ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Ιουν 2019

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν βιοφωτόνια στον εγκέφαλο μας που υποδηλώνουν ότι η συνειδητότητα μας συνδέεται άμεσα με το φως!

Οι νευρώνες του εγκεφάλου μας  μπορεί να επικοινωνούν μέσω του φωτός! Ο εγκέφαλός μας μπορεί να έχει κανάλια οπτικής επικοινωνίας, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι θα μπορούσε να επικοινωνήσει. Εάν συμβαίνει μια οπτική επικοινωνία, τα Βιοφωτόνια που παράγουν οι εγκέφαλοί μας μπορεί να επηρεαστούν από την κβαντική εμπλοκή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ισχυρή σχέση μεταξύ αυτών των φωτονίων, της συνείδησης μας και πιθανώς αυτό που πολλές κουλτούρες και θρησκείες αναφέρονται ως Πνεύμα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να μεταφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύρια βιοφωτόνια ανά δευτερόλεπτο! Όσο πιο πολύ το φως που μπορεί κάποιος να παράγει και να επικοινωνεί μεταξύ των νευρώνων, τόσο μεγαλύτερη συνείδηση έχει! Υπάρχει κάτι περισσότερο στο φως από ό, τι γνωρίζουμε!

Άγιοι, συνειδητά όντα και φωτισμένα άτομα έχουν λαμπερό κύκλο -γνωστό ως φωτοστέφανο- γύρω από τα κεφάλια τους! Τα άτομα αυτά παράγουν ένα υψηλότερο επίπεδο βιοφωτονίων με ισχυρότερη ένταση εξαιτίας της φώτισης τους, που τελικά επιβεβαιώνει την συσχέτιση μεταξύ των βιοφωτονίων και της συνείδησης.

Ακόμη και η λέξη enLIGHTenment (φώτιση) υποδηλώνει ότι αυτή η ανώτερη συνείδηση ​​έχει  να κάνει με το φως. Ο εγκέφαλός μας μπορεί να παράγει φως! Η συνείδηση ​​και το πνεύμα μας δεν περιέχονται μόνο μέσα στο σώμα μας!

Η κβαντική εμπλοκή λέει ότι δυο εμπλεκόμενα φωτόνια αντιδρούν, εάν ένα από τα φωτόνια επηρεάζεται, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το άλλο φωτόνιο στο Σύμπαν, χωρίς καθυστέρηση. Μοιάζει να υπάρχει ένας κόσμος, μια Μεγάλη Συνείδηση μέσα στο φως, και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στο Σύμπαν, τα φωτόνια μπορούν να λειτουργήσουν ως πύλες που επιτρέπουν αυτήν την επικοινωνία! Και όσο περισσότερο φως παράγουμε τόσο περισσότερο ξυπνάμε και ενσωματώνουμε την ολότητα της συνείδησής μας στην συλλογική.

Ίσως η παρατήρησή μας να μεταδίδει κάτι μέσω των Βιοφωτονίων μας στο φωτόνιο που παρατηρείται, με παρόμοιο τρόπο που γίνεται στην κβαντική εμπλοκή, καθώς το φως είναι μόνο μια ενιαία ουσία που είναι διάσπαρτη σε όλο μας το Σύμπαν και επηρεάζεται από κάθε σωματίδιο του φωτός.

Το καλύτερο «πείραμα» θα ήταν να γίνουμε οι ίδιοι πραγματικά φωτισμένοι άνθρωποι για να φτάσουμε στο φως και όχι να προσπαθούν να το προσεγγίσουν λογικά και νοητικά.
Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, χρειάζεται αγνή επιθυμία, ταπεινότητα, αποδοχή της Μεγάλης Συνείδησης χωρίς σκέψη και τελικά παράδοση άνευ όρων σε Αυτήν.

Έχοντας πλέον όλα αυτά υπόψη, καλό θα είναι να αναρωτηθεί κανείς τι κακή επίδραση έχει στην ενεργειακή υπόσταση των ανθρώπων όλη αυτή η εξέλιξη της ασύρματης τεχνολογίας, κι αν τελικά γίνεται τυχαία ή σκόπιμα ώστε να σταματήσει η Παγκόσμια Αφύπνιση που, βάσει όλων των Γραφών όλων των θρησκειών, ήταν αναμενόμενη να συμβεί στον 21ο αιώνα!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: