ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Σεπ 2011

Δάσκαλοι εμφανίζονται παντού την κατάλληλη στιγμή

Από το Άστρο Σου
Δάσκαλοι εμφανίζονται παντού την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουν στο πνευματικό σας ταξίδι: άνθρωποι, βιβλία, ταινίες, συμβάντα, η Μητέρα Φύση, κ.λπ. Οι Δάσκαλοι μπορεί να εμφανίζονται ως αρνητικοί ή θετικοί όταν είστε παγιδευμένοι σε ένα είδος πολωμένης σκέψης, όμως εκείνοι είναι πάντοτε τέλειοι. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε να γνωρίσετε για να προχωρήσετε. Ποτέ δεν προσλαμβάνουμε κάτι περισσότερο από εκείνο που είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε για να τα καταφέρουμε. Κάθε πρόκληση μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την κυριαρχία μας και τι πραγματικά ορίζουμε. 
*
Μάθετε να ζείτε με την αβεβαιότητα γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας έρθει αν δεν είστε έτοιμοι. Η ανυπομονησία είναι στη πραγματικότητα έλλειψη εμπιστοσύνης, ειδικά έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ανώτερη σας δύναμη. Όταν εστιάζεστε στο παρόν θα βιώνετε θαύματα! Ναι, ακόμη και στην οδική κυκλοφορία!
*
Εάν αφήσετε να σας οδηγήσουν η καρδιά και ο δεξιός εγκέφαλος, τότε ο αριστερός θα ενεργοποιηθεί κατάλληλα για να σας υποστηρίξει. Κάποια μέρα θα εξισορροπήσετε χρησιμοποιώντας και τα δύο ημισφαίρια με πλήρη κυριαρχία. 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: