ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Νοε 2023

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!

 "Η Ελλάδα του μέλλοντος μας, η Ελλάδα του έρωτος μας! Η Ελλάδα να λειτουργήσει ως φως! Η Ελλάδα έρχεται από το μέλλον! Η Ελλάδα θα σώσει τον κόσμο και την ιστορία! Ο Ελληνισμός διώκεται από την Ελλάδα! Το Ελληνικό και το Ορθόδοξο είναι το ανιδιοτελές! Ο άνθρωπος καλείται να γίνει φως! Όμορφος!

 Η ελίτ των Ελλήνων, η δική μας ελίτ, είναι υπηρέτες της Ελλάδος! Είναι άγιοι! Είναι ανιδιοτελείς! Αυτή η ελίτ δεν θα ψηφίζει, θα είναι αδέλφια! Θα συνεννοούνται με το βλέμμα!

Θέλουν να καταστρέψουν το πνεύμα του ανθρώπου! Αυτός είναι ο πόλεμος! Οι πνευματικοί άνθρωποι αγωνίζονται να κρατήσουν το πνεύμα τους στην περιοχή του φωτός! Γι' αυτό πολεμάς με τον εγωισμό! Το σκότος είναι το εγώ μας! Ως ψεύτικο φως! Ο πόλεμος είναι πνευματικός!

 Αυτή η Ελλάδα τελειώνει! Το ψευτορωμαίικο τελειώνει! Όλο το καράβι θα βουλιάξει! Έρχεται η Νέα Ελλάδα που είναι οι άνθρωποι του φωτός! Που θα οδηγήσουν όλη την ανθρωπότητα στην αλήθεια! Η θεϊκή λιακάδα είναι τα φωτεινά πνεύματα!

 Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για την αλήθεια, για την ομορφιά, για την καλοσύνη! Καλούμε τους ωραίους Έλληνες να σώσουν την Ελλάδα! Να σώσουν τον κόσμο! Γιατί σώζοντας την Ελλάδα σώζεις την ανθρωπότητα!

 Ο Έλληνας νοστάλγησε την αλήθεια! Η Ελλάδα θα σώσει όλο τον κόσμο! Γιατί στην Ελλάδα ξεκίνησε ο έρωτας του καλού και του ωραίου! Ο έρωτας της ζωής!

 Καταστρέφουν την ιερότητα των νοημάτων και των λέξεων! Δεν μπορείς να αισθανθείς τον Χριστό, την Ελλάδα αν δεν σου δοθεί! Είναι ένας έρωτας τέλειος! Θέλεις ο κόσμος να ζήσει!

 Πότε είσαι Έλληνας; Όταν δεν θέλεις να χαθεί τίποτα από το ΕΙΝΑΙ! Τίποτα να περάσει στο μηδέν! Αυτή είναι η δύναμη του Ελληνικού πνεύματος! Γι' αυτό και ευλογήθηκε η Ελλάδα! Και διέδωσε τον Χριστό σε όλο τον κόσμο!

 Ο κόσμος φτιάχτηκε για να ζήσει όχι για να πεθάνει! Ως φυσικός παντού βλέπω ένα συγκλονιστικό θαύμα! Άπειρες κρυμμένες διαστάσεις! Διαρκώς υλοποιείται πληροφορία! Κάθε άνθρωπος είναι κατά χάριν Θεός!

 Ό άνθρωπος ο ευγενής δεν έχει ανάγκη να είναι κάτι!

 Να ξεκινήσει η Ελλάδα να χτίζει τον εαυτό της! Να ενωθούν οι Έλληνες! Δεν μπορεί τίποτα να σταματήσει το καλό! Αν αποφασίσουμε να μπούμε στην περιοχή του καλού! Μία στιγμή αρκεί για να αλλάξει η ιστορία! Το πώς το ξέρει ο Θεός!

Τεσσάρων χρονών αισθάνθηκα ότι η Ελλάδα είναι φως! Η Ελλάδα είναι ο Χριστός! Ταυτίστηκαν μέσα μου! Αν είσαι Έλληνας είσαι ερωτευμένος με όλη την ανθρωπότητα! Ο Έλληνας διαλέγει τον δρόμο του Όντος! Το ΦΩΣ!

 Το σκότος είναι η κόλαση! Δεν μπορώ να σε βλέπω! Ο παράδεισος είναι να βλέπω όλους τους ανθρώπους! Και να είναι χαρούμενοι! Ελλάδα σημαίνει να θέλεις όλα τα όντα να μείνουν στο ΕΙΝΑΙ! Στο ΕΥ ΕΙΝΑΙ! Στο ΑΕΙ ΕΙΝΑΙ! Η λέξη χαρά είναι η Ελλάδα! Τα πανηγύρια μας, οι γιορτές μας, τα τραγούδια μας! Αυτό είναι ο έρωτας μας! Να είναι οι άνθρωποι στην περιοχή του ΕΙΝΑΙ! Του Όντος!

 Η Ελλάδα του Ομήρου, του Ηράκλειτου, των αγίων μας έρχεται από το μέλλον! Γιατί δείχνει στον άνθρωπο πού θα πάει! Δεν τελειώνει η ζωή! Δεν θέλω τον δικό σου θάνατο! Αγωνίζομαι να μην πεθάνεις!

 Αυτό είναι η Ελλάδα! Η έξοδος από το εγώ! Η εκστατικότητα: από το ατομικό εγώ στο όλον, το αληθινό ΕΙΝΑΙ! Οι 300 του Λεωνίδα έδωσαν την ζωή τους για να ζήσει η Ελλάδα! Και έζησε! Και τώρα θέλουν να την καταστρέψουν; Την μισούν! Δεν μπορούν όμως! Γιατί η Ελλάδα είναι πιο δυνατή από το κακό!"

Γ. Παύλος, ένας όμορφος άνθρωπος

https://www.youtube.com/watch?v=-cYKJpBtjug

*

Είναι η ώρα να δείξετε την όμορφη ζωγραφιά της ζωής σας -αν έχετε!- στον Θεό! Με δύναμη και πάθος!

Να δει πως αξίζει να μείνει στην Γη ο άνθρωπος! Αυτό το τραγικό ον που όταν δεν παλεύει τους άλλους παλεύει τον εαυτό του! Που αρνιέται να ομολογήσει πως είναι Υιός Θεού και να πράξει ως Υιός Θεού!

 "Τίποτα πιο δίκαιο από αυτό που βλέπεις δεν υπάρχει", έλεγε ο Ηλίας μου... Αυτόν τον κόσμο της ωμής βίας, του συμφέροντος, της αδιαφορίας, του εγωκεντρισμού και του ατομισμού, όλοι οι κάτοικοι της Γης παρελθόντες και παρόντες τον έφτιαξαν!

 Ο Χριστός έδωσε το κλειδί της ανάστασης της ανθρώπινης ύπαρξης: αγάπη και συγχώρηση! Και όλα τα άνθη της προσφοράς ακολουθούν! Μα όχι την επιλεκτική "αγάπη" του εγώ ούτε την φαρισαική "συγγνώμη" σε ομοίους! Αλλά τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟ της Ενότητας! Την ανόρθωση από την Πτώση!

 Ο μετά Χριστόν άνθρωπος μπορούσε να σταθεί ΟΡΘΙΟΣ, ελεύθερος από τον σατανά τον οποίο δυστυχώς ξεπέρασε σε δολιότητα!

 Ἰερουσαλὴμ Ἰερουσαλήμ, ἡ ἀποκτείνουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν

ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου, ὃν τρόπον ὄρνις ἐπισυνάγει τὰ νοσσία αὐτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας,

καὶ οὐκ ἠθελήσατε;

ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος.

λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ’ ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε· Εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι κυρίου.

 Ναι, υπάρχουν και οι άγιες ψυχές! Είσαι μία από αυτές; Ποιος είσαι πέρα από τις σοφιστείες του νου σου! Έστω την έσχατη ώρα πράξε άγια! Σύμφωνα με την ιερή απολυτότητα της Χριστότητας εντός! Τίποτα λιγότερο δεν θα μας σώσει!

*

Ό,τι και να κάνουν, η Ελλάδα φέγγει μέσα σε κάθε Ελληνική ψυχή!

Και θα εξεγερθεί απροσδόκητα στις ασχήμιες των καιρών!

"Όμορφη και παράξενη πατρίδα ωσάν αυτή που μου' λαχε δεν είδα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: