ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Ιουλ 2013

Από το facebook

Χωρίς σύνδεση με την Ζώσα Ζωή αποσαθρώνεται ο άνθρωπος! Χάνει κομμάτια εαυτού έως την οριστική διάλυση που είναι ο δεύτερος θάνατος, ο πνευματικός θάνατος!
Ο πνευματικός οδηγός με ανθρώπινη μορφή ή μη, είναι ασπίδα προστασίας και πηγή ευλογίας για την ανάπτυξη και την υπαρξιακή σου διαδρομή Νυν και ΑΕΙ! Η σύνδεση με έναν πνευματικό οδηγό εγγυάται ζων νήμα ζωής στους κόσμους ώσπου να γίνεις αυτοδύναμο φως!
Χάρις σημαίνει ευλογία! Χωρίς ευλογία είσαι εκτεθειμένος στο ανεξέλεγκτο της διττότητας! Ευλογείς τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, και τις πράξεις σου!

Ο όφις πετούσε πριν την Πτώση! Πριν "μπει μέσα του ο σατανάς"! 'Εκτοτε έρπει! Έρπει η πτωτική νοημοσύνη! Η πλήρης σκέψη είναι επταδιάστατη! Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί την δισδιάστατη σκέψη! Στην καλύτερη περίπτωση την τρισδιάστατη! 

Kάποτε ρώτησα έναν φίλο μου ναυτικό που είχε γυρίσει όλο τον κόσμο να μου πει τι του έκανε πιο μεγάλη εντύπωση! Και μου απάντησε: "Παντού είδα ανθρώπους να κλαίνε και να γελάνε!"
*

1 σχόλιο:

ιππελατειρα είπε...

poia einai h trisdiastati skepsi
kai giati egw den mporw akoma na jefygw apo tin dyismo