ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

15 Φεβ 2010

Το Σμαράγδι της Λάμψης

Αθήνα, 2.2.2010
Ο τρόπος της άμεσης δυνατότητας να οδηγήσεις τον άλλον στην προσκεπτική περιοχή του νου, είναι μέσα από το γέλιο, το χιούμορ, τα ανέκδοτα. Το ακτινοβόλημα της αθωότητας!

Στα παιδιά του φωτός χαρίζεται ένα σπάνιο δώρο: το Σμαράγδι της Λάμψης! Ενεργοποιείται ο ενεργειακός στρόβιλος του Σμαραγδιού πάνω από το κεφάλι σας! Είναι η αυτόματη φώτιση! Το Σμαράγδι απορροφά κάθε μπλοκάρισμα, κάθε στενοχώρια, κάθε πρόβλημα του νου αναπτύσσοντας νευρώνες διαφυγής. Από δω και πέρα θα στέκεται πάντοτε πάνω από το κεφάλι σας διαρκώς καθαρίζοντας σας! Έρχεστε σε άμεση επαφή με την ευλογία του Σμαραγδένιου Πίνακα του Ερμή.


*

Από τον Ουριήλ
Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα όταν το πιστέψεις ως πραγματικότητα.
Να εκδηλώσεις την δυνατότητα σου στο έπακρο. Για να την δώσει σε σένα, εσένα θέλει. Ο αμέσως επόμενος θα είναι κάτι λιγότερο.
Όλοι θα λυτρωθείτε! Είστε φορείς μεγάλου φωτός!
Ζήσε την αλήθεια σου, αυτή που εσύ και ο Θεός γνωρίζεις.
Η εμπιστοσύνη σου θα σε κάνει καινούργιο. Ούτε ίχνος παρελθόντος και σκέψης κατά την άφεση…
Να έχεις εγρήγορση γιατί δεν ξέρεις ποια είναι η τελική στιγμή.
Την θεϊκή ροή ΕΔΩ, δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει. Οι ουρανοί είναι ανοικτοί πάνω από την Ελλάδα!
Οι πύλες είναι ανοιχτές, αλλά οι σημαντικότερες πύλες είστε εσείς! Καθένας χωριστά είναι άμεση εκδήλωση θεϊκού φωτός.
Στα μάτια του Θεού είμαστε ένα ον με πολλά σημεία Παρουσίας ταυτόχρονα.
Ό,τι κι αν συμβαίνει, να παραμένεις ήσυχος και ατάραχος γιατί υπάρχει ένα σημείο, ένα κέντρο επαφής, όπου το εγώ δεν έχει λόγο. Μάθε να μπαίνεις μέσα σε αυτό, στην ζεστή σφαίρα του φωτός, και να καθαρίζεσαι.
Για να επανέρχεσαι κάθε φορά στο λαμπερό σου σημείο χρειάζεται ειλικρίνεια. Αυτό σημαίνει να εξασκείσαι στην εμπιστοσύνη, να έχεις θάρρος, θέληση, και απόλυτη πίστη στο ότι ο Θεούλης θέλει πραγματικά το καλύτερο για σένα.
Μέσα από την σφαίρα του φωτός και την χάρη του Θεούλη το θέλημα του εγώ μπορεί να καταργηθεί. Είναι σαν να δεις τον εαυτό σου με τα μάτια μιας άλλης διάστασης, έξω από τον χωροχρόνο. Τότε έχεις ΧΑΡΑ, και πραγματική εποπτεία του τι συμβαίνει! Είσαι καθαρός, λαμπερός, χαρούμενος. Και μπορείς να οραματίζεσαι αυτό που θέλεις να συμβεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: