ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Ιουν 2019

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον έχει την υψηλότερη δόνηση από όλους τους Αρχαγγέλους!

Είναι ο φύλακας ανάμεσα στα όρια της μορφής και του άμορφου. Και αυτός  όπως και ο Μελχισεδέκ έχει ενσαρκωθεί στην γη. Ο Μέτατρον είναι η αρχή και το τέλος, το Άλφα και το Ωμέγα, η γέννηση του φωτός από το Θεϊκό κενό της ενότητας. Δίνει μορφή στις ιδέες και τις πιθανότητες. Πίσω από αυτόν βρίσκεται ο χώρος του κενού, ο χώρος όπου όλες οι πιθανότητες εμπεριέχονται. Μέσα σε αυτόν τον χώρο, το ορατό φως εξαφανίζεται, αφού δεν υπάρχει τίποτα εκεί  όπου θα μπορούσε να το καθρεπτίσει.

Η δύναμη του Μέτατρον είναι η δύναμη της αγάπης. Της αγάπης που δημιουργεί το κάθε τι και υπάρχει ενεργή μέσα σε όλα:  δύναμη του Θεού. Διαμέσω αυτής της αγάπης, οι πιθανότητες παίρνουν μορφή. Παρόλα αυτά η ύλη δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί. Σε αυτό το επίπεδο η δόνηση δεν είναι ακόμα αρκετά συμπυκνωμένη ώστε η ύλη να σχηματιστεί. Η επίδραση του Μέτατρον μπορεί να συγκριθεί με την δουλειά του μυαλού: σκέψεις, εικόνες, οράματα και ιδέες ξεπετάγονται από το τίποτα. Αυτές οι ιδέες κατόπιν παίρνουν σχήμα και μετά εκδηλώνονται σε συμπαγή μορφή όπου και μετατρέπονται σε ύλη.

Ο Μέτατρον συμμετέχει στην δημιουργία όλων των πραγμάτων!

Μαζί με τον Μελχισεδέκ ο Μέτατρον μεταφράζει τους παλμούς της Θείας Δύναμης σε στερεούς όρους. Είναι ακόμα υπεύθυνος για την διανοητική-πνευματική πλευρά ενώ ο Μελχισεδέκ είναι στην κορυφή της ακτίνας της υλοποίησης. Και συγχρόνως καθιστά δυνατή την επιστροφή στην ενότητα, στο τίποτα. Διαλύει τις μορφές όταν είναι η ώρα να γίνει αυτό, και τις φέρνει πίσω στο κενό. Τότε η σταγόνα ενώνεται και πάλι με τον ωκεανό. 

Ο Μέτατρον είναι επίσης ο άγγελος της μετάβασης! Βοηθά σε κάθε μετάβαση, σε κάθε αλλαγή δόνησης και στην αύξηση των δονήσεων!

Το έργο του Μέτατρον για την ανθρωπότητα
Ο Μέτατρον ανοίγει τις πόρτες της ανθρώπινης συνειδητότητας και των ανθρώπινων διαστάσεων.

Ο Μέτατρον μας συνδέει με την δύναμη της αγάπης και ανοίγει την ανθρώπινη καρδιά.  

Ο κύβος του Μέτατρον είναι ένα πολύ σημαντικό σχήμα της ιερής γεωμετρίας και περιέχει όλα τα πλατωνικά στερεά δύο φορές.
Τα 5 πλατωνικά στερεά επαναλαμβάνονται σε μικρότερο μέγεθος μέσα στις  7 εσωτερικές σφαίρες.
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: