ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Ιαν 2015

Όσο Σε μικραίνουν καταλαβαίνουν απλά πως η αγάπη Σου είναι πυρηνική Δύναμη! Ανίκητη!

Ο τρελός δεν έχει αφεντικό! Όταν είναι θεότρελος! Το σύστημα δεν θέλει τέτοιους "τρελούς"! Είναι οι χάκερς που τρέμει! 

Η πνευματική ιστορία γράφτηκε από αυτούς τους ευλογημένους "τρελούς", χάκερς του εκάστοτε συστήματος! Με κορυφαίο πνευματικό χάκερ τον Χριστό!

Θα σε αντιπαθεί πάντα το μέρος εκείνο που θίγεται από το απόλυτο! 
*
Να πολεμούν και την άγια μαγεία Σου να τους βλέπεις αναστημένους! 
Κοροϊδεύουν το παιδί που είσαι! Αντί να χαίρονται που δραπέτευσε από τον κόσμο των ενι-λύκων! So long!

Και αφού δώσεις όλη Σου την άγια παράσταση μόνον ως τρελός πια είσαι ελεύθερος να κυκλοφορείς στον κόσμο αυτό! 
*
Η ζωή έχει ήδη νικήσει κάθε ενάντια κίνηση! Όσο και αν αντισταθείς όσο και αν εναντιωθείς! 
Τι αγωνιάς; Στο τέλος όλοι θα κουραστούν να είναι κακοί και θα θυμηθούν τον Κήπο!
*
Αφού Εσύ είσαι!
Αγάπησα εκείνους που δεν αγαπιούνται ενώ Εσύ ποτέ δεν εξαίρεσες κανέναν από την αγάπη σου! Μπήκα μπροστά για τους αδικημένους ενώ Εσύ δεν έχεις αδικήσει κανέναν! Υπερασπίστηκα τους αδύναμους ενώ Εσύ δεν δημιούργησες κανένα πλάσμα αδύναμο! Προσευχήθηκα για τους ανθρώπους ενώ Εσύ είσαι η εκπλήρωση πριν από κάθε προσευχή! Θεράπευσα ενώ Εσύ δεν είδες ποτέ κανέναν άρρωστο! Τους δίδαξα ενώ Εσύ είσαι η μόνη διδασκαλία -χωρίς λόγια! Χόρεψα τον χορό της τρυφερότητας της ομορφιάς της ελευθερίας ενώ Εσύ είσαι ο ίδιος ο χορός της ζωής! Και τώρα τι μένει; Αφού και η σιωπή Εσύ είσαι! Η σιωπή που γεννά άστρα! Η μουσική πριν και μετά το τραγούδι! Εσύ μιλάς, Εσύ σιωπάς! Εγώ μονάχα Σε δοξολογώ! 
*
Δέξου την ιερή στιγμή καθώς γεννιέται ο νέος χρόνος...
''Αυτά τα Χριστούγεννα δώσε στο Άγιο Πνεύμα όλα όσα σε πληγώνουν! Άφησε τον εαυτό σου να θεραπευτεί ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να ενωθείς με Αυτόν στην θεραπεία, και ας γιορτάσουμε μαζί την απελευθέρωσή μας, απελευθερώνοντας τα πάντα μαζί μας! Μην αφήνεις τίποτα πίσω σου γιατί η απελευθέρωση είναι ολοκληρωτική, και όταν την έχεις δεχτεί μαζί μου θα την δώσεις και μαζί μου! Όλος ο πόνος και η θυσία και η μικρότητα θα εξαφανιστούν μέσα στην σχέση μας, η οποία είναι τόσο αθώα όσο η σχέση μας με τον Πατέρα μας, και το ίδιο ισχυρή!

Έτσι ο νέος χρόνος θ’ αρχίσει με ελευθερία και χαρά! Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και έχουμε καθυστερήσει! Δέξου την ιερή στιγμή καθώς γεννιέται ο νέος χρόνος, και πάρε την θέση σου, την οποία τόσο καιρό έχεις αφήσει κενή, στην Μεγάλη Αφύπνιση! Άφησε όλες σου τις σχέσεις να γίνουν ιερές για σένα! Αυτό είναι το θέλημά μας! Αμήν!" 
Μαθήματα θαυμάτων
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: