ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Ιαν 2015

Ζήτημα τιμής και συνείδησης!

Είναι δηλαδή λιγότερο ιερό να επικαλείσαι την τιμή και την συνείδησή σου; Ο Χριστός εξάλλου είπε να μην ορκίζεται ο άνθρωπος! Είπε το ναι να είναι ναι και το όχι όχι! Ή μήπως δεν ευτελίζεται η επίκληση του θείου από τους κατά κανόνα επίορκους πολιτικούς; Αρκετά με την υποκρισία!

Ο «άθεος» Τσίπρας ζει με την ίδια γυναίκα τον νεανικό του έρωτα από τα 17 του χρόνια και τα παιδάκια τους, μια ζωή απλή στο διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας! Ας του διδάξουν αξίες και ήθος οι αστοί και νεόπλουτοι πολιτικοί του αντίπαλοι που κόπτονται και για την θρησκεία!
*
Η ομολογία είναι πιο πάνω και από την αγάπη!
Είναι εύκολο να είσαι ευχάριστος σε όλους! Με αφηρημένες φιλοσοφικές διδασκαλίες! Και δεν το υποτιμώ καθόλου μα καθόλου αυτό! Φτάνει τις στιγμές που πρέπει, να κάνεις με παρρησία την ομολογία της αλήθειας που σου είναι γνωστή! Η ομολογία είναι πιο πάνω και από την αγάπη!
*
Ο κόσμος του Θεού δεν έχει λάθη! Μην πιστεύετε τον ψεύτη!
Ο Χριστός νικά με την αγάπη του κάθε στιγμή τον νου μας αφού ο νους δεν καταφέρνει να τον διώξει!
*
Τίποτα δεν γίνεται λάθος στο πλέγμα!
Δεν βλέπουμε καθόλου τον ίδιο κόσμο, την ίδια πραγματικότητα! Σε έναν άνθρωπο που ουρλιάζει άλλος βλέπει το κακό και άλλος βλέπει έκκληση για βοήθεια! Τίποτα δεν γίνεται λάθος στο πλέγμα! Όλα είναι αφορμές για αγάπη και αποκατάσταση! Μην πιστεύεις τα πήλινα μάτια!
*
Το παιγνίδι της γοητείας ζητά επανάληψη! Ενώ η αγάπη είναι μοναδική!
Υπάρχουν μειονεκτήματα που γίνονται πλεονεκτήματα
και πλεονεκτήματα  που γίνονται μειονεκτήματα! Εσύ αποφασίζεις!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: