ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Μαΐ 2018

Ανήκεις εκεί που δεν κάνεις δεύτερες σκέψεις!

Ζούμε στην πιο παράξενη εποχή, αυτή των άπειρων επιλογών, των χύμα καταστάσεων και των ημιαισθημάτων. Σχεδόν σχέσεις, σχεδόν έρωτας, σχεδόν ενδιαφέρον. Τα έχουμε όλα σε αφθονία και στην πραγματικότητα δεν έχουμε απολύτως τίποτα.

Η αλήθεια και η ευτυχία δεν κρύβονται σε πολλές πόρτες αλλά σε μία μόνο, που και ορθάνοιχτη να είναι και δεν θες να φύγεις.

Το θέμα είναι να είσαι κάπου γιατί δεν θες να είσαι πουθενά αλλού! Να είσαι με κάποιον γιατί χρειάζεσαι εκείνον τον έναν κι όχι απλά για να έχεις μια παρουσία δίπλα σου!
 
Να έχεις δέκα εισιτήρια, δέκα ανθρώπους, δέκα πόρτες, αλλά να μένεις εκεί, να μην ξεκουνάς από κει, να έχεις βρει τον προορισμό σου! Να νιώθεις πως είσαι σπίτι, πως δεν σε πνίγει τίποτα, πως δεν θες τίποτα άλλο!

Να ξυπνάς κάθε πρωί και να μη δυσανασχετείς για την δουλειά σου και την ρουτίνα σου κ.λπ. Να μην κάνεις όνειρα μελλοντικά που δεν περιλαμβάνουν το παρόν σου αλλά να ονειρεύεσαι να μην αλλάξει τίποτα!

Να κοιτάς τον άνθρωπο δίπλα σου και να χαμογελάς!

Έχεις αφοσιωθεί πραγματικά σε ένα μέρος, σε έναν άνθρωπο, όταν δεν έχεις στο μυαλό σου καμιά άλλη επιλογή! Όταν δε σχεδιάζεις κανένα plan b. Όταν δεν εύχεσαι κάτι να ήταν διαφορετικό! Όταν δεν ψάχνεις για εναλλακτικές!

Τιμάς το παρόν σου όταν δεν σκέφτεσαι το παρελθόν και όταν δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον χωρίς αυτό! Μόνον τότε.
Όταν σε γεμίζει η συγκεκριμένη παρουσία και σου αφαιρεί το οξυγόνο η συγκεκριμένη απουσία. Όταν πιστεύεις πραγματικά πως ανήκεις εκεί! Όταν ξέρεις πως αν μπορούσες να είσαι όπου άλλου ήθελες, δεν θα έκανες ούτε μισό βήμα, γιατί ακριβώς εκεί θέλεις να είσαι!

Όχι, δεν είναι εύκολο να βρεις πού ανήκεις! Και πόσο μίζερο είναι το «βολεύομαι» ή να λες «το προσπαθώ».

Να είσαι ελεύθερος να πας όπου θες μα να μη νιώθεις ούτε στιγμή φυλακισμένος! Αυτό μετράει!
από pillowfights.gr
***
Ο έρωτας είναι η πέτρα που κλείνει την χοάνη του θανάτου! Είναι η ίδια η δύναμη της ζωής! Έρωτας προς την Ζώσα ζωή! 
Ο κόσμος των «αντιγράφων» είναι το Matrix! Μακρινός απόηχος των πρωτοτύπων! Που είναι ζώντα και αθάνατα! Ιδέες, αισθήματα, όντα! 
*
-Τι είναι ο έρωτας;
Του θεού; Του διαβόλου;
-Του ανθρώπου!
Μα αν δεν σε πάει στον θεό σε πάει στο διάολο! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: