ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Φεβ 2020

Προσοχή στους χλευαστές των ονείρων! Και των Ονειρευτών! Γιατί τα όνειρα μια μέρα θα λάβουν εκδίκηση!

Μέχρι τότε χάρισμα τους ο κόσμος αυτός ο απεκδυμένος από την ιερότητα! Δικός τους είναι εξάλλου! Εμείς «περίοικοι εσμέν εν γη αλλοτρία!» 
*
"Μόνος χορεύεις Εαυτέ μου εσύ, φως σμαραγδένιο που έπεσες εδώ στην Γη! Σ' αγαπώ σου λέω, μη, μη γυρνάς, Είμαι ό,τι ζητάς!"
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ: Άφησε με να σου δώσω το δώρο μου! Για σκέψου να το κρατώ στα χέρια και να το προσπερνάς… Μην στέκεσαι στο περιτύλιγμα! Ένα περιτύλιγμα είναι η προσωπικότητα! Μακάρι να έβρισκα αυτό που θα σου άρεσε! Βοήθησέ με να το βρω! Για να σ’ ευχαριστήσω! Ή φτιάξε εσύ ό,τι περιτύλιγμα σου αρέσει! Άσε με όμως να σου δώσω την ψυχή μου! 
*
Ζωντανός λόγος
Άφησε το θεραπευτικό βάλσαμο της αγάπης να κυλάει μέσα από σένα! Ο Θεός είναι αγάπη! Ο Θεός βρίσκεται μέσα στον καθένα από μας! Είμαστε ένα! Η Γη είναι ένα σύνολο! Γινόμαστε ένα με το σύνολο ολόκληρης της δημιουργίας! H ζωή μας είναι ένα με τον Θεό! Είμαστε ένα! 

Ως τουρίστας, με βιαστικές μόνο "φωτογραφίες" δεν θα γνωρίσεις τίποτα από την ιερότητα του εαυτού σου και της ζωής! Μόνον ως προσκυνητής... 
*
Ζωντανός λόγος
Η θεϊκή αγάπη δεν αλλάζει ποτέ δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες τις καταστάσεις ή τις περιστάσεις! Ποτέ δεν φυσσά μια ζεστά και μια κρύα! Αλλά είναι η ίδια χτες σήμερα και για πάντα! 
*
To βλέμμα σου αποφασίζει τι βλέπει! 
Η ζωή σε προκαλεί μέσα από φαινομενικά "μικρά" πράγματα: Είναι η πρώτη σου επιλογή ο Θεός; Τον ομολογεί η ζωή σου; 
Τίποτα λιγότερο από την πληρότητα του Χριστού-Εαυτού! 

Εντυπωσιακή η απουσία αγάπης, η απουσία Θεού από τους ανθρώπους! Κρίσεις, σκέψεις, ετυμηγορίες που δεν είναι πλήρεις, κυκλικές! Αποσπασματικές, διαιρετικές! Ο Θεός αξιοποιεί και την έσχατη χαραμάδα για να ρίξει το Άγιο φως του! Όλα ξεκινούν από το ότι αγνοεί την προέλευση του «κακού». γι’ αυτό αγνοεί και την έξοδο από αυτό! 

Eμείς είμαστε ο πλούτος που ψάχνουμε σε όλη μας την ζωή!
Mooji
*
Οι επιστήμονες προσδιόρισαν πρόσφατα το παλαιότερο υλικό στη Γη: Stardust που έχει ηλικία 7 δισεκατομμυρίων ετών, τοποθετημένο σε έναν μαζικό, βραχώδη μετεωρίτη που έπληξε τον πλανήτη μας πριν από έναν αιώνα!
"Either everything is a miracle or nothing is a miracle!"
Albert Einstein

Φως! Περισσότερο φως σε όλους! 

Να σώσεις ό,τι σώζεται... 
*
Ζωντανός λόγος
Nα κυλάς, να κυλάς με όλα όσα συμβαίνουν, να κυλάς με την ζωή, και να μην αφήνεις να υπάρχει ούτε ένταση ούτε αντίσταση!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: