ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

20 Ιαν 2018

Η NASA εντόπισε Πύλες Χωροχρόνου και επιβεβαιώνει όσα λέει ο Όμηρος 3.000 πριν!

Μήπως οι πύλες χωροχρόνου δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας τελικά; Τον Δεκέμβριο του 2012 με ανακοίνωση της η NASA επιβεβαίωσε την ύπαρξη τους, αν και η ανακάλυψη αυτή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Ο ερευνητής Jack Scudder στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα σε ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την NASA βρήκε τον τρόπο να τις εντοπίσει. «Τα ονομάζουμε σημεία Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων» εξηγεί ο φυσικός πλάσματος Jack Scudder του πανεπιστημίου της Αϊόβα! «Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ηλίου δημιουργώντας μία απρόσκοπτη διαδρομή η οποία οδηγεί από τον πλανήτη μας στην ατμόσφαιρα του Ηλίου, 93 εκατομμύρια μίλια μακριά».

 Όπως αναφέρει η έκθεση της NASA οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές την ημέρα!

Βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από την Γη, εκεί όπου το γήινο μαγνητικό πεδίο συναντά τον ηλιακό άνεμο! Τόνοι ενεργητικών σωματιδίων ρέουν μέσα από τα ανοίγματα, θερμαίνοντας τα ανώτερα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες και εμφάνιση του φαινομένου του βορείου σέλαος.

Η NASA ξεκίνησε το 2014 μια αποστολή (MMS) για να μελετήσει το φαινόμενο. Τα 4 διαστημικά σκάφη του προγράμματος είναι εξοπλισμένα με ενεργητικούς ανιχνευτές σωματιδίων και αισθητήρες και θα απλωθούν στη μαγνητόσφαιρα της Γης μελετώντας τις πύλες. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: η εύρεσή τους. Οι μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν δίχως προειδοποίηση ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις καθοδήγησης. Στην πραγματικότητα όμως, όπως σημειώνει ο Scudder, υπάρχουν!

Οι πύλες σχηματίζονται μέσω της διαδικασίας της μαγνητικής επανασύνδεσης. Γραμμές μαγνητικών δυνάμεων αναμειγνύονται από τον Ήλιο και την Γη και ενώνονται για να σχηματίσουν ανοίγματα. Τα σημεία Χ είναι εκεί όπου πραγματοποιείται η διασταύρωση. Η ξαφνική συμμετοχή των μαγνητικών πεδίων μπορεί να ωθήσει πήδακες φορτισμένων σωματιδίων από το σημείο Χ, δημιουργώντας μία περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων. Για να μάθει πώς να εντοπίσει αυτά τα σημεία ο Scudder εξέτασε τα δεδομένα από ένα διαστημικό όχημα που βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Γη για περισσότερο από 10 χρόνια.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, το διαστημικό σκάφος Polar της NASA βρισκόταν στη μαγνητόσφαιρα της Γης και βρέθηκε σε πολλά σημεία Χ κατά την διάρκεια της αποστολής του. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του Polar, έχουμε βρει 5 συνδυασμούς μαγνητικών πεδίων και ενεργητικών μετρήσεων σωματιδίων που μας λένε πότε έχουμε έρθει σε σημείο Χ ή σε περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων. Ένα ενιαίο σκάφος με σωστά όργανα μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις μετρήσεις!

Αυτό σημαίνει ότι ένα μόνο μέλος της αποστολής MMS χρησιμοποιώντας διαγνωστικά μπορεί να εντοπίσει μία πύλη και να ειδοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη. Οι σχεδιαστές της αποστολής πιστεύουν ότι η MMS ενδέχεται να χρειαστεί ένα έτος ή περισσότερο μέχρι να μάθει να εντοπίζει και να μελετά πύλες.

Η ύπαρξη των πυλών είναι γνωστές από την αρχαιότητα.
Συγκεκριμένα ο Όμηρος αναφέρει: «Αυτόματες οι πύλες μυκήθηκαν τ’ ουρανού, που τις έχουν οι Ώρες, γιατί σ’ αυτές έχει ανατεθεί τον μεγάλο ουρανό και τον Όλυμπο, να ανοίγουν με πυκνό νέφος και να κλείνουν».
(Ιλ., Ε΄Ραψ. 741-751)

Αναφορές για πύλες χωροχρόνου βρίσκουμε σε αρχαία κείμενα και παραδόσεις και άλλων λαών, αναφορές για «παράξενους επισκέπτες» που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας περνώντας μέσα από «πύλες άστρων» και έτσι προήλθε ο όρος αστροπύλη (stargate).

Σε πολλά σημεία του πλανήτη υπάρχουν πύλες χωροχρόνου που είναι είτε φυσικές είτε ακόμα και τεχνητές, που είτε δεν λειτουργούν σήμερα είτε δεν έχουμε τις γνώσεις να τις ενεργοποιήσουμε.

Οι πύλες χωροχρόνου έχουν άμεση σχέση με το ενεργειακό πλέγμα της γης. Γύρω από την Γη υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα του οποίου τα κομβικά του σημεία βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει και με τα αρχαία ελληνικά ιερά.

Δώδεκα σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος του πλανήτη παρουσιάζουν ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές, ενώ στις περιοχές αυτές γίνονται εξαφανίσεις πλοίων και αεροσκαφών. Αυτές είναι: στον ειρηνικό ωκεανό έξω από την Ιαπωνία, ανάμεσα Κρήτη και Λιβύη, στον Ατλαντικό ωκεανό στο τρίγωνο των Βερμούδων, ανοικτά του Σαν Φρανσίσκο στον ινδικό ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και νότια της Ινδίας, στους πόλους, νότια του ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδος, μεταξύ Κίνας και Ινδίας στην περιοχή του Θιβέτ, και στον Ατλαντικό ωκεανό έξω από την Ουρουγουάη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ελλαδικός χώρος έχει 5679 ενεργειακά σημεία και μερικές δεκάδες ολόκληρος ο πλανήτης!

Κοντά στην Πύλη Τρικάλων στο χωριό Ροποτό παρουσιάζονται ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα. Δεν έχει επιλεγεί τυχαία η θαλάσσια περιοχή στα ανοιχτά της Πύλου για να τοποθετηθεί το τηλεσκόπιο Νέστορ που ερευνά για νετρίνα. Άλλες περιοχές που παρουσιάζονται ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα είναι ο λόφος της Γορίτσας κοντά στο Βόλο, η σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη και ο Όλυμπος.

Αναφορές για εμφάνιση πύλης χωροχρόνου υπάρχουν για το Γύθειο την Φλώρινα και την Πάτμο. Σε όλο τον πλανήτη προκύπτει από μελέτες ότι υπάρχουν πύλες χωροχρόνου. Οι πιο σημαντικές βρίσκονται: στην λίμνη Μίσιγκαν, στον Ευφράτη, στην περιοχή Hayu Marca του Περού που έχει ασχοληθεί και το FBI, στην Σρι Λάνκα, στην Sedona της Αριζόνα των ΗΠΑ, στην Πύλη του Άδη στην αρχαία Ιεράπολη της Μικράς Ασίας, για την πύλη αυτή έχει κάνει ντοκιμαντέρ το History channel, στον κόλπο του Άντεν στην Υεμένη, στην Πολωνία, στο Χρόνινγκεν της Ολλανδίας, στο Τενεσί, στη Φλόριντα, στον Καναδά, στη Νορβηγία, στην Ταϊλάνδη, στη Μόσχα, στο Ισραήλ, στην Ιορδανία, στο Λίβανο και στην Κύπρο.

Υπάρχουν και υπόγειες πύλες! Ερευνητική ομάδα των Ναζί σε υπόγεια σπηλιά στο Δίστομο την περίοδο της κατοχής βρέθηκε μπροστά σε πύλη χωροχρόνου! Δημιουργία τεχνικής πύλης έγινε με το γνωστό σε όλους πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Πειράματα για τον έλεγχο του χωροχρόνου φαίνεται ότι γίνονται στο Cern καθώς στην περιοχή παρατηρούνται διάφορα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα και εμφάνιση πύλης χωροχρόνου πάνω από το σημείο που διενεργούνται τα πειράματα.

Η πρώτη τεχνική χωροχρονική πύλη δημιουργήθηκε από τον Τέσλα. Σύμφωνα πάντα με τον Σέρβο καθηγητή και μελετητή του έργου του Τέσλα Δρ. Βελιμίρ Αμπράμοβιτς! Ο πύργος του Τέσλα ήταν μια τεχνική πύλη χωροχρόνου.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός με το επίπεδο γνώσεων που έχει (με όσα γνωρίζει η κοινή γνώμη πόσο μάλλον αυτά που μας κρύβουν) είναι σε θέση να γνωρίζει την ύπαρξη πυλών χωροχρόνου. Ας σκεφτούμε ότι ένας πολιτισμός πιο αναπτυγμένος από τον δικό μας όχι απλά θα γνωρίζει την ύπαρξη τους αλλά και πώς να τις χρησιμοποιεί.

Με τον έλεγχο ή ακόμη και την τεχνητή δημιουργία αστρικής πύλης μπορούν να γίνουν εφικτά τα διαστρικά ταξίδια σε εύλογο χρονικό διάστημα!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: