ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Νοε 2020

Νονά των άσπρων μου πουλιών Γοργόνα Ευαγγελίστρα μου! Oδ Ελύτης

7 πράγματα που επηρεάζουν τη συχνότητα δόνησης σας από την άποψη της κβαντικής φυσικής

Η δόνηση στην κβαντική φυσική σημαίνει ότι όλα είναι ενέργεια. Είμαστε ζωντανά όντα σε συγκεκριμένες συχνότητες. Κάθε δόνηση ισοδυναμεί με ένα συναίσθημα! Υπάρχουν μόνο δύο είδη δονήσεων, θετικές και αρνητικές. Κάθε συναίσθημα σε κάνει να εκπέμπεις μια δόνηση που μπορεί να είναι θετική ή αρνητική.

 Κάθε σκέψη εκπέμπει μια συχνότητα στο σύμπαν και αυτή η συχνότητα επανέρχεται στο σημείο της εκπομπής της! Αν έχετε αρνητικές σκέψεις, αποθάρρυνση, θλίψη, θυμό, φόβο, όλα αυτά επιστρέφουν σε εσάς. Γι ' αυτό είναι τόσο σημαντικό να φροντίζεις την ποιότητα των σκέψεων σου και να μαθαίνεις πώς να καλλιεργείς περισσότερες θετικές σκέψεις.

Οι άνθρωποι γύρω σας επηρεάζουν άμεσα την συχνότητα δόνησης σας.

Εάν περιβάλλετε τον εαυτό σας με ευτυχισμένους, θετικούς και αποφασισμένους ανθρώπους, θα μπείτε και εσείς σε αυτή την δόνηση. Αν περιβάλλεστε με ανθρώπους που διαμαρτύρονται, κουτσομπολεύουν και απαισιόδοξοι, προσέχετε! Πράγματι, μπορούν να μειώσουν την συχνότητά σας και ως εκ τούτου να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε τον νόμο της έλξης υπέρ σας.

 Η μουσική είναι κάτι πολύ δυνατό!

Αν ακούς μόνο μουσική που μιλάει για θάνατο, προδοσία, θλίψη, εγκατάλειψη, όλα αυτά θα επηρεάσουν αυτό που νιώθεις. Δώστε προσοχή στους στίχους της μουσικής που ακούτε, θα μπορούσε να μειώσει την συχνότητα δόνησης σας. Και να θυμάστε: προσελκύετε ακριβώς αυτό που αισθάνεστε στη ζωή σας.

 Όταν κοιτάς προγράμματα που ασχολούνται με ατυχίες, νεκρούς, προδοσίες κτλ. Ο εγκέφαλος το δέχεται αυτό ως πραγματικότητα και απελευθερώνει μια ολόκληρη χημεία στο σώμα, η οποία επηρεάζει την συχνότητα δόνησης σου. Δες πράγματα που νιώθεις καλά και σε βοηθούν να δονηθείς με υψηλότερη συχνότητα.

 Είτε είναι στο σπίτι είτε στη δουλειά, εάν περνάτε πολύ χρόνο σε ένα ακατάστατο και βρώμικο περιβάλλον, θα επηρεάσει και την συχνότητα δόνησης σου!

Βελτιώστε ό, τι σας περιβάλλει, οργανώστε και καθαρίστε το περιβάλλον σας. Δείξε στο σύμπαν ότι είσαι σε θέση να λάβεις πολλά περισσότερα. Φροντίστε αυτό που ήδη έχετε!

Εάν ισχυρίζεστε ή μιλάτε λάθος για πράγματα και ανθρώπους, αυτό επηρεάζει τη συχνότητα δόνησης σας!

Για να κρατήσετε την συχνότητά σας υψηλή, είναι απαραίτητο να εξαλείψετε την συνήθεια να διαμαρτύρεστε και να μιλάτε άσχημα για τους άλλους. Αποφύγετε λοιπόν το δράμα και το bullying. Αναλάβετε την ευθύνη σας για τις επιλογές της ζωής σας!

Η ευγνωμοσύνη επηρεάζει θετικά την συχνότητα δόνησης σας!

Αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να ενσωματώσετε τώρα στην ζωή σας. Ξεκίνα να ευχαριστείς για όλα, για τα καλά πράγματα και για όσα θεωρείς άσχημα, ένα ευχαριστώ για όλες τις εμπειρίες που έζησες. Η ευγνωμοσύνη ανοίγει την πόρτα για να συμβούν θετικά πράγματα στη ζωή σου!

 Το πρόγραμμα γήρανσης είναι στο μυαλό μας! Το ξεκινήσαμε πιστεύοντας ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, ο εγκέφαλος μάς διατάζει να πεθάνουμε!

***

Ταυτόχρονα με την ορθή, φυσική διατροφή, ισχύει και το να ευλογεί ο Θεός την τροφή σου μέσα από την προσευχή σου και το σημείο του σταυρού, όταν δεν μπορείς να την επιλέξεις με αυτά τα κριτήρια...

Επίσης ισχύει και αυτό που είπε ο Χριστός στους αποστόλους του: "Θα πατάτε επί σκορπίων και όφεων και δεν θα σας βλάπτουν..." Όλα είναι θέμα συνείδησης! Το μάτριξ καλά κρατεί... Τι να πούμε για τις ψεκασμένες τροφές, τις ορμόνες, τα χημικά... Τι να πούμε για το νερό! Και όμως και το νερό και η "ύλη" ανταποκρίνεται στον ευλογημένο λόγο! Το αλλάζει! Απίστευτα πράγματα! Επιστροφή στην φυσική μας κατάσταση που είναι ο Θεός! Οι σκέψεις μας μάς δολοφονούν δυστυχώς πριν την ακατάλληλη και μολυσμένη τροφή! Είναι πολύτιμο  να ανοίξουν τα μάτια ως προς τα εγκλήματα του συστήματος εις βάρος μας! Αλλά και η εμμονή με την κορέκτ τροφή (όταν δεν γίνεται φυσικά και με συνείδηση) γίνεται ψυχολογικό πρόβλημα που σε ανατινάζει από μέσα πάλι... Προσευχή πάνω από όλα! Σύνδεση με τον Ζώντα Θεό, εσωτερική καθοδήγηση!

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: