ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Ιουν 2019

Γίνεσαι ήλιος μετά την καταιγίδα και ακόμα άνθρωπο βλέπουν!

«Το χιούμορ περιέχεται σε μια σοφή στάση απέναντι στα γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά τα χασκόγελα των ηλίθιων είναι μια ντροπή για την ανθρωπότητα. Είναι παιχνίδι όταν η ανθρωπότητα γίνεται παίγνιο της παραφροσύνης!
Μορύα 

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος αλλά είναι μέσα σε αυτόν εδώ!
Πωλ Ελυάρ
*
Όταν κάτι το ονομάσεις δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από αυτό! Ξέρεις πάντα τι είναι, αλλά ξέρεις ότι  είναι αυτό που εσύ είπες ότι είναι!
Αυτό δεν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο ή λιγότερο από το σημείο που το σταθεροποίησες και το κλείδωσες στην συνείδησή σου! Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό, αν το σπάσω! Αλλά το όριο είναι εκεί! Υπάρχει όριο στην συνείδησή μας, δεν μπορούμε αυτή την στιγμή το ποτήρι να το δούμε ως ενέργεια! Ούτε μπορούμε να έχουμε επίδραση σ’ αυτό. Διότι επικοινωνούμε διαμέσου φραγμάτων. Εφόσον λοιπόν υπάρχει φράγμα, δεν γίνεται καλά αυτός που είναι άρρωστος γιατί δεν λες να γίνει καλά αφού τον σκέφτεσαι! Επειδή υπάρχει φράγμα! Μεταξύ εσένα  και αυτού! Αν θέλεις να γίνει καλά πρέπει να έχεις μια μέθοδο να του πεις πίσω από το τζάμι τι πρέπει να κάνει! Μέσα από λέξεις, φάρμακα, επιστήμη, τέχνες κ.λπ. Πρέπει να του περιγράψεις -αν ξέρεις-    ότι «αυτό έχεις και κάνε αυτό!» Άμα το κάνει αυτό, θα γίνει καλά!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: