ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

20 Ιαν 2018

Απαντάμε στο σκοτάδι με Φως! Στη θλίψη με Γέλιο! Στην κάθε είδους σκλαβιά με Ελευθερία! Ν.Καζαντζάκης

Χριστέ μου κράτα με στην αγκαλιά σου! Μόνο στην αγκαλιά σου είμαι ασφαλής και πλήρης! Μόνο στην αγκαλιά σου όλα έχουν νόημα, ελπίδα, σκοπό! 

Η χαρά είναι το password της εξόδου απο το Matrix! Και όταν είσαι ελεύθερος τίποτα δεν μπορεί να σου αντισταθεί! 
*
Αυτό που είναι παράλογο για τον νου, το να έχει χαρά πάνω στις δυσκολίες, είναι και η έξοδος! Η χαρά που είναι δωρεάν, φυσική, πηγαία!
Η χαρά γιατί είσαι Υιός Θεού! Γιατί ζεις για να τον δοξάζεις με πάσα πνοή! Και όχι μόνον όταν όλα πάνε καλά σύμφωνα με την αντίληψη του νου! 

"Όλα κυοφορούν την ανατροπή!" 

Ο μόνος τρόπος να βγεις έξω από τα κύματα είναι να τα διαπεράσεις!
* 
Βρίσκεσαι εδώ επειδή η ύπαρξη σε χρειάζεται έτσι όπως είσαι. Διαφορετικά, θα βρισκόταν εδώ κάποιος άλλος...
 Η ύπαρξη δεν θα σε είχε βοηθήσει να είσαι εδώ, δεν θα σε είχε δημιουργήσει! Εκπληρώνεις κάτι πολύ ουσιώδες, κάτι πολύ θεμελιώδες, έτσι όπως είσαι! Αν ήθελε ο Θεός έναν Βούδα, θα μπορούσε να δημιουργήσει όσους Βούδες ήθελε! Δημιούργησε έναν μόνον Βούδα, ήταν αρκετός αυτός, και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, εντελώς ευχαριστημένος! Από τότε και μετά, δεν έχει δημιουργήσει άλλον Βούδα ή άλλον Χριστό!

Δημιούργησε αντί γι’ αυτούς, εσένα! Σκέψου τι σεβασμό σού έχει δείξει το σύμπαν! Διάλεξε εσένα, όχι τον Βούδα, όχι τον Χριστό, όχι τον Κρίσνα! Θα είσαι περισσότερο αναγκαίος, αυτός είναι ο λόγος! Ταιριάζεις περισσότερο τώρα! Η δική τους δουλειά ολοκληρώθηκε, συνεισέφεραν το άρωμά τους στην ύπαρξη! Τώρα πρέπει να συνεισφέρεις εσύ το δικό σου άρωμα!
Όσσο 
*
Σας χαρίζω τις λέξεις μου την ψυχή μου το όνειρο μου! Αδειάζω! Και ξαναγίνομαι ουρανός!
Aqua Mov
Μωβ, το χρώμα του 2018! Μωβ αγάπη επειγόντως! 
*
Ο Ζορμπάς είναι τα θεμέλια και ο Βούδας είναι το ανάκτορο!
Ο Βούδας είναι η κορυφή, αλλά οι θεμέλιοι λίθοι μπαίνουν από τον Ζορμπά! Θα είναι κουτό να επιλέξεις να είσαι Βούδας χωρίς να έχεις θεμέλιους λίθους! 
Είμαι απόλυτα μαθηματικός ως προς αυτό: πρέπει να υπάρχει ο Ζορμπάς κι όσο πιο ισχυρός είναι ο Ζορμπάς που υπάρχει εκεί, τόσο πιο καλός ο Βούδας που μπορεί να υπάρξει!

Μπορώ λοιπόν να γίνω Βούδας ανά πάσα στιγμή -και ο Ζορμπάς είναι αναγκαίος ως η βασική ενέργεια από την οποία θα λαξευτεί ο Βούδας! Ο Ζορμπάς είναι το μάρμαρο από το οποίο πρέπει να λαξευτεί το άγαλμα του Βούδα! Επιλέγω το μάρμαρο... Kαι έπειτα ο Βούδας είναι εύκολος!

Το ζήτημα είναι πώς να ανοίξεις τα μάτια σου! Δεν με απασχολεί ο Βούδας, ανησυχώ για τους ανθρώπους που δεν είναι Ζορμπάδες! Πώς θα γίνουν Βούδες; Δεν έχουν το βασικό υλικό από το οποίο φτιάχνεται ένας Βούδας!
Όσσο 
*
Υπάρχει ελπίδα, γιατί τόσο αγάπησε ο Θεός τον άνθρωπο... 
Μόνο η Άγια σχέση ελευθερώνει! 

Εσωτερική έμπνευση σημαίνει να αφουγκράζεσαι το αόρατο!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: