ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

30 Αυγ 2020

Η ΑΓΑΠΗ, όπως την βλέπει ένας μουσουλμάνος

 Ο αλτρουισμός αποτελεί έκφανση ανώτερων ανθρώπινων συναισθημάτων και η πηγή του είναι η αγάπη. Όποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την αγάπη είναι ο σπουδαιότερος ήρωας της ανθρωπότητας. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να ξεριζώσουν κάθε αίσθημα μίσους και κακίας από μέσα τους. Τέτοιοι ήρωες της αγάπης εξακολουθούν να ζουν ακόμα και μετά το θάνατό τους.

 Αυτές οι ευγενικές ψυχές που, με το να ανάβουν κάθε μέρα ένα νέο πυρσό της αγάπης μέσα τους και να κάνουν τις καρδιές τους πηγή αγάπης και αλτρουισμού, γίνονται παντού δεκτοί με αγάπη από τους ανθρώπους, έχουν κερδίσει από τον Ανώτατο Κριτή το δικαίωμα σε μιαν αιώνια ζωή. Ούτε ο θάνατος, ούτε καν η Ημέρα της Κρίσης δεν θα μπορέσουν να διαγράψουν τα ίχνη τους.

 

Η μητέρα που είναι ικανή να πεθάνει για χάρη του παιδιού της είναι μια ηρωίδα της στοργής. Οι άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στην ευτυχία των άλλων μπορεί να χαρακτηρίζονται ως «γενναίοι και αφοσιωμένοι», αλλά εκείνοι που ζουν και πεθαίνουν για ολόκληρο τον κόσμο θα πρέπει να τιμώνται ως αθάνατοι στους αιώνες και τους αξίζει να μένουν για πάντα χαραγμένοι στις καρδιές της ανθρωπότητας.

Στα χέρια αυτών των ηρώων, η αγάπη γίνεται μαγικό ελιξίριο που υπερνικά το κάθε εμπόδιο, γίνεται κλειδί που ανοίγει την κάθε πόρτα. Αυτοί που κρατούν ένα τέτοιο ελιξίριο, ένα τέτοιο κλειδί, αργά ή γρήγορα θα ανοίξουν τις πύλες προς κάθε γωνιά του κόσμου και θα σκορπίσουν το άρωμα της ειρήνης παντού, κρατώντας τα «θυμιατά» της αγάπης στα χέρια τους.

 Ο πιο άμεσος δρόμος για να φτάσει κανείς στις καρδιές των ανθρώπων είναι ο δρόμος της αγάπης, ο δρόμος των Προφητών. Όσοι τον ακολουθούν, σπάνια απορρίπτονται. Ακόμα και αν απορρίπτονται από λίγους, γίνονται ευπρόσδεκτοι από χιλιάδες. Όταν γίνουν αποδεκτοί μέσω της αγάπης, τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει να πετύχουν τον τελικό τους στόχο, την εύνοια του Θεού.

 

Πόσο ευτυχούν και προοδεύουν εκείνοι που ακολουθούν τον δρόμο της αγάπης! Πόσο δυστυχούν, από την άλλη πλευρά, εκείνοι που ζουν τη ζωή του «κωφάλαλου», μην έχοντας επίγνωση της έμφυτης αγάπης που έχουν βαθιά μέσα στις ψυχές τους!

 Ύψιστε Θεέ! Σήμερα που το μίσος και η κακία έχουν τυλίξει τα πάντα σαν σκοτεινή ομίχλη, βρίσκουμε καταφύγιο στην απέραντη Αγάπη Σου και εκλιπαρούμε στην πόρτα Σου, ικετεύοντάς Σε να γεμίσεις τις καρδιές των κακόβουλων και άσπλαχνων δούλων Σου με Αγάπη και ανθρώπινα συναισθήματα!

Φετουλλάχ Γκιουλέν (αντίπαλος του Ερντογάν)

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: