ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Νοε 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ; ΠΟΥ ΠΑΩ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ;

Είσαι αυτός που είσαι!

Δεν γεννήθηκες ΠΟΤΕ, ούτε έφυγες ποτέ από το χώρο των προγόνων σου.

Απλώς επιμήκυνες την ατομικότητά σου, την συνειδητότητά σου, σε άλλες διαστάσεις και σε άλλους κόσμους οι οποίες σε εμφανίζουν σαν δικό τους γέννημα, σαν δικό τους προϊόν, ενώ εσύ είσαι ο Αιώνιος Ξένος, ο Αιώνιος περιπλανώμενος γι’ αυτούς τους κατώτερους κόσμους.

Προς στιγμήν πρόβαλλε η συνείδησή σου από τα Βασίλεια των Ανωτέρων Ουρανών για να παρατηρήσεις τους στιγμιαίους μορφοποιημένους κόσμους και να αντλήσεις από αυτούς την εμπειρία των κατώτερων φαινομένων.

Μοιάζεις σαν τον αστρονόμο ο οποίος από ένα Αστεροσκοπείο πάνω στη γη μεταχειρίζεται ένα τεράστιο τηλεσκόπιο τελευταίου τύπου για να παρατηρήσει τις κινήσεις των αστέρων και τους απομακρυσμένους γαλαξίες του σύμπαντος.

Όπως ο αστρονόμος από αμέτρητες αποστάσεις παρατηρεί και συλλαμβάνει την έννοια των γεγονότων και συγκεντρώνει τη φιλοσοφική του εμπειρία και γνώση, κατά τον ίδιο τρόπο και ο άνθρωπος από τα Εσώτερα Βάθη της Δημιουργίας προεκτείνει την έννοια της συνείδησής του και την στέλνει στα κατώτερα βασίλεια της Δημιουργίας.

Είσαι ο Αιώνιος, ο Αθάνατος ο Διερχόμενος με τόση αστραπιαία ταχύτητα από τους μορφοποιημένους κόσμους, ώστε αδυνατεί η ταλαίπωρη ανθρώπινη διάνοια να συλλάβει μέσα από το πεπερασμένο φυσικό της εγκέφαλο.

Παραμένεις στα Αιώνια Ηλύσια Πεδία.

Ποτέ δεν τα εγκατέλειψες....

Νικόλαος Μαργιωρής, ένας Ευπατρίδης του Πνεύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: