ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Δεκ 2014

Ας κλείσει η φετινή χρονιά με ευγνωμοσύνη!

Η μόνη φίλη που έχει ο άνθρωπος είναι η αλήθεια κι αυτήν δεν την θέλει! 
O 20os αιώνας την λάτρεψε ως επανάσταση! Και όμως το όνομα της είναι αγάπη! Δηλαδή φως! Αυτό που έφερε ο Χριστός-Χαριστός! Χαρά! 
*
Ο Θεός μπορεί να δράσει μέσα σου στον βαθμό που του επιτρέπεις!
Αλλά και αν ακόμα έχεις την γιγαντιαία τύχη κάποιο θεοφόρο ον να μεσολαβεί για σένα, το καθιστάς ανενεργό με την έλλειψη σεβασμού και υπακοής! Ή τον νου σου θα εμπιστεύεσαι ή τον Θεό! 
*
Η μεγαλύτερη επανάσταση είναι να μην επιτρέπεις στον νου σου να σου κρύβει το Θαύμα!
Χωρίς το Θαύμα περπατάς αγκαλιά με τον θάνατο! 

Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τις ροές που διέπουν το κοσμικό γίγνεσθαι! Και μόνος του κόβει τα χρυσά νήματα ζωής που τα όντα του Ουρανού απλώνουν για αυτόν! 
*
"Θα είμαι για σένα αυτό που πιστεύεις πως είμαι!"
Ο Θεός δεν σταματά την βούληση του ανθρώπου! Επιτέλους σε τι Θεό πιστεύουμε; Σε Θεό ζώντων ή νεκρών; Σε Θεό παντοδύναμο ή σε ένα κατασκεύασμα του νου μας; 
*
Ο Χριστός γεννήθηκε για μια ακόμη φορά: το ίδιο το θαύμα του κόσμου!
Και ο άνθρωπος δεν αποφασίζει να πετάξει την πεποίθηση του στην αρρώστια και τον θάνατο! Βλέπει ακόμα τον κόσμο σαν να μην είναι ο Χριστός και οι άγγελοι του στην Γη! Έτσι ξανασταυρώνουν την θεϊκή τους δυνατότητα! Στην Γη περπατούν όντα θαυμαστά... Ποιος τα βλέπει! Και το κυριότερο: ποιος λαμβάνει το μήνυμά τους! 
*
Πού είναι η άγια τρέλα;
Κάλαντα βαριεστημένα, καλλιτέχνες μες στην αλαζονεία την "τελειοθηρία" την ιδιοτέλεια τους! Πού είναι η άγια τρέλα; Πού είναι η χαρά η αγάπη το φως που σπάνε την μιζέρια την κατάθλιψη τον θάνατο; Όποιος έχει ας δώσει! 
*
Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη τις φιλανθρωπίες μας αλλά την χαρά μας!
Κάντε ό,τι φιλανθρωπίες θέλετε! Αν δεν γίνονται με χαρά με εσωτερική προσευχή με επίγνωση αληθείας είναι αδύναμες! Αν δεν ανυψώσουμε την δόνηση του εαυτού μας πρωτίστως! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: