ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

30 Αυγ 2020

Ιησούς, από το τέταρτο βιβλίο του Ευαγγελίου της Ειρήνης, των Εσσαίων

Σας το λέω αληθινά, το σώμα σας δεν έγινε μόνο για να αναπνέετε, να τρώτε και να σκέφτεστε, αλλά είναι επίσης για να μπαίνετε στο Ιερό Ρεύμα της Ζωής.

Και τα αυτιά σας έγιναν όχι μόνο για να ακούτε τα λόγια των ανθρώπων, το τραγούδι των πουλιών, τη μουσική της βροχής που πέφτει, αλλά είναι επίσης για να ακούνε το Ιερό Ρεύμα του Ήχου.Και τα μάτια σας έγιναν όχι μόνο για να βλέπουν την ανατολή και τη δύση του ηλίου, την κυμάτωση στα στάχυα και τους λόγους των Αγίων Κυλίνδρων, αλλά έγιναν επίσης για να βλέπετε το Ιερό Ρεύμα του Φωτός.

Μια μέρα το σώμα σας θα επιστρέψει στην Γήινη Μητέρα∙ ακόμη και τα αυτιά σας και τα μάτια σας.
Όμως το Ιερό ρεύμα της ζωής, το Ιερό ρεύμα του Ήχου και το Ιερό ρεύμα του Φωτός, αυτά ποτέ δεν γεννήθηκαν και δεν μπορούν ποτέ να πεθάνουν.

Μπείτε στα Ιερά ρεύματα, στη Ζωή, τον Ήχο και το Φως που σας γέννησε∙ ώστε να φτάσετε στο βασίλειο του Ουράνιου Πατέρα και να γίνετε ένα με Εκείνον, όπως το ποτάμι εκβάλλεται στην μακρινή θάλασσα.

Περισσότερα από αυτά δεν μπορούν να ειπωθούν, γιατί τα Ιερά ρεύματα θα σας μεταφέρουν στο μέρος αυτό όπου δεν υπάρχουν πια λέξεις και ακόμη και οι Άγιοι Κύλινδροι με τις γραφές δεν μπορούν να καταγράψουν τα μυστήρια που υπάρχουν εκεί.

*

«Κλείστε τις τηλεοράσεις και προσευχηθείτε!»

Σε εποχή παγκόσμιας εξαπάτησης η αποκάλυψη της

Τζ. Όργουελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: