτιαξε έναν ουρανό! Και μια γη για να πατήσεις!

 Η πόρτα του ουρανού για όλη την Γη είναι αυτός ο ιερός τόπος! Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό που ζούμε τώρα και αυτό που έρχεται αν δεν προφτάσουμε! Αλλά είμαστε γρήγοροι οι Έλληνες! Λιοντάρια κι αετοί!

 Νυν εδοξάσθη ο Υιός του Ανθρώπου! Μας έδωσε το Σκήπτρο! Θα υπάρξει ΕΝΑΣ! Με αθώα ψυχή! Ήρθε η στιγμή να ενωθούμε! Εσύ που είσαι και εγώ, να πεις: "Γεννηθήτω φως!" Να ξαναγίνει πάλι ο κόσμος φως!

*

από Stelios Nikolaides, εκπομπή "Υπερδυνάμεις"

...Ένα φως ταξιδεύει από τον έναν στον άλλον! Στο ΜΑΖΙ! Τότε ό,τι λέω το λέει η δική σου ψυχή... Η διαπερατότητα μεταξύ μας ένα θαύμα! Μια Υπερδύναμη! Η στιγμή που κάτι γεννιέται εδώ! Από τους γεννημένους από το φως και το χώμα της Ελλάδας! Από την καρδιά!

*

"Υπερδυνάμεις", Στέλιος Νικολαΐδης

Καλωσήρθατε στην όμορφη και αγνή παρέα μας!

 Όλη η ηλιοφώτεινη Ελλάδα θέλει να φανερωθεί! Να φέρουμε πίσω ΜΑΖΙ την φωτεινή Ελλάδα! Κάθε ενσυναίσθηση αγάπης μια υπερδύναμη! Δωροδότες άγγελοι για τους άλλους! Να εξερευνήσουμε την προσωπική μας υπερδύναμη ενδυναίσθησης! Να ελευθερώσουμε τον φυσικό άγγελο! Για την βοήθεια του εαυτού μας και των άλλων...

*

Θα μπορούσε ο άνθρωπος να ζει σε πνευματικά ανάκτορα, αν το υπέγραφε η συνείδηση του! Ο Κανένας

 Μόνο αν θελήσει ο Θεός θα ξεκλειδωθεί το DNA! Ο Θεός εμπνέει την επιστήμη! Eκείνος μπορεί να πει: «ΤΩΡΑ!» Ο Κανένας

 "Μιλάω για να μάθεις πώς να μη μιλάς! Σου λέω πράγματα για να μπορέσεις να είσαι σιωπηλός!"  Όσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: