ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Φεβ 2020

ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Μέσα σε ησυχία, μέσα σε ομορφιά, και μ’ ένα χαμόγελο, να περιμένετε εκείνους τους καινούριους που ζητούν να μπουν στον κόσμο!  

Αληθινά, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση. Οι άνθρωποι καταστρέφουν το πνεύμα... Είναι δύσκολο να φανταστείτε πόσο άρρωστη είναι η ανθρωπότητα ˙ η πανούκλα αυτή απλώνεται πάνω σε όλο τον πλανήτη. Οι πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές είναι ιδιαίτερα τρωτές σ’ αυτή την επιδημία της αυτοκαταστροφής.... Που θα πάει λοιπόν η περιπλανώμενη ανθρωπότητα;... Ο Στοχαστής Πλάτων έλεγε με λύπη: «Είναι φοβερό το θέαμα των περιπλανώμενων αυτοκατεστραμμένων!»

Μη χάνετε καιρό, υπερασπίστε τις αξίες. Κάθε ώρα μετρά. Και απορρίψτε τις εκφράσεις αβεβαιότητας. Κάθε αξία είναι για σας ό,τι το πανί για το πλοίο. Μεγάλες αξίες είναι φανερά ριγμένες στη λάσπη μπροστά σας.

Στη Δύση είναι λυκόφως. Οι παράφρονες δεν ξέρουν τι παραβιάζουν και οι αμαθείς βεβαιώνουν την ανωτερότητά τους. Είναι καλύτερα να μη βλέπουμε τις εκπορεύσεις της ανθρωπότητας. Το σκοτάδι καταλαμβάνει εκείνους που έχασαν το δρόμο προς το φως.
Μορύα
* 
Υπάρχει μήπως η πιθανότητα εκατομμύρια εξελιγμένες ψυχές να περιμένουν εναγώνια να ενσαρκωθούν ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη μας που βουλιάζει;
Αυτό το αυτοθυσιαστικό δικαίωμά τους δεν μας συγκινεί; Ή μήπως επειδή δεν έχουν φωνή να το βροντοφωνάξουν, δεν ισχύει; Το ατομικό δικαίωμα της εγκυμονούσας τελειώνει εκεί που αρχίζει η υποχρέωσή της στην υπηρεσία της Ζωής. Αν δεν υπάρχει ιατρικό κώλυμα, ας ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη της και εάν θεωρεί ότι δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί της ας το δώσει σε όσους θα το αγαπήσουν αληθινά. Χιλιάδες γυναίκες που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν ελπίζουν για ένα μωρό. Περιμένουν μαζί με τις αναμένουσες την ενσάρκωση ψυχές.... Την εποχή που η πατρίδα μας σβήνει από την υπογεννητικότητα, είναι τουλάχιστον ντροπή να σκεφτόμαστε με τόσο ζήλο το δικαίωμα στην άμβλωση, που έτσι κι αλλιώς δεν το πείραξε κανένας. Με κάτι τέτοια όμως φεύγει η ευλογία του Θεού πάνω από έναν λαό και τότε έρχονται τα Ουαί....
Λύσανδρος Μυγιάκης, ομοιοπαθητικός
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: