ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Νοε 2014

Όσο ανακαλύπτεις ο αναζητητής χάνεται...

Η μέρα που θα "φωτιστείς" δεν είναι διαφορετική από την σημερινή! Ο Θεός είναι ΕΔΩ πάντα! 
Μάθε να ακούς προσεκτικά το "ανάμεσα", τα "κενά"! 
Όταν επιλέγεις την αλήθεια όλο το σύμπαν σε στηρίζει!
Κάποια πράγματα είναι η φύση τους τέτοια να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τον νου! Μην πιστεύετε λοιπόν τα παραμύθια του! 
Το σώμα σε παραπλανά ότι ζεις μια υλική πραγματικότητα! Όμως ο νους είναι το αίτιο αυτού που ζεις! Αν αλλάξεις την αιτία, θα αλλάξεις και το αποτέλεσμα! 
*
Αισιοδοξία σήμερα! 
Με αφοβία και αγάπη περνώ την σημερινή μέρα!
Μαθήματα θαυμάτων
Εσύ δεν είσαι τα προβλήματά σου! Αυτό που πράγματι είσαι δεν έχει προβλήματα! Αν μπορέσεις να το δεις, τα προβλήματα φεύγουν από πάνω σου! 
Υπερασπίζεσαι τόσο πολύ αυτό που νομίζεις ότι είσαι, την "ταυτότητα" σου! Και το βράδυ που κοιμάσαι θες δεν θες είσαι ο κανείς! 
*
Όλα τα προβλήματα είναι "προσωπικά"!
Δεν πιστεύω στις ιστορίες σου! Δεν τις αγοράζω!
Το μυαλό σου θα σού επιτίθεται όσο η συνείδησή σου παραμένει διαχωριστική! Φοβάσαι ότι θα "χάσεις" την ατομικότητα σου! Αυτό που χάνεις όμως είναι την μοναδικότητά σου η οποία όχι μόνον δεν αναιρείται στην συνείδηση της Ενότητας αλλά δοξαστικά αναδεικνύεται!
*
Στον λόγο ενός αληθινά φωτισμένου όντος δεν θα βρεις ούτε ένα κοφτερό γυαλί!
Και οι πιο σκληρές για τα αυτιά αλήθειες είναι ποτισμένες στο νέκταρ της αγάπης!
Πώς να ξεχωρίσεις έναν αληθινό πνευματικό Οδηγό; Τις ίδιες λέξεις χρησιμοποιούν όλοι! Όμως σε εκείνον αντιστοιχούν εντός του! Σε πραγματικότητες φωτός! Γι' αυτό ο λόγος του "κατεβάζει" πραγματικότητες φωτός στην Γη! Ο λόγος ο απλώς φιλοσοφικός, ακαδημαϊκός, δεν έχει ζωοποιό, μεταμορφωτική δύναμη! Ακόμα και όταν είναι ορθός! Ακόμα και όταν περιγράφει το ίδιο πράγμα!
*
Με το νι και με το σίγμα
"Οι νεοέλληνες τα καταργήσαμε και τα δύο! Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο στο να σκέφτεται σωστά! Αντιθέτως το τελικό Σίγμα τον ηρεμεί!"
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: