ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Ιαν 2015

Happy Now Here!

Αυτό που υπέροχα σε ξαφνιάζει δεν ενέχει σκέψη! 
Ένας κακός εφιάλτης, μια ψευδαίσθηση ένας κόσμος χωρίς χαρά! Αφού "στέκεται" πάνω στην πυρηνική δύναμη της Χριστικής χάρης!

Όταν υποτιμάς τον εαυτό σου σε έχουν νικήσει! 

Τα παράδοξα της ανθρώπινης συνείδησης: Δημιουργεί προβλήματα για να ζει την εμπειρία να τα ξεπερνά! 
*
Το μόνο που δεν φαντάστηκε ο άνθρωπος τόσους αιώνες είναι πως το νόημα βρίσκεται απλώς στο να ζεις!
Να ζεις σημαίνει να αναπνέεις ευδαίμων μέσα στο Όλο! 

"Πώς είναι δυνατόν να τους αρκεί τόσο λίγο!" έλεγε η Μαρί, μια αγαπημένη σοφή ψυχή... Μη σταματάτε! Ο Θεός δεν γνωρίζει όρια!

Όταν διανύσεις την διαδρομή των αντιθέσεων και των γιατί και βρεθείς στο ίδιο σημείο, καταλαβαίνεις πως το Ταξίδι συνεχίζεται αλλιώς! "Έτσι σοφός που έγινες με τόση γνώση" αναγνωρίζεις το αδιέξοδο αυτής της διαδρομής! Και τότε ανοίγεις τα φτερά σου! 
*
Οι αξίες της κοινωνίας -σεξ χρήμα δύναμη φαίνεσθαι- καθρεφτίζουν τον άρχοντα που διαφεντεύει τον κόσμο αυτό! Και αυτόν τον κατονόμασε ο Χριστός! Το ότι τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των κατοίκων της Γης, αυτό δεν σημαίνει και πως είναι και αληθείς!

Ευτυχώς στην Γη ενσαρκώνονται ψυχές που με την παρουσία τους και μόνο μεταφέρουν τον ουράνιο πολιτισμό! Ας είναι ευλογημένοι! Σε έναν κόσμο αντεστραμμένο, ορθώνουν τις αιώνιες αρχές και αξίες! Για εκείνους που θέλουν να δουν! Φωτίζουν έτσι σε βάθος χρόνου τον δρόμο των ανθρώπων…
*
Αυτοδύναμα να αναβλύζει η Ζώσα Ζωή από μέσα σου και να χαρίζεται! Πώς; Ο συντομότερος δρόμος και τρόπος είναι η χαρά! Η χαρά σε εμπνέει και σε διδάσκει όσα είναι να πράξεις!

Να μη σε ενδιαφέρει πώς σε κρίνουν εκείνοι που βρίσκονται σε διαφορετικά δεδομένα από τα δικά σου! Κάθε ένας εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια! Κάθε ψυχή έρχεται να εκπληρώσει το πεπρωμένο της! Οι ψυχές της αποστολής γνωρίζουν! Και μόνο με όμοιες ψυχές μπορούν να επικοινωνήσουν! 
*
Οι "απ' αλλού φερμένοι" δεν θα νιώσουν ποτέ βολικά σ' αυτό τον κόσμο! Θα είναι πάντα ξένο σώμα! Δεν θα έρθει ο κόσμος προς αυτούς! Αυτοί θα πάνε στον κόσμο! 
Τον πνευματικό πολιτισμό που μεταφέρουν θα τον φυτεύουν οι ίδιοι! Εκείνοι θα δίνουν υπόσταση στο όνειρό τους! Η μεγαλύτερη παγίδα είναι να αποθαρρυνθούν από την έλλειψη επιβεβαίωσης από τους άλλους! Αγαπημένοι μου, μόνο ο Χριστός-Εαυτός σου μπορεί να σε επιβεβαιώσει εν αληθεία!
*
Αλήθεια για σένα είναι αυτό που πράττεις! Αν δεν δώσεις υπόσταση στην αλήθεια σου δεν υπάρχει! 
Όλοι οι πολιτισμοί λάτρεψαν και τίμησαν το Φως με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Μέχρι που ήρθε ο Χριστός στην Γη! Το ίδιο το Φως! Και άλλαξε τα πνευματικά δεδομένα του κόσμου! ''Εγώ είμαι το Φως του κόσμου! Αυτός που με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλά θα έχει το φως της ζωής!" 
*
 Ο Έλληνας δεν είναι φτιαγμένος για να ομφαλοσκοπεί!
Είναι ζωτικό να θρησκεύεται κανείς εκεί όπου η θεία Πρόνοια τον τοποθέτησε! Μας αφορά η Ορθοδοξία! Κάθε λουλούδι έχει την ρίζα του! 

Η Ορθοδοξία αφομοίωσε το διαυγές Μυστήριο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού! Ο Χριστός είναι ο Έλληνας Λόγος! Ανήκουμε στον πολιτισμό του Λόγου! Μελέτη άλλων γραμμών δεν σημαίνει και μείξη! 
*
Δεν είναι τυχαίο που ταυτόχρονα με τα Θεοφάνεια εορτάζονται και τα Χριστούγεννα στα Ιεροσόλυμα και το Άγιον Όρος!
Εορτάζεται το ΦΩΣ!

"Και αν μπορείτε να το δεχτείτε αυτός είναι ο Ηλίας που επρόκειτο να έρθει!" Ο τρομερός προφήτης! 
*
Ασπίδα το φως! Κτιστό και άκτιστο!   
Προσοχή στην αφαίμαξη της ενέργειάς μας από αρνητικές μη ορατές κατά κανόνα οντότητες! Σε αφήνουν με αίσθηση απαξίας, φόβου, χαμένο, με κρίση ταυτότητας… Σε αρρωσταίνουν! Η Εκκλησία τις ονόμασε συνοπτικά "δαιμόνια"! Εδώ και έξι μήνες και για τους επόμενους οκτώ βρίσκεται στην Γη μια συγκεκριμένη "φυλή" που απομυζά ενεργειακά απευθείας από το μετωπιαίο κέντρο τον άνθρωπο!
*
Οι διανοούμενοι βάζουν την γνώση τους πάνω από τον Θεό! Ταυτίζουν τον "Θεό" με το εγώ τους! 
Ο Χριστός δεν επέλεξε διανοούμενους αλλά ψαράδες!

Είσαι υπεύθυνος για την χαρά σου δηλαδή για την ζωή σου! Χωρίς χαρά είσαι μελλοθάνατος! 
Μέσα από την συγχώρηση και την αγκαλιά προς τους άλλους εκφράζουμε την αγάπη προς τον εαυτό μας! Τον  έναν εαυτό!

Αν δεν αγαπήσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να αγαπήσουμε κανέναν άνθρωπο! Αφού όλοι οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν είναι όψεις του εαυτού μας! Και οι δυσκολίες που μας προκαλούν μας αφορούν απολύτως!

Η αγάπη στον εαυτό, η χαρά, είναι η απόδειξη της θείας λειτουργίας του ανθρώπου! 
*
Το Χριστικό Φως που φανερώθηκε στην Γη άνοιξε την χρυσή δυνατότητα της Λήψης του από τον άνθρωπο! 
Ο Χριστός-Ήλιος θα εκπέμπει το θεϊκό του Φως έως συντελείας! 

Θεοφάνεια η ύψιστη γιορτή που τιμάμε το φως! Να ξεκινάμε την μέρα μας βγαίνοντας το πρωί στο φως! Να κάνουμε την προσευχή μας στο φως της ημέρας! Να πίνουμε ηλιόνερο...

Μα σ’ αγαπάω κοίτα ανοίγουν οι ουρανοί! Οι ουρανοί που τόσο δύσκολα ανοίγουν!
*
Η ενέργεια της Παναγίας αφομοιώθηκε στην Γη όπως του Χριστού στον Ήλιο! 
Το Φως πριν την έλευση του Χριστού δεν ήταν το ίδιο στην Γη! Ούτε μεταβολίζονταν από τον ανθρώπινο εγκέφαλο με τον ίδιο τρόπο! 

Το Φως φανερώθηκε! Και θα είναι στην Γη έως συντελείας! Καλά Θεοφάνεια σε κάθε ψυχή! 

Be quiet! There is nothing to be done and nothing to be undone... 
Mooji
*
Τα Θεοφάνεια που ανοίγουν οι Ουρανοί ας κάνουμε μια από καρδιάς ευχή για την Ελλάδα μας! 
Ήρθες εφάνης το φως το απρόσιτον!
*
Συγκάτοικοι τα πουλιά στον πλανήτη Γη! Τόσο ανέγγιχτα από την κοινωνία των ανθρώπων! 
Συνταρακτική η λιτότητα της ελληνικής αίσθησης πραγμάτων! Καθαρή αλήθεια!

Όλη η σοφία βρίσκεται στο να μετατρέπεις τα προβλήματα σε ευκαιρίες!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: