ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Μαρ 2024

Βρισκόμαστε πλέον στην «εποχή της καραγκιοζοποιίας», όπως την αποκαλούσε χιουμοριστικά η Μαρί Τσιροζίδου, μια σπουδαία πνευματική οντότητα του 20ου αιώνα!

 Από καιρό προελαύνει ακάθεκτη η δαιμονοποίηση κάθε ιερού και όσιου! Δεν αφήνει τίποτα όρθιο! Αφού σάρωσε την Αρχαία Σχολή, συνέχισε με την αποδυνάμωση της Εκκλησίας, της Πατρίδας μας, της γλώσσας μας, της ταυτότητας μας! Μας πάει έως ολικής εξοντώσεως!

 Οι επάλξεις σχεδόν κενές! Άγγελοι μας υπερασπίζονται μέχρι ώρας από τα χειρότερα… Και καταρρίπτουν οι Έλληνες μόνοι τους την τελευταία ασπίδα τους: την βρεφοκρατούσα Παναγιά, την Γυναίκα που γεννά τον Χριστό! Την μάνα μας και Μητέρα του κόσμου! Μα το παιδί ανήκει στην Μητέρα! Η ιερή αυτή σχέση είναι ό,τι πιο κοντινό στον Θεό!

 Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που τιμά εξόχως την Παναγία, την μάνα μας! Και στο πρόσωπο της την θήλεια όψη του Θεού! Η θεία Μητέρα λατρεύεται εξάλλου σε όλους τους πολιτισμούς από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας!

 Σχετικά με τα επίκαιρα θέματα του Μάτριξ που ζούμε

Ας ξεκινήσουμε με τα προφανή. Το σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούσε να καλύψει κάλλιστα τα θέματα κάθε προσωπικών επιλογών συμβίωσης. Γιατί αυτή η εμμονή των μη ετεροφυλόφιλων στην λέξη «γάμος» ακόμα και αν πρόκειται για «πολιτικό»;

 Στον πολιτισμό μας αιώνες τώρα ως γάμο εννοούμε άνδρα και γυναίκα και τον καρπό της ένωσης τους το παιδί! «Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς!» Το παιδί έχει από την φύση πατέρα και μητέρα και προφανώς δικαίωμα στην φυσική του μητέρα! Την οποία ούτε άντρας ούτε παρένθετη ή άλλη «μητέρα» μπορεί να την υποκαταστήσει!

 Να αποδοθεί το παιδί στην Μητέρα είναι η επανάσταση! Αλλά ξέρει το σύστημα του Μάτριξ τι κάνει! Είδαμε και τον φεμινισμό! Απλά εργαλειοποίησε την γυναίκα στο σύστημα και ισοπέδωσε την θήλεια φύση στο όνομα της αυτονόητης ισότητας! Ως ισότητα της ισοπέδωσης! Όπως η «ισότητα» του κομμουνισμού: χωρίς ελευθερία, χωρίς πνεύμα! Χωρίς Θεό! «Me too» με ευνουχισμό των αντρών! Για το αυτονόητο και την μη ανάληψη της προσωπικής ευθύνης του καθενός.

 Ως κοινωνικός θεσμός, άμμος εντούτοις ο γάμος! Με υποστύλωμα την πορνεία! Ποιοι θα υπεραμυνθούν της «ιερότητας» του γάμου; Αυτό όμως και δεν την αναιρεί!

 Ασφαλώς και υπάρχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις ανθρώπων που έχουν αληθινά αισθήματα και είμαι βέβαιη ότι και οι ίδιοι δεν θα ήθελαν να αναθρέψουν ένα παιδί στερώντας του την λέξη «μαμά» όπως είπε και ο φίλος μου ο Λάκης Γαβαλάς! Υπάρχουν εξάλλου άπειροι τρόποι να εκδηλώσει κανείς την αγάπη του στα παιδιά από την προτεινόμενη θεσμοθέτηση ενός αφύσικου «γάμου»!

 Η ψυχή δεν έχει φύλο! Ναι! Αλλά το σώμα έχει! Και ένας τρόπος υπάρχει να υπερβείς το σώμα είτε ομοφυλόφιλος είσαι είτε όχι: να αγιάσεις! «Εν γαρ τη αναστάσει ούτε γαμούσιν ούτε εκγαμίζονται αλλά ως άγγελοι του θεού εν ουρανώ εισίν». Να αναστηθείς πνευματικά, εδώ! Ζώντας! Ο ενεργειακός όφις ανεβαίνει στην επίφυση! Γίνεσαι αγάπη! Και η αγάπη τα ελευθερώνει όλα! Απλά είσαι ελεύθερος! Εννοείται ότι τότε κανένας θεσμός δεν έχει εξουσία πάνω σου! Αλλά ποιος θέλει τον ελεύθερο άνθρωπο!

 Επίσης είναι προσβλητικό να «τσουβαλιάζουν» όλες τις μη ετεροφυλόφιλες επιλογές σε ένα σάκο! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Όπως και κάθε άτομο. Και κρίνεται όπως όλοι από το πώς είναι και πράττει. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τους ομοφυλόφιλους για άλλες ατζέντες!

 Ούτε βεβαίως οι παντρεμένοι ετεροφυλόφιλοι είναι οι «νορμάλ» της ιστορίας αν δεν έχουν αναπτυχθεί πνευματικά! Αν δεν γίνουν αγάπη! Η μόνη ταυτότητα εξάλλου και ελευθερία του ανθρώπου είναι τα φτερά του! Το μόνο για το οποίο αξίζει να είναι κανείς περήφανος!

 Ο άνθρωπος έναν σκοπό έχει: την θέωση! Ένα είναι το ζητούμενο λοιπόν! Οι επιλογές του υπηρετούν τον Χριστό-Εαυτό; Αυτό είναι το ερώτημα!

 Βλέπουμε έναν κόσμο γύρω μας να παραπαίει, χωρίς πνευματικό προσανατολισμό! Ακούμε καθημερινά ανοησίες, τερατολογίες, σοφιστείες! Βαβέλ!

 Η άγρια αποϊεροποίηση της ζωής από την νέα τάξη πραγμάτων απλά μετατρέπει τον άνθρωπο σε ζώο! Και η νέα τάξη πραγμάτων δεν θα σταματήσει εδώ! Όλα συνδέονται! Έπεται συνέχεια! Θα «νομιμοποιηθούν» οι παιδόφιλοι, οι αιμομεί-κτες, οι κτηνοβάτες, οι κανίβαλοι! Παράθυρο Όβερτον! Το αδιανόητο ως φυσικό! Εξ άλλου οι παιδόφιλοι είναι η πιο ισχυρή, διεθνώς, σέκτα! Κάτι έχει διαρρεύσει από το Χόλυγουντ… Η υιοθεσία και οι παρένθετες μητέρες απλά τους εξυπηρετούν! Έλεος!

 Θέλουν τον άνθρωπο πολτό, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς φύλο, ρίζες, παράδοση, θρησκεία, έθνος, ταυτότητα, παραδομένο στα πιο ζωώδη του ένστικτα! Χωρίς Θεό! Δημιουργούν τεχνητές αντιπαραθέσεις και κοινωνικά ρήγματα! Ακόμα και τεχνητές αιτίες πολέμων για άλλους λόγους από αυτούς που φαίνονται!

 Οι ομοφυλόφιλοι πάντα συνυπήρχαν με το κοινωνικό σύνολο, η πλειοψηφία τους με αξιοπρέπεια. Τώρα κάποιοι θέλουν να επιβάλουν την θηλυπρέπεια και την μίμηση του φύλου που δεν είναι, ως κάτι φυσιολογικό! Είναι και περήφανοι! Βλέπε Pride Parade! Φαντάσου να είσαι περήφανος και να κατεβαίνεις στους δρόμους επειδή είσαι ετεροφυλόφιλος! Έλεος!

 Μα δεν βλέπουν πόσο υποκινούμενα είναι όλα αυτά; Ξαφνικά η Βουλή συμφώνησε στο γάμο των ομοφυλοφίλων ενώ δεν έχει συμφωνήσει ποτέ για άλλα ζωτικά μας θέματα! Ούτε για τα εθνικά μας θέματα και την αντιμετώπιση των πολυποίκιλων απειλών που δεχόμαστε! Πού είναι η Εκκλησία, η διανόηση, οι καλλιτέχνες να μας υπερασπιστούν από το ψέμα τους!

Μας έκλεισαν μέσα δυο χρόνια για έναν τεχνητό ιό με σωρεία ψεμάτων, μας επέβαλαν αδοκίμαστα σκευάσματα με συνέπειες που συνεχίζουν να μας πλήττουν, μας τρομοκράτησαν χωρίς δικαίωμα διαμαρτυρίας ούτε καν διερεύνησης του τι βάζουμε στον οργανισμό μας, σε έναν πρωτοφανή πόλεμο εναντίον των επιστημόνων με αντίθετη άποψη! Και τώρα όλοι συμφωνούν ότι το αφύσικο είναι φυσικό; Πέτυχε όμως το πείραμα! Η χειραγώγηση! Το παράλογο νίκησε! Όπως με τον ιό και τα εμβόλια! Κόσμος πήγε στον τάφο! Ο big brother μάζεψε πλούτο! Ο ανθρώπινος οργανισμός ελέγχεται πλέον! Έπεται το τσιπάρισμα και τα υβριδικά όντα. Ο πλήρης έλεγχος είναι το ζητούμενο!

 Η επίθεση στα ιερά, πανανθρώπινα Αρχέτυπα, έχει ολέθρια αποτελέσματα! Το τέλος του πολιτισμού όπως τον γνωρίζουμε! Η αλλοίωση της Εικόνας του ανθρώπου του στερεί και την Ομοίωση του προς την θεϊκή του Πηγή.

 Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά να χάσουμε! Υφιστάμεθα πληθυσμιακή αλλοίωση, αλλοίωση της γλώσσας μας και της εθνικής μας συνείδησης! Της ταυτότητας μας! Μεθοδικά μας αποξενώνουν από την εθνική και πνευματική μας ταυτότητα! Η ευθύνη μας είναι τεράστια!

 «Ομόθρησκον, ομότροπον, ομόγλωσσον και όμαιμον» το Ελληνικό έθνος!

 Αν στην Ελλάδα χαθεί το Φως, απεμπολείται και η δυνατότητα «να δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου» επί της Γης…

 «Υμείς εστέ το άλας της γης· εάν δε το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται;»

 Αν δεν δούμε τον εχθρό, απλά θα καταστραφούμε! Όχι ότι «συνειδητά» τον εξυπηρετεί η πλειοψηφία των ανθρώπων! Αλλά τι σημασία έχει! Τα διεθνή δαιμονιώδη κέντρα λήψης αποφάσεων κινούν τα νήματα του παιγνιδιού! Ας χρησιμοποιήσουμε επιτέλους τα πνευματικά μας όπλα! Όσο υπάρχει χρόνος. Η Ύβρις που ζούμε σε όλα τα επίπεδα θα κουνήσει την Γη! Ενεργοποιεί τους αντισταθμιστικούς νόμους που θα βιώσουμε ως καταστροφή!

 «Όποιος έχει το μύχιον τι αίσθημα ότι κάτι μπορεί να πράξει ας το πράξει!»

 ΥΓ

Κάποιοι στην βουλή δεν τόλμησαν καν να πουν ευθέως την γνώμη τους! Κρύφτηκαν άνανδρα πίσω από προσχήματα! Το ΚΚΕ, η έκπληξη: «H κοινωνική πρόοδος εκφράζεται μέσα από την πάλη για να ανατραπούν όλοι αυτοί οι καταναγκασμοί που παραμένουν και στο πλαίσιο του γάμου ενός ζευγαριού και όχι η επέκτασή τους στα ομόφυλα ζευγάρια, τα κληρονομικά κ.λπ. θέματα των οποίων μπορούν να επιλυθούν με ιδιωτικά συμφωνητικά!»

 Το 1/3 της κυβερνητικής παράταξης (συνολικά 51 Βουλευτές) είτε καταψήφισε, είτε απείχε! Τελικώς το νομοσχέδιο πέρασε με «δεκανίκι» τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία με 176 «Ναι», 76 «Όχι», 46 αποχές και δύο «παρών». Συνολικά, 107 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν υπέρ, 20 κατά, ενώ 31 απείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: