ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Νοε 2020

ΜΠΟΡΕΙ να έχουμε ξεχάσει ποιο είναι το καλό σενάριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με όσα γίνονται αυτή την στιγμή!

Πολύ σύντομα όμως θα σταματήσει όλο αυτό το κακό όπως ξεκίνησε! Ξαφνικά θα αρχίσει αυτός ο ιός όπως εμφανίστηκε να εξαφανίζεται, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα χαθεί από ολόκληρη την γη! Επίσης η Τουρκία θα υποχωρήσει!  δύναμη της σιγά-σιγά θα περιοριστεί και θα μείνει στο χώρο που μέχρι τώρα είχε και θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο.

Ειρήνη και καλή συνεργασία μεταξύ των λαών, ανάπτυξη της επιστήμης, και μεγαλύτερη ευημερία για όλους θα επικρατήσει σε όλη την γη! Οι τέχνες και οι επιστήμες θα ανθίσουν ξανά και όλη αυτή η παγκόσμια διαστροφή τρομοκρατία και ανταγωνισμός θα εξαφανιστούν και η ομαλότητα θα επανέρθει σε όλη την γη μαζί με την ελευθερία, την πρόοδο και την εξέλιξη.

Όσο και αν πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον κόσμο, πάντα υπάρχει εδώ ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ, ο οποίος θωρακίζει, προστατεύει και θα βάλει πάλι τον άνθρωπο που είναι παιδί του στον δρόμο της δημιουργικότητας σταματώντας όλες αυτές τις πολύπλευρες τιμωρίες που του επιβλήθηκαν από σκοτεινούς δημιουργούς Πραγματικοτήτων.

Κάθε λαός θα ξαναβρεί την κυριαρχία του, την δημιουργικότητα του, και με περισσότερα και επαυξημένα ποσοστά αγάπης η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να δημιουργεί περιορίζοντας και απομονώνοντας τους εισβολείς σε κάθε περιοχή. Ο νους μας θα οδηγηθεί προς την ελευθερία με καλύτερη επίτευξη, αυτοπραγμάτωση και ευλογία! Και όλα αυτά πάρα πολύ σύντομα!

από Stelios Nikolaides

Σχόλιο: Τα αδύνατα παρ' ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ!

*

Ξαναγράψε την ιστορία σου!

Με Φως! Και την ιστορία του κόσμου! "Ιδού εγώ τα κάνω όλα νέα!"

 Χαίρε πολλών πταιόντων συγχώρησις...

Σύνοδος Δία-Κρόνου στις 21.12 2020 (3322) Πορεία προς τον Χριστό-Υδροχόο! Αέρας Υδροχόου στην Γη! Fasten seat belts!

*

Έκτιση ποινής για την Χρυσή Αυγή, και όχι μόνον…

Θα πρότεινα κοινωνική εργασία! Δενδροφυτεύσεις και λουλούδια παντού ξεκινώντας από την Αθήνα, καθάρισμα παραλιών από τα σκουπίδια, Baby sitting σε παιδιά μεταναστών, καθημερινή, υποχρεωτική ανάγνωση Οδυσσέα Ελύτη και άλλων φωτοφόρων έργων του πολιτισμού, και μουσική πολύ μουσική! Από Μπαχ, τεριρέμ κ.λπ. για την ψυχική τους αναμόρφωση!

(Χιούμορ)

*

Η πιο συγκλονιστική δυνατότητα του ανθρώπου: να στρίβει το τιμόνι!

Τι όμορφα τα χρυσά πουλιά του Θεού! Ψυχές που η ανάσα τους είναι προσευχή!

 

Κουράγιο, τώρα,

ήρθε η στιγμή να βγεις Θεέ μου από την αφάνεια!

Οδ. Ελύτης

*

Λέξεις-θαύματα: Ελλάδα, Χριστός! ΦΩΣ!

Απλή σκέψη: «Είμαι με τον Θεό, κι αυτό μου φτάνει!»

 Ngradio.gr μια σχέση γεμάτη μουσική!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: