ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Μαρ 2016

Ξέφυγε εσύ την αμαρτία του άλλου! Όσο μένεις άτρωτος από τα κακά του άλλου, τον βοηθάς!

Το να γνωρίζουμε την πονηρία των ανθρώπων, δηλαδή το κακό που κάνουν οι άλλοι, μικρό ή μεγάλο, μας αλλοιώνει την λογική, μας εξασθενίζει τις δυνάμεις μας, διότι δεν συμμαρτυρεί με τον Θεό!
από τον άγιο Αιμίλιο της Σιμωνόπετρας
*
Σύννεφο διαβατικό στον ουρανό της ευδαιμονίας του να ζεις, ο πόνος!
«Δεν μας καθορίζει ο πόνος, μας καθορίζει η αγάπη! Ο πόνος είναι απλά μια πληροφορία, ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα που περνάει από μέσα μας και φεύγει! Και κάτι προσωρινό δεν μπορεί ποτέ να μας καθορίσει, γιατί είμαστε αιώνιοι!»
*
Ο νους δημιουργεί την άβυσσο και η καρδιά την διασχίζει! 
Ο υψηλότερος διαλογισμός είναι η παρατήρηση των συμβαινόντων! Μιλά ο Θεός αλλά ποιος ακούει! Και κυρίως ποιος διορθώνει το τιμόνι της ζωής του!

*
Το 8ο κέντρο της αγάπης!
To 8o βρίσκεται περίπου 30 πόντους πάνω από την κορυφή του κεφαλιού μας και είναι συνήθως ανενεργό.
Το όγδοο κέντρο είναι το κέντρο της Θείας Αγάπης! Επικοινωνεί με το κέντρο της καρδιάς (το 4ο κέντρο)! Το άνοιγμά του μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την υπέρβαση της γήινης αγάπης σε θεϊκή! Όταν το όγδοο κέντρο ενεργοποιείται, τότε απομακρύνεται από το κεφάλι μας και φτάνει σε απόσταση ενός μέτρου από το 7ο κέντρο! Η αντίληψη διευρύνεται σε μεγαλύτερο εύρος πραγματικοτήτων! Είναι το κέντρο της πνευματικής συμπόνιας, του Ελέους! Το άνοιγμα του όγδοου κέντρου σημαίνει το τέλος του προσωπικού κάρμα καθώς χάνονται τα όρια του μικρού εαυτού!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: